Kysymys:
Kuinka saan muotokuvakohteeni näyttämään luonnolliselta ja pudottamaan juustohymyn?
AJ Finch
2010-07-22 21:32:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen yllättynyt siitä, kuinka moni ihminen hymyilee automaattisesti juustollisesti, kun osoitan kameran heidän suuntaansa.
Kuinka voin kannustaa heitä toimimaan luonnollisemmin ja mitä voin tehdä paremmaksi, luonnollisemmaksi? näköisiä muotokuvia?

Olisin kiinnostunut vastauksista erityisesti ihmisille, jotka eivät ole tai eivät usko olevansa fotogeenisiä.
Uskon, että nämä ihmiset ovat hieman erilaisia ​​tapauksia, mutta puhuminen heidän kanssaan ja keskittyminen huomioonsa muuhun kuin kameraan saattaa toimia.
Katso [Kuinka voin rohkaista ystävääni olemaan vähemmän ujo, kun otan hänen valokuvansa?] (Http://photo.stackexchange.com/questions/63936/girl-is-shy-when-i-try-to-make- hänen valokuvansa) kysymykseen, joka kattaa kyseisen eri tapauksen.
Isäni vihaa valokuvata, ja hän käänsi kameran aina pois peittäen kasvonsa kädellä. Ensimmäinen hyvä kuva, jonka olen koskaan saanut hänestä, johtui siitä, että olin juuri luovuttanut hänelle vastasyntyneen tyttärentyttärensä, joten hänen kätensä olivat täynnä. Luultavasti ei käytännössä ratkaisu useimmissa tapauksissa, mutta se toimi minulle.
Kaksitoista vastused:
Guffa
2010-07-22 21:55:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luonnollisimmat muotokuvat otetaan yleensä, kun kohde ei ole tietoinen siitä. Luonnollisen ilmeen näyttäminen ei ole kovin helppoa, ja kouluttamattomat ihmiset eivät yleensä pysty siihen.

Yksi tapa on yksinkertaisesti "kuluttaa heidät". Jonkin ajan kuluttua he tottuvat kameraan ja lopettavat kasvojen tekemisen joko siksi, että he kyllästyvät siihen tai koska he eivät yksinkertaisesti välitä. Siihen pääseminen voi kuitenkin kestää päiviä tai viikkoja ...

Pitkän linssin käyttö voi auttaa, koska sen avulla voit ottaa kuvia hieman etäisyydeltä, jotta et ole niin ilmeinen.


Toinen tapa, vaikka se ei olekaan niin ennustettavissa ja luotettava, mutta paljon nopeampi, olisi vain tuhlata kehys kasvoille, jonka kohde haluaa näyttää, ja odottaa sitten heidän rentoutumistaan ​​ja näyttää kasvot jonka haluat ottaa kiinni ennen toisen kuvan ottamista. Älä vain odota, että tämä toimii useammin kuin kerran kullekin aiheelle.

+1, "niiden kuluminen" toimii anoppini kanssa, on oikeastaan ​​ainoa tapa ...
Niiden kuluminen oli neuvo, jonka sain vanhalta valokuvaajalta kauan sitten, ja elokuvien kustannusten säästämiseksi (ei digitaalikameroita silloin) hän käski minun ampua pois tyhjällä kameralla, kunnes kohde on rento.
Rowland Shaw
2010-07-22 22:38:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta juustohymy tulee esiin, kun kohde on epämiellyttävä.

Vaihtoehtosi mukaan valitsemasi valokuvan tyylistä riippuen, jaatko ne erillisiin ryhmiin:

"Milloin otitko sen? " valokuva

Joskus sitä kutsutaan paparazzityyliksi (vaikka olosuhteet ovat yleensä suotuisampia), mutta menetelmä on hyvin samanlainen - pitkä objektiivi, laaja aukko ja yleensä etäisyydeltä, joten kohteella ei ole mahdollisuutta saada epämukavaksi.

Voit myös saada lähemmäksi candideja osoittamalla ja toivomalla parasta (tai katsomalla ovelaa katselua live-näkymään) - käytäntö parantaa hyvän ja huonon suhdetta.

Muodollinen muotokuva

Joten sellaiset asiat kuin perhe, joka ammuttiin häissä, voi olla hyödyllistä rakentaa yhteys mallien kanssa parittomalla vitsillä, mutta pitää yllä myös viranomainen asema ohjaajana. Lapsilla on tapana kuvata parhaiten huvittuneena, joten samanlainen idea voi toimia.

