Kysymys:
Milloin DSLR-kameran pitäisi sammuttaa?
Drew
2012-01-21 23:14:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vietin hyvän tunnin tänään leikkimällä eräiden taivaansinisten siipien kanssa. Meillä oli mukava valssi puistoalueen poikki, he antoivat harvoin minun päästä tarpeeksi lähelle edes ajatella laukausta. Sellaisena vietin pitkiä matkoja (~ 10min) Nikon DSLR -laitteellani on mutta en ollut käytössä.

Ja sitten aloin miettiä virran tyhjentämistä tällaisissa tilanteissa (kytketty päälle, mutta koskematta), ja kuinka erilainen tila todellisuudessa oli off , ja minkä ajan kuluttua on järkevää edetä ja vaihtaa kamera pois päältä?

Ainakin Canonin järjestelmäkameroissa anturin automaattinen puhdistus tapahtuu, kun sammutat kameran, mutta ei silloin, kun se siirtyy lepotilaan. Siksi voi olla hyvä ajatus sammuttaa se ajoittain.
Kuusi vastused:
Itai
2012-01-21 23:24:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu todella mallista, mutta nykyaikaiset kamerat säästävät virtaa lepotilassa erittäin hyvin.

Lepotila kuluttaa kuitenkin useimmissa kameroissa vähäistä virtaa. , joten jos haluat enemmän akun käyttöikää, sen sammuttaminen on parempi .

Vielä parempi kuin pois päältä on poistaa akku , koska jotkut kamerat , etenkin Nikon-järjestelmäkamerat, käyttävät virtaa myös sammutettuna.

Tästä huolimatta useimmat DSLR-kamerat voivat kestää päiviä, ellei pidempään lepotilassa, joten en ei murehtisi siitä, ellet menisi jonnekin ilman virran saantia päiviä .

Jos sinulla on kolmannen osapuolen akkukahva kuin minulla, paristot tyhjentävät jatkuvasti, vaikka ne olisivat pois päältä. Luulen, että se käyttää niitä ajastimen käyttämän kellon akun lataamiseen: / SO-poistaminen on ehdottomasti suositeltavaa, kun mahdollista
Epäilen, että pariston poistaminen antaa sinulle melko vähäisen hyödyn. Esimerkiksi D90: lläni menee säännöllisesti useita kuukausia yhdellä akulla kevyellä käytöllä. Onko sinulla numeroita?
Et ole varma D90: stä, mutta D300S ja D3S ylläpitävät tilanäyttöä myös virran ollessa sammutettuna. Joten on oltava hyötyä, mutta sen mittaaminen vie jonkin aikaa :)
Vanha Canon 7D kestää jopa kuukausia lepotilassa.
Onko sinulla viitteitä tai ainakin henkilökohtaista kokemusta verrattaessa unta nukkumaan? Asia on se, että olettaa, että käynnistys myös kuluttaa jonkin verran virtaa, joten sen sammuttaminen ja käynnistäminen saattaa kuluttaa enemmän virtaa.
Kyllä, sammutus ja virrankulutus kuluttavat virtaa, joten jos siirryt lepotilaan vain muutamaksi minuutiksi, käytät todennäköisesti vähemmän. Jälleen, se riippuu kameran mallista. Minulla on paljon henkilökohtaista kokemusta, koska tarkastelen kameroita, joten olen saanut melko paljon ja se vaihtelee.
Mark J P
2012-01-23 06:27:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun olen poissa kuvaamisesta, jätän Canonini aina päälle, noin 30 sekunnin kuluttua, se siirtyy lepotilaan. En ole koskaan huomannut mitään negatiivista vaikutusta akun kestoon. Jos se jätetään päälle, se tarkoittaa, että se on valmis kuvaamaan heti, kun tarvitsen sitä, enkä vaarna menettää valokuvamahdollisuutta.

Kytän sen yleensä pois päältä, kun laitan kameran kameralaukkuuni, koska se vie hetken, ennen kuin saan sen takaisin, joten syyn siihen, että minulla on aikaa käynnistää se uudelleen.

Lepotila vaatii vielä yhden harkinnan. Lepotilassa on mahdollista, että kamera voi tahattomasti herättää ja ottaa tahattomia valokuvia, tai mikä tärkeintä, poistaa aiemmin otetut kuvat, jos painat oikeaa painikeyhdistelmää. Ehkä epätodennäköistä, mutta varmasti uskottavaa.

dpollitt
2012-01-22 01:38:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En koskaan sammuta Canon DSLR -kameraani. En usko, että se kuluttaa akun käyttöikää sen jälkeen, kun se menee nukkumaan, mutta minulla ei ole todisteita siitä, että voisit osoittaa sinulle tämän.

Jos ulkona on hyvin kylmä kuin talvella Minnesotassa, jossa asun, vedän pariston ulos ja laitan sen taskuuni pitämään sen lämpimänä. Joten luulen, että tämä sammuttaa sen enemmän tai vähemmän.

Haluan vain huomauttaa - kameran akku on todennäköisesti litiumioniakku - nämä suosivat kylmää. NiMH-paristot sitä vastoin eivät.
Eivät todellakaan pidä mieluummin Kanadan kylmää juoksun aikana. He suosivat kylmää pitkäikäisyyttä varten, kunhan ne eivät jääty. Tämä on helppo nähdä. Kun kamera näyttää tyhjentyneen varoituksen, sen lämmittäminen taskussa ja asettaminen takaisin herättää sen takaisin elämään.
Minun ei tarvitse lukea mitään teknisiä tietoja tai käytettyjä tilejä tietääksesi, että litiumioniakuni toimii paljon huonommin täällä talvella.
seanmc
2012-01-23 20:49:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En katkaise kamerasta melkein koskaan virtaa, ja luotan lepotilaan, ja D90: n akun kesto on erittäin hyvä. Olen kuitenkin oppinut yrittämään sammuttaa sen, kun laitan kameran takaisin pussiin, koska minulla oli tilanne, jossa luulen, että laitoin kameran pussiin siten, että laukaisinta painettiin , ja mielestäni se yritti tarkentaa automaattisesti pimeässä ja tyhjentää akun yön yli.

Matt Giesbrecht
2012-01-23 21:08:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun aion ympäri kameralla, jätän sen yleensä päälle. Sammun sen, kun laitan sen reppupussiin, mutta jos käytän latauslaitettani, jätän sen yleensä päälle, jos minun on nopeasti otettava valokuva. Huomaan, että jos en paina mitään 7d: n painikkeita, se kuluttaa hyvin vähän virtaa

Dan Wolfgang
2012-02-14 22:41:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

DSLR-kameran jättäminen päälle kytkettynä ei ole paljon akun tyhjenemistä: he ovat hyviä nukkumaanmenoa varten, eivätkä tee mitään, kun et käytä niitä.

Kontrasti tämä tasku digikameraksi, jossa pariston ollessa päällä pitävät nestekidenäytön usein päällä ja aktiivisena, kuvanvakautuksen ollessa päällä ja aktiivisena, automaattitarkennuksen ollessa päällä ja aktiivisena sekä mittarin ollessa päällä ja aktiivisena. Lopulta se menee nukkumaan, mutta kaikki muutama minuutti virtaa kaikkeen tarkoittaa, että se imee akkua paljon nopeammin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...