Kysymys:
Valokuvausalat
Karel
2010-07-22 19:47:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Puhumme täällä paljon valokuvan teknisestä osasta, mutta mitkä ovat muut aihealueet, jotka auttavat meitä luomaan parempia kuvia? Mitä täytyy hallita ollakseen valokuvaaja? Vastatessasi kerro myös, miksi pidät sitä merkityksellisenä ja miten käytät sitä valokuvauksessa.

Tämän pitäisi olla yhteisön wiki.
En usko, että tätä olisi pitänyt siirtää CW: n roskaruokaan. Mikä on syy?
Kuvittelen, että se johtuu siitä, että ei ole yhtä oikeaa vastausta, ja se pyytää pohjimmiltaan vastausten luetteloa.
Neljä vastused:
Erica Marshall
2010-07-22 23:21:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että tähän kysymykseen ei ole tarkkaa vastausta, koska useimmat muut taiteelliset alat voivat auttaa valokuvaustasi. Maalausten opiskelu tai maalaamisen oppiminen voi antaa sinulle mahdollisuuden nähdä valoa ja varjoa jokapäiväisissä kohtauksissa ympärilläsi sekä opettaa sinulle klassisia sävellystekniikoita. Joten mielestäni maalaus on hieno asia valokuvaajalle opiskella. Mutta jopa jokin kukka-asetelma, epäilen, auttaisi sinua näkemään symmetrian ja abstraktion paremmin.

Alan
2010-07-22 21:00:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että sinun ei tarvitse hallita mitään ollaksesi valokuvaaja tai ottaa hyviä kuvia. Teknisten asioiden tunteminen on tietysti todella tärkeää, mutta sen hallitseminen ei ole edellytys hämmästyttävien valokuvien tuottamiselle.

On joitain hyveitä (ei välttämättä tieteenaloja), jotka ovat auttaneet minua:

  • Kärsivällisyys : valokuvan ottaminen edellyttää, että istut alas ja ajattelet. Sinulla ei tietenkään ole aina ylellisyyttä, mutta kun sinulla on, käytä sitä.
  • Itsekritiikki : useimmat meistä ovat ankarimpia arvostelijamme, mutta meidän on hillitä sitä tehokkuuden parantamiseksi.
  • näkökulma : yrittää katsoa maailmaa eri tavalla, kääntää valokuvasi.

Näiden ulkopuolella sanoisin, että kurinalaisuus, jonka sinun tulisi hallita, on sinun tehtäväsi. Raha auttaa kasaamaan valokuvauksessa. Se on kallis. Voit olla ehdottomasti hämmästyttävä valokuvaaja, jolla on halpa paketti, mutta anna samalle mahtavalle valokuvaajalle vielä parempi (lue: kalliimpi) paketti ja näet kuinka paljon heidän valokuvansa paranevat.

Nämä ovat hyveitä .. eivät oikeastaan ​​tieteenaloja
Oikein, minkä vuoksi sanoin, että nämä ovat "hyveitä"
che
2010-07-22 20:51:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • Viestintä - ellet ole pelkästään maisemakeskeinen munkki, sinun on pystyttävä kommunikoimaan ihmisten kanssa, jotka haluat valokuvata, antaa sinun mennä jonnekin, pitää valoja tai vähiten ei estä sinua.
  • Liiketoiminta ja markkinointi - ei liity parempien kuvien ottamiseen, mutta jos haluat ansaita rahaa valokuvilla, sinun ei tarvitse vain tehdä hyviä valokuvia, mutta pystyä myymään ne mahdollisille asiakkaille. (Katso John Harringtonin blogista tarkat tiedot)
  • Lakiasiat - erittäin hyödyllistä tietää oikeutesi, olipa kyse sitten siitä, että joku käyttää kuviasi tai saa pidätti sinut, koska otit kuvan poliisista.
Jos äänestät -1, on tavallista (pino) kohteliaisuus lähettää kommentti miksi, jotta Vastaaja voi korjata vastauksensa. Kiitti
ahockley
2010-07-22 20:52:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sävellys, mukaan lukien kolmansien sääntö ja kultainen suhde, on tärkeä aihe, josta valokuvaajien tulisi oppia.

Tietäen kuinka luoda hyvin valaistu, terävä valokuva ei ole kovin arvokas, jos valokuvaajat ovat esteettisesti tylsiä. Sommittelun ymmärtäminen on yksi askel visuaalisesti miellyttävien kuvien luomiseen.

Eikö se kuulu "tekniseen" puoleen?
Kolmasosien sääntö ja kultainen suhde on sama asia.
Jos äänestät -1, on tavallista (pino) kohteliaisuus lähettää kommentti miksi, jotta Vastaaja voi korjata vastauksensa. Kiitti
+1 sävellykselle. Vaikka mainituilla esimerkeillä, kolmasosasäännöllä ja kultaisella suhteella, on matemaattinen ohje, sävellyksen yleinen aihe on enemmän taidetta kuin tekniikkaa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...