Aiheeseen liittyvänä huomautuksena huomasin, että valokuvani ovat aina huonommat, kun olen tekemisissä ihmisten kanssa, joiden kanssa en jaa yhteistä kieltä, elleivät he tunne minua. Viestintä on erittäin hyödyllistä ottaessaan reunan pois.
Hieno vastaus, Rowland ... vaikka voisin ehkä olla osittain eri mieltä sen yhdestä osasta: Joskus "klovnin" aseman ottaminen (toisin kuin "johtaja" tai "auktoriteetti") voi olla erittäin hyödyllistä saada ihmiset tuntemaan mukava - "pilkkaamalla itseäsi", he alkavat nauraa sinulle - mikä on ristiriidassa itsetietoisuuden kanssa. Joten saat ne olemaan heitä. Jopa naurun välillä (jos se ei ole mitä haluat), tämä voi vähentää heille epämukavuutta. Vain ajatus.
"paparatsotyyli" tunnetaan joskus myös nimellä "kammottava stalker-tyyli"
@BlueRaja-DannyPflughoeft kuinka muuten minun pitäisi saada kuvani?
Doug
2010-07-23 01:01:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ihmiset haluavat nähdä valokuvissa hymyjä, koska se tarkoittaa, että kohteet olivat tuolloin onnellisia. Mutta valokuvaaminen ei aina tee ihmisiä onnellisiksi. Joten parempien valokuvien saaminen tarkoittaa usein ihmisten rentoutumista, tottumista kameraan (tai unohtaa kameraa tarvittaessa) ja todella nauttimista. Erilaiset tekniikat toimivat erilaisten ihmisten kanssa.

Tässä on vain yksi idea, jonka haluat lisätä muihin. Jos he ovat fyysisesti kykeneviä, pyydä heitä hyppäämään ilmaan. Hyppylaukaus voi osoittautua hyväksi, mutta vaikka se ei onnistu, ota uusi laukaus, kun he ovat laskeutuneet. Siinä vaiheessa he luultavasti nauravat siitä, kuinka typerää se tuntui, ja he ovat unohtaneet olla tiukkoja ottaessaan valokuvansa.

Pidän ajatuksesta ottaa mieli pois valokuvasta antamalla heille jotain tekemistä, kuten hyppääminen ilmassa. Yritän ehdottomasti kokeilla tätä! Kiitos +1.
Se todennäköisesti toimii, jos saat heidät hyppäämään. Margaret Thatcher ei. :) http://fi.wikipedia.org/wiki/Stina_Lundberg_Dabrowski#The_Stina_jump.21
Hmm, linkki näyttää olevan munged ... tässä on vielä yksi pistely: http://en.wikipedia.org/wiki/Stina_Lundberg_Dabrowski#The_Stina_jump - toivon, että yksi toimii. Kaikki ansiot @Guffa: lle. :)
@Guffa Näyttää, että naiset eivät hyppää ...
vanden
2010-07-23 02:53:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos otat melko muodollisen muotokuvan ja käytät jalustaa, seiso hieman kameran ulkopuolella, jatka keskustelua ja laukaise suljin kaapelilla tai kaukosäätimellä. Kohteen rentoutuessa voit saada luonnollisempia näennäiskuvia.

Keskustelu sen kanssa, jolta valokuvan teet, on avainasemassa. Vaikka kyseessä olisi kovat vitsit, kun saat aidon hymyn, tulokset, jotka kannattaa pitää, ovat yleensä tulosta.
Tämä on melkein täsmälleen vastaukseni. Kolmijalka + kauko + rento keskustelu = hyvät kuvat. Katso tämä video Peter Hurleystä ja katso kuinka hän tekee sen: http://www.youtube.com/watch?v=TpKsuP0NlzI
Joo! Olen nähnyt tämän toimivan melko hyvin - itse asiassa kameran molemmin puolin. Luulen, että osa siitä on myös se, että sinä, valokuvaaja, olet itse asiassa enemmän tekemisissä henkilön kanssa - olet asettanut kaikki asetuksesi, kehystellyt kuvan ja sinun ei enää tarvitse ajatella muuta kuin milloin napsauttaa suljin. Joten melkein kaikki huomiosi on nyt aiheesta, johon he varmasti vastaavat.
sir_laughs_a_lot
2010-07-23 05:11:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän tätä tekniikkaa ja niin myös monet tapahtumien valokuvauksen ystävät. Kun teemme ryhmäkuvia, kutsumme usein kaikki sulkemaan silmänsä ja ajattelemaan kaunista muistia ja onnellista ajatusta. Ja sitten kerromme heille, että laskemme kolmeen ja annamme heidän avata silmänsä ja hymyillä kameralle - kolmelle.

