Kysymys:
Kuinka saada kohde näyttämään sileältä ja muoviselta, kuten monissa kuvavalokuvissa nähdään?
jon
2018-05-20 00:46:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pixabayn kukka kuvaa näyttää melkein kuvalta. Näen samanlaisen asian tässä 500 pikselin naiskuvassa.

Minulle on aiemmin sanottu, että se on erityinen vaikutus, mutta olen unohtanut nimi. Tietääkö kukaan, mitä vaikutusta kutsutaan?

sunflower

Valokuva on eräänlainen kuva. Erityinen kuvasi, johon olet linkittänyt, näyttää minusta kuin ... valokuva. Voisitko kuvata tarkemmin mitä näet?
Uskon, että viittaamaasi vaikutusta kutsutaan [`` Canon EF 100mm f / 2.8L Macro IS USM``: ksi (https://skinflint.co.uk/canon-ef-100mm-2-8-l-macro-is- usm-black-3554b005-a458211.html) - se on yksi hieno linssi. En voi väittää, että olen tehnyt saman näköisiä laukauksia sen kanssa, mutta sillä on taipumus tuottaa sellainen raikas, kylläinen ilme IMHO.
Kiitos molemmille, ehkä en ole selittänyt itselleni kovin hyvin .. kyllä ​​se on valokuva, mutta sillä on laatu, joka näyttää siltä, ​​että se on maalattu tai piirretty .. voit nähdä sen monissa muotokuvauksissa, joissa Luulen, että gaussin epätarkkuutta käytetään ... https: //500px.com/photo/211539595/redhair-woman-by-aleksey-khanykov? Ctx_page = 1 & from = toimittajat ... Luulen, että se on enemmän vaikutus, joka lisätään postissa pikemminkin kuin tietty linssi ... vaikka olen varma, että myös valaistuksella ja linssillä on tärkeä osa.
[Tärkeää tietoa kysyttäessä "Mikä tämä vaikutus on?" kysymykset] (https://photo.meta.stackexchange.com/q/3881/15871) ja [Mikä on paras tapa kysyä "Kuinka saan aikaan tämän vaikutuksen?" kysymys?] (https://photo.meta.stackexchange.com/q/677/15871) Muista lisätä kuvaus "vaikutuksesta" otsikkoon.
-1
Luulen, että voisit saada aikaan tämän vaikutuksen, jos käytit vedenjakajan segmentointia adpatiivisen tai kynnyksellisen gaussilaisen tasoituksen ilmoittamiseen. Ehkä joku entropia minimoi denoisoinnin suuremmille sektoreille. Etkö ole varma, toteutetaanko sitä missään, joten en usko, että se voi auttaa :(
En näe mitään erityistä muovitehostetta, vain normaali makrokuva, jolla on syväterävyys.
Kiitos Photoscientist .. teen Googlen hakuehtojesi perusteella .. Kiitos, Jim - se on mahdollista, koska en vieläkään selitä itseäni ytimekkäästi, mutta kuva ei näytä kiiltävältä kuin tavallinen valokuva ilman siihen tehosteita Luulin, että vaikutukselle oli nimi, mutta ehkä olen väärässä ... olen ollut aiemmin :)
pitkä laukaus, mutta kun mainitset epätarkkoja ja maalauksellisia vaikutuksia, ajattelen [Orton Effect] -tapaa (https://photo.stackexchange.com/questions/14826/what-is-the-orton-effect-and-how-can- i-Apply-it-digitaalisiin valokuviin / 31289 # 31289). Vaikka esimerkkisi näyttävät enimmäkseen partaterältä.
Kolme vastused:
xiota
2018-06-01 08:32:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lyhyen kuvauksen ja vain kahden esimerkin perusteella on vaikea kertoa mitä etsit. Tässä on kuva, joka otettiin FujiFilm X-E2 -laitteella, ISO 200, 1 / 350s, XC 50-230 / 4.5-6.7 OIS-II -objektiivilla, 230 mm F6.7. Ei erityistä käsittelyä ennen lataamista, vaikka Imgur saattaa tehdä käsittelyä, joka ei ole minun hallinnassani.

bird of paradise

Jos se kuvaa etsimääsi , on olemassa useita vaihtoehtoja, jotka voivat sopia sinulle. (Muuten minulla ei ole aavistustakaan, mitä kysyt. Selkeydestä ja muista esimerkeistä olisi hyötyä.)

