Kysymys:
Mikä on turvallisin ja kätevin tapa kantaa raskasta linssiä, joten on helppo vaihtaa kentällä?
unsignedzero
2016-02-26 14:49:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asiayhteys

Käytän Nikon 300 mm f4 -objektiivia. Se on hyvä linssi, mutta se on myös melko raskas.

Kysymys

Mikä on turvallisin ja kätevin tapa vaihtaa puhelin (tai raskas linssi) kentällä? Minulla on linssinsuoja, mutta epäilen, että se toimisi hyvin raskaan linssin kanssa. Puuvillateline on idea, mutta en tiedä toimiiko se hyvin istuessani.

Minulla ei ole ylimääräistä vartaloa, joten linssin kantaminen toisella rungolla ei ole vaihtoehto.

Älä koskaan päätä objektiivin läppää. Minun täytyy saada yksi niistä! : D
Tai käytä vanhaa elokuvakameraa; jaettu etsin voi olla tavallaan kätevä, ja voit vain nostaa sitä nähdäksesi, kehittääkö objektiivi laukauksesi oikein. Ja manuaaliseen tarkentamiseen se tarkentaa linssin.
Odotan edelleen tieteen tekemistä yhdestä näistä ... https://fi.wikipedia.org/wiki/Bag_of_holding
Katso myös Peak Design Capture Lens -pidike. Se voidaan kiinnittää vyösi tai repun hihnaan jne. Https://www.peakdesign.com/product/clips/capturelens/
Linssinsuoja näyttää siltä, ​​mihin se on suunniteltu *.
@MathematicalOrchid Niitä kannattaa käyttää pienempiin linsseihin, mutta jos se on raskas, tunnet sen housuissasi.
@WayneWerner Se ei ole väärin, mutta suurin osa painosta tulee vyösi tai vastaavaan kokoonpanoon. En tiedä onko se parasta.
Mitä muita linssejä 300 metrin lisäksi on mukana? Mikä on oletusarvoisesti kytketty kameraan?
Pelikaanitapaukset ja serparyhmä.
Tällä hetkellä 300 mm: n objektiivini on pisin, mutta joskus voin harkita 150-600-zoomausta pariksi, jos haluan saada jotain täydelliseen kehykseen. @MichaelClark
Mitä muita minkä tahansa kokoisia linssejä on * nyt *. Mikä on oletusarvoisesti kytketty kameraan?
AF-S NIKKOR 300mm f / 4E PF ED VR tai AF-S NIKKOR 300mm f / 4D IF-ED tai jotain muuta?
@MichaelClark Tämä on vanhempi Nikon 300mm f / 4 AF vuodesta 1987 lähtien. Oletuksena käytän pienempää Zeiss 24mm f1.8 -mallia. Voisin harkita kaukosäätimen hankkimista, kuten Tamron 150-600.
Neljä vastused:
Dan Wolfgang
2016-02-26 19:46:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sen äänen mukaan sinulla on vain runko, johon on kiinnitetty linssi ja 300 mm. Kamera on oletettavasti työnnetty olkapääsi yli, kaulasi ympärille tai kädessäsi, joten tarvitset tapaa hallita myös 300 mm, mutta et halua vetää isoa kameralaukkua, vai mitä?

Cotton Carrier -järjestelmä voi olla hyvä idea. Sinun olisi tietysti kannettava / käytettävä liiviä tai vyötä, ja kuten sanoit, se todennäköisesti estäisi istuessasi. En tiedä, aiheuttaako se huolta, mutta se ei myöskään tarjoa mitään suojaa ympäristöstäsi.

Katson pieniä laukkuja, kuten Nikon CL-M2 joka toimitetaan 300: n mukana, tai Think Tank Photo Lens Changer 75 -tapa kuljettaa tätä olkapääni yli (mikä tekee siitä helpon hallita istuessa ja tarjoaa jonkin verran suojaa). Itse asiassa juuri näin tein kuljettaessani 70-200 f2.8 -mallia, joka on suunnilleen saman kokoinen kuin 300 f4.

Siirtyin kuitenkin pois tästä lähestymistavasta ja käytän nyt Think Tank Photo Skin -kotelo kevyitä matkoja varten, koska se on hieman isompi ja mahtuu objektiiviin ja salamaan, ja siinä on muutama tasku ylimääräiselle muistikortille ja akulle.

Vaikka 300 f4 voi olla suurin ja raskain linssi, kannustan sinua käyttämään sitä vain enemmän, jotta voit mukautua painoon. Se ei ole niin raskas ja mukavasti kannettava, ja osana suurempaa sarjaa odotan, että tottuisit siihen nopeasti.

Kantan sitä olkahihnalla ja pidän objektiivia. Minulla on myös 24 mm: n päällikkö ja saatan kuljettaa yhtä enemmän. Pienemmät päälistat on helppo tasoittaa, mutta minun on yleensä laitettava linssi alas, kun kuvaan toisella linssillä.
211Oakland
2016-02-26 22:23:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan jotain LowePro S&F -objektiivinvaihto-tapausta. On vastaavia. Heillä on pitkä linssi, ja kun avaat, tuottaa pussi, voit laittaa toisen linssin, tavallaan kuin palje. Voit kiinnittää linssin ja irrottaa linssin, kun se istuu pussissa (lyhyempiä ei niin paljon, mutta ne ovat käteviä vain asettamiseen päälle. Katso videoista, miten se toimii.

Chris H
2016-02-26 22:58:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on tapana kantaa raskasta linssiä kameralla (sigma 120-400, niin melko raskas). Käytän modifioitua QR-levyä kamerani reppuvyössä ottamaan suuren osan painosta ja minulla on hieman joustava hihna.

Laaja zoomaukseni voi mennä olkahihnassa olevaan objektiivipussiin (laukku on lowepro). Minulla on tapana haluta pitkä linssi valmiiksi (villieläimille) ja pystyn pysähtymään, kun haluan leveän linssin (maisema / makro), joten tämä toimii minulle.

Matthew Whited
2016-02-27 00:29:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän raskaita linssejä Black Rapid -laitteessani ja pienet linssit laukussa. Voin vaihtaa nopeasti. Heitän laukkuusi ylimääräisen takalinssinsuojuksen ja rungon suojuksen joka tapauksessa. Mielestäni eniten käytetty laukku on LowePro Flipside 200.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...