Hymy on luonnollisempaa, vähemmän pakotettua. Ja pienellä harjoittelulla voit selittää ohjeet virheettömästi, kaikki voivat tehdä sen ja kaikki ovat uteliaita kokeilemaan sitä. Joten se on helppo myydä.

Sängynpuoleinen tapa on erittäin tärkeä muotokuva- tai tapahtumavalokuvaajana (puhumattakaan muista yhtä haastavista erikoisuuksista), yhteys on tärkeä, kuten monet edellisistä kirjoituksista ovat tehneet. Päästä ajatukseen siitä, että olet reuna-alueella, etkä ole "osa juhlaa tai tapahtumaa". Olet hyvin osa sitä. Se on ehkä kiusallista, saattaa aiheuttaa ahdistusta, mutta tunnusta roolisi pelata aikaisin ja suora. Tulosten ansiosta se on kaiken arvoinen.

Ole ystävällinen, käytä tahdikkuutta, käytä aina kaikki mahdollisuudet harjoitellaksesi sängynpuoleista tapaa kohteidesi kanssa vaikeissa tai vaikeissa tilanteissa. Se on helpompaa, hauskempaa ja vähemmän stressaavaa joka kerta jokaisen harjoittelun yhteydessä - ja tulokset ovat sen arvoisia. Se on myös viime kädessä todella hyvä elämäntaito, joka voi maksaa osinkoja muilla elämän ja työn osa-alueilla.

+! "Ole ystävällinen" ... vaikka en ole varma, pidänkö "sängyn tapaan" - saa minut kuulostamaan lääkäriltä! ;)
@AJ Finch, tai teet "sellaista" valokuvausta ...;)
@cabbey hyvä asia! ;)
Se on hieno ehdotus. Ihmiset näkevät erittäin hyvin mikrolausekkeet, jotka tarkoittavat "aidosti onnellisia", ja siten niiden poissaoloa, kun hymyilet vain suulla. Jos haluat hymyn, avain on saada ihmiset todella onnelliseksi! Voit myös kokeilla vitsailua hieman - tärkeintä on saada silmät hymyilemään :)
guidoism
2011-03-05 04:12:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kehotan ihmisiä aina tekemään ruma paheksuttavat kasvot mahdolliseksi ja pitämään niitä hetken aikaa. Noin 30 sekunnin kuluttua sanon "ok, nyt voit hymyillä" ja esiin tulevat hymyt ovat yleensä hyviä. Mutta sinun on oltava nopea, hymyt palaavat takaisin väärennettyihin hymyihin muutamassa sekunnissa. Tämä toimii melkein kenellekään, sen on oltava uutuus kulmakarvauksen edessä kameran edessä, en tiedä.

Tämä toimii myös, jos pyydät heitä tekemään todella suuren hymyn, ottamaan valokuvan ja kertomaan heille, että olet valmis / se on kunnossa / jotain sellaista ja ota sitten toinen nopea valokuva heidän rentoutuessaan.
che
2010-07-22 21:38:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on sukulainen, joka käyttäytyy näin. Ainoat toistaiseksi löytämäni menetelmät pyrkivät saamaan hänet valmistautumattomina:

  • nopea yllätyskuvaus
  • valokuvaaminen nostamatta kameraa silmään joko live-näkymällä tai vain kokeilemalla onnea
  • puhelimen käyttäminen jostain välittömän näkyvyyden ulkopuolelta

Mikään niistä ei tietenkään toimi lavastettujen muotokuvien yhteydessä.

hyvä neuvo. kaikki lisätyt tavaratyökaluuni! Kiitos :)
jfklein13
2010-07-23 00:17:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos kyseessä on lavastettu muotokuva, kuvaa vain ja anna ohjeita. Napsauta kuvaa juustollisella hymyllä sanoaksesi "Hieno!", Jotta kohde ei hämmentyisi. ja seuraa sitten "Kokeillaan nyt pehmeää hymyä" tai vastaavaa.

Jos he saavat vakavan ilmeen, koska he ovat tiukkoja tai yrittävät selvittää ohjeita, sano vain "Yritä näyttää sinulta älä vihaa minua ", sen pitäisi löysätä heitä.

Pidä se kevyenä, vahvista jatkuvasti, mistä pidät, ja jos et pidä jostakin, älä huomauta sitä. Ammu vain ja siirry jotain muuta. Kohteen pitäisi olla hauskaa, ja jos pidät viileästä, päädyt käyttökelpoisiin kuviin.

