Kysymys:
Mikä on Godox Alt / Mask -ominaisuus?
inkista
2017-04-28 21:41:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen lukenut "alt / mask" -ominaisuuden joistakin Godoxin studiovaloista (AD200, AD600, QT600II). Näyttää siltä, ​​että se on jokin tapa luoda ampumisjärjestys useiden valojen kesken. Mikä tämä ominaisuus tarkalleen on ja mihin se on hyvä?

Kaksi vastused:
inkista
2017-04-28 23:54:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MASK / ALT-ominaisuus

MASK / ALT määrittää ryhmät ja ampumisjärjestyksen näille ryhmille useille valoille. Sulkimen peräkkäiset painallukset sytyttävät aina toisen ryhmän valoja. Kaikkien valojen on oltava M-tilassa. Sitä kutsutaan MASK / ALT: ksi, koska sitä käytetään usein pakastusmaskien luomiseen ja koska ampuminen vuorotellen / kiertää ryhmien välillä.

AD600: ssa mukautettu toiminto 3 on MASK ja asetat kaksi arvoa: UNIT ja ALT.

UNIT -ominaisuus on kuinka monta ryhmää valot, joiden haluat laukaisevan jakson läpi. Se voi olla 2 MASK , 3 ALT tai 4 ALT . ALT -arvo määrittää, missä ryhmässä valo on: 1, 2 tai 3.

QT600II: ssa mukautettu toiminto 3 on MASK -ominaisuus , ja asetat valon ryhmäksi yksinkertaisesti n1 , n2 tai n3.

AD200: ssa MASK on mukautettu toiminto 5, ja voit asettaa ryhmän arvoksi n1 tai n2.

Kun kaikki on asetettu, ampuminen kiertää määriteltyjen valoryhmien läpi peräkkäin. Joten, n1 syttyy ensin, sitten seuraavassa kuvassa, n2 syttyy ja niin edelleen.

Käyttää

Tähän toimintoon on kaksi pääkäyttöä.

Ensimmäinen koskee suurikokoisia tuotekuvia, joissa haluat usein peittää taustan. Jos määrität näppäinvalot yhdeksi ryhmäksi ja taustavalosi toiseksi, saat kuvan kohteesta ja sitten valkoisen taustan / mustan siluettikuvan, joka sopii myös maskin määrittelemiseen. Siksi kahden ryhmän asetusta kutsutaan myös MASKiksi AD600: ssa.

Toinen käyttötarkoitus on vähentää valon kierrätykseen tarvittavaa aikaa. Voit vuorotellen ampua useiden yksiköiden kesken, puolittamalla / kolmasosalla / neljännentäen kierrätysajan sarjakuvausten välillä riippuen siitä, kuinka monta salamaa olet asettanut tällä tavalla. Sarjakuvaus urheilun avulla voi olla mahdollista.

Katso myös:

Rafael
2017-04-28 22:38:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä tämä maski on?

(Laadin pari kaaviota tälle)

Naamio on kuva sen maskin siluetista, joka sinun on peitettävä käytetään myöhemmin postissa kohteen leikkaamiseen ja läpinäkyvän taustan luomiseen.

Jos otat kuvan valkoisesta taustasta ilman etuvaloa, voit käyttää sitä maskina.

Ajatuksena on siis ottaa kaksi kuvaa, joista toinen valaisee kohdetta ja toinen vain taustaa.

Jos haluat käyttää tätä henkilölle, sinun on otettava nämä kaksi kuvaa nopeasti peräkkäin. .

Kuinka voin tehdä tämän?

Tämä ei ole yksinoikeusominaisuus, mutta jotain, jonka voit luoda joillakin strobeilla, jotka voivat optisessa orjatilassa synkronoida toisen välähdyksen kanssa. (S2)

Laukaisit laukaisun synkronoidusti master-kuvan kanssa joko optisesti kaapelilla tai radiosta.

Ja otat heti toisen kuvan toivoen, että vain päällikkö salama välähtää, ja tämä toinen kuva laukaisee yhden salaman, joka vain valaisee taustaa. Tämä salama ajattelee, että ensimmäinen ampuminen oli vain "pre-shoot" eikä ampunut, nyt se laukaisee, kun se saa toisen valopurkauksen.

Tämä tarkoittaa pari asiaa.

  • Tätä master-salamaa ei tarvitse laukaista täydellä teholla, joten se voi ampua heti toisen sarjan.

  • Kaikkien muiden salamien tulisi olla täydet voimaa, joten heillä ei ole aikaa ampua uudestaan ​​heti.


Tämä saattaa toimia liiankin soittamalla esimerkiksi käyttämällä eri kanavaa ja ampumalla yhtä ryhmää vilkkuu ensin ja sitten toinen ryhmä.


Jos kohde ei liiku ollenkaan, sinulla on aikaa ampua tämä salama eri tavoin, yksinkertaisesti ottamalla ensin kuva valaisemaan päälle kytkeytyvä esine ja pois käytöstä eri salamat.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...