 • Valitse aihe. Esimerkiksi ruokavalokuvaus, paljon aikaa voidaan käyttää ainesosien lajitteluun, ruokien uudelleenvalmistamiseen ja useiden muunnelmien pinnoittamiseen.

 • Kokeile koostumusta. Jopa vain kohteen liiallinen siirtäminen, esim. ruokien sijainti lautasella, voi parantaa valokuvaa huomattavasti.

 • Lisää aukkoa, polttoväliä ja kohdetta taustalle etäisyys luoda syväterävyys, joka tuottaa terävän kohteen, jonka tausta on epäselvä. Anturin koko on hyödytön, jos näitä elementtejä ei ole paikallaan.

 • Vähennä kaapattua kohinaa käyttämällä matalaa ISO-arvoa tai kuvan keskiarvoa.

 • Muuta kamerakohtaisia ​​asetuksia. Ei muuta vaihtoehtoa kuin lukea käyttöopas.

 • Luo hämärtyminen siirtämällä kameraa kohteesta tai käyttämällä pitkiä suljinnopeuksia liikkuvan veden kanssa.

 • Valokuva makro-mittakaavassa, jolla on luonnostaan ​​syväterävyys. Jatkoputket ovat hyvä tapa aloittaa. Älä huoli matematiikasta. Hanki vain halpa sarja läpivientielektroniikalla ja aloita kokeileminen.

 • Erota etuala ja tausta studiovalotekniikoilla .

 • Käytä perusmuokkaustekniikoita, kuten värinkorjausta, tasoilla ja käyrillä parantaminen ja kloonaus; retusointi aaltoputken hajoamisella tai taajuuden erottelulla.

 • Muuta kokoa niin, että epätäydellisyydet pienenevät alipikselikokoihin. Tämä liittyy jonkin verran pikselien yhdistämiseen.

 • Vähennä melua sekä tekniikoita, jotta vältetään yksityiskohtien tuhoaminen väärissä paikoissa, kuten ylipäästö- tai reunantunnistimiin perustuvien peitteiden luominen. Jos se tehdään liikaa, ihmiset voivat päätyä näyttämään vahahahmoilta.

 • Käytä maagisia laajennuksia ja suodattimia , jotka sisältävät "liköö" -laajennuksen ( iWarp on GIMP), joka suorittaa digitaalisen kosmeettisen leikkauksen. Tämä näyttää siltä, ​​mistä olet ehkä alun perin kysynyt, mutta en osaa heittää tällaisia ​​loitsuja.

ZenGeekDad
2018-06-22 08:09:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidä tämä yksinkertaisena: Adobe Lightroomissa melunvaimennusliukusäätimet antavat pehmeän plastisen ilmeen. Luminanssikohinan liukusäädin luo vaikutuksen paljon enemmän kuin liukusäädin kromaattisen melun vaimentamiseksi. Varoitus: tasoittava vaikutus voidaan helposti liioitella, joten ole järkevä sen suhteen. Se on kammottavinta, kun liioitellaan ihmisillä; voit päästä eroon hieman enemmän ei-ihmisluonnollisista aiheista ja vielä enemmän valmistetuista asioista.

Photoshopissa on hienoja tekniikoita, jotka luovat kerroksia, jotka erottavat kirkkauden vaihtelut kromaattisista variaatioista. Hämärtät sitten kromikerroksen (kerrokset), joka (t) riittää saavuttamaan haluamasi sileän ihon sävyn, samalla kun säilytät kaiken ihon tekstuurisen kirkkauden luma-kerroksessa. Siellä on ohjeita (Google ne). En käytä niitä tarpeeksi hyvän läpikäynnin kirjoittamiseen, mutta toiset ovat tehneet hienoja ohjeita. Toisin kuin Lightroomin kohinan liukusäätimet, tämä vaikutus luo erittäin huippuluokan kuvia, joita käytetään mainoksissa meikkien ja muun muodin myymiseen. Ne voivat antaa kohteelle ihon sävyn 10-vuotiaille säilyttäen samalla kaiken tekstuurin, joka tekee valokuvasta todellisen. Vertailun vuoksi luma-melun tasoituksen plastinen ilme näyttää aina luonnottomalta.

Via
2018-06-23 18:11:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lähettämistäsi kuvista näyttää siltä, ​​että haluamasi ilme tulee erittäin terävästä, nopeasta objektiivista, jota käytetään vähintään kahden - ehkä useamman - salamajärjestelmän kanssa. Tällainen hallittu studiovalo vie sinut 90% tieosuudesta - loput voidaan tehdä postitse, kuten on kuvattu.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...