+1 "Yritä näyttää siltä, ​​ettet vihaa minua"! Rakastan sitä!
Minun on käytettävä tätä linjaa vaimoni kanssa ... hän saa aina kireän onnettoman ilmeen kasvoillaan, kun osoitan kameraa häntä kohtaan.
cabbey
2011-03-05 04:36:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Temppu, jonka olen käyttänyt minua vastaan ​​(minä vihaan olla kameran etupuolella), oli ampua laukaus ja sanoa sitten "ok, katsotaanpa miten se syntyi ..." ja laukaise toinen laukaus keskellä lauseen kaukosäätimellä. Se ei ohittanut juustoa hymyillen, koska minulla ei ollut sellaista kasvoillani aluksi ... mutta se otti paljon rennomman kuvan.

Olen alkanut käyttää sitä vastaan pikkulapseni, joka TEE kinkkua heti, kun osoitat kameraa häntä kohti, laukaise laukaus ja laukaise sitten toinen, kun hän rentoutuu ajattelemalla, että olet valmis. Viime aikoina olen joutunut ottamaan tuon toisen kuvan katsomatta katseluohjelmaa, koska hän ei rentoudu ennen kuin aloitan kameran ottamisen silmästäni.

Mikä johtaa minut temppuun I ' Olen käyttänyt useita kertoja saadakseni suoran kuvan vaimostani. Kutsun sitä "ampumiseksi lonkasta". Pohjimmiltaan mikä tahansa kuva, joka napsahtaa, kun kamera ei ole silmäni. Täydellinen esimerkki viime vuodesta, olimme geokätköilemässä pyöräkokeessa vanhempiensa kanssa, olin noin 10 metriä polkua pitkin ... aseta tarkennus tälle matkalle, aseta valotus, pitäen kameraa vieressä (Käytän käsivartta, joten se on kirjaimellisesti sama asento kuin jos en käyttäisi sitä ollenkaan.) Kutsuin heitä kysymään ja ammuin kourallisen laukausta, kun he kääntyivät vastaamaan.

Yksi asia, joka on otettava huomioon kuvattaessa valokuvaa katsomatta sen läpi, on saada kohde näyttämään kameran ohi, ei vain vähän pois päältä. [Esimerkkikuva] (http://koti.mbnet.fi/pelasu/images/ella005.jpg) jossa kaksivuotias tyttäreni katsoo minua silmiin, ja katson häntä kameran päällä. Tuloksena olevassa kuvassa hänen silmänsä ovat keskittyneet vain hieman poispäin, enkä pidä siitä tällä tavalla. Minun olisi pitänyt käskeä häntä katsomaan kameran linssiä tai etana hänen edessään.
Damon
2010-07-23 09:02:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen samaa mieltä Rowlandin kanssa. Kun ihmiset tuntevat olonsa epämukavaksi, he yrittävät pukeutua onnellisiin kasvoihin tai "juustohymyyn". Kun teen muotokuvia, erityisesti lasten kanssa, sanon jotain hauskaa, mutta jotain murtamaan jäätä. Jos jatkat keskustelua ja keskustelu on aina hyödyllistä.

Jos olet avoimessa ympäristössä, se myös rentouttaa aiheita.

Mielestäni vaikeimmat ovat aikuiset, jotka eivät halua muotokuvan ottamista. Kerron heille hauskan tarinan menneisyydestäni, joka antaa heille mahdollisuuden nauraa minulle vähän, jotta en ole vain joku, joka ottaa kuvaa, olen loppujen lopuksi myös ihminen.

Loan Thach
2015-08-14 12:50:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletetaan, että tämä on Muotokuva-valokuvausta (jossa sinulla on yksi kerrallaan ilman häiriötekijöitä):

Hyvin luonnollisten ilmaisujen tavoin pyrin saamaan kohteen tuntemaan olonsa turvalliseksi (aina). Tarkoitan: emotionaalisesti turvallista. Sinun on osoitettava, että et tuomitse heitä, ja pyrittävä ymmärtämään ja arvostamaan heidän valokuvien ottamiseen liittyviä asioita. Ihmiset ovat avoimempia ihmisten ympärillä, joiden kanssa he tuntevat olonsa turvalliseksi. Tee tästä prioriteetti. Ihmiset hymyilevät luonnottomalla tavalla tai poseuttavat luonnottomasti, koska he eivät ole vielä luoneet rentoa suhdetta sinuun. Valmennan heitä myös olemaan läsnä kehonsa kanssa (lisää tästä myöhemmin).

Kerron aiheilleni / asiakkailleni tarkalleen, miten ampuminen sujuu, joten on enemmän varmuutta. Lisää varmuutta luo itseluottamusta ja turvallisuuden tunnetta. He tietävät, miten se tulee olemaan. Esitän heille myös joitain mielestäni erittäin tärkeitä kysymyksiä (koska toivon, että minut valokuvanneet ihmiset olisivat herkempiä näille aiheille). Valokuvaajana yritän parhaani mukaan olla hyvä kuuntelija.

Joitakin esittämiäni kysymyksiä (auttaa rakentamaan suhdetta ja auttamaan sinua tuntemaan aiheesi):

  • Kuinka voit mielestäsi ottaa valokuvia?
  • Miltä sinusta tuntuu hymyillen hampailla? (Jotkut valokuvaajat olettavat, että ihmiset haluavat hymyillä. Tämä on TODELLA PATTOMAA. Niin monet ihmiset vihaavat hampaitaan, vihaavat hymyjään tai jotain muuta asiaa.)
  • Mitkä ruumiinosat et pidä? (He kertovat sinulle. Ja he todennäköisesti helpottuvat siitä, että tiedät nämä tiedot.)

Riippumatta siitä, kuinka kauniita luulen heidän olevan, lupaan heille, etten pakota heitä tekemään kaikkea mitä he eivät tunne. Ja joskus heistä tulee niin rentoja ampumisen aikana (kun olemme sopineet ampumamme rajoista), saan itse asiassa heidän kauniin hymynsä.

Tässä on esimerkki siitä, mitä kerron asiakkailleni:

"Ammunta kestää noin 2 tuntia. Ja se tapahtuu yleensä kolmessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe on se, missä sinä ja minä tutustumme toisiinsa. Saamme harjoittelukuvia tieltä. Se saattaa olla outoa, koska tulee olemaan monta kertaa, jolloin enimmäkseen tuijotan sinua enkä sano mitään. Jos en anna sinulle mitään ohjeita, älä huoli, se johtuu siitä, että ajattelen tai yritän Tarkkailen objektiiviani. Tuijotan sinua todella paljon. Voisin tulla todella lähelle kameraani, ja se tulee oudolta tuntemaan. Noin 45 minuutin kuluttua luultavasti saamme rahakuvia ja tuntuu siltä, ​​voimme olla leikkisiä ja voimme jopa kokeilla outoja asioita. "

Joten nyt kun olen kertonut heille kuinka ampuminen menee, käsken heitä kiinnittämään erityistä huomiota heidän runko. Puhun itse asiassa heidän kanssaan kuin tämä olisi työ. "Teidän tehtävänne on rentoutua. Kun en anna sinulle ohjeita, jatka vain tekemällä sitä, koska luultavasti todella pidän siitä. Voit myös olla tottunut hymyilemään tai istumaan tai seisomaan tietyllä tavalla kameraan, saatan antaa sinulle erilaisia ​​ohjeita. Joten sinun tehtäväsi on keskittyä: leuka alas, koska haluan silmäsi lähemmäksi linssiäni. Ihmiset kallistavat joskus päätä, joten voin kertoa sinulle toistuvasti "pää suoraan". Aiheuta vain aiheesi luonnottomien ilmaisujen loukkuun ja luo odotus, että saatat antaa heille toistuvia ohjeita.

Luo itsevarmoja asiakkaita / aiheita ja saa heidät tuntemaan olonsa emotionaalisesti turvalliseksi.

I toivottavasti tästä on hyötyä.

appleseedexm
2015-08-14 18:30:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ammun paljon kokemattomilla malleilla ja yritän keskittyä niihin johonkin muuhun kuin varsinaiseen ammuntaan. Tietenkään kaikki eivät reagoi samalla tavalla, mutta keskusteleminen heidän kanssaan kaikesta, mikä tulee mieleesi ja ottamalla kuvia, samalla kun he voivat helpottaa.

Saada heidät nauramaan, koska jokin on hauskaa, ja ottamaan sitten kuvan tekee heistä rennomman ja näyttää poistavan paljon painetta heidän 'Minun täytyy loistaa, minun täytyy olla täydellinen tähän' -ajatteluun. Jonkin ajan kuluttua malli alkaa (toivottavasti) nauttimaan kuvaamisesta, ja hauskaa pitävä malli on mielestäni paras malli ;-)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...