Kysymys:
Mikä kamerahihna toimii hyvin 70-200 mm: n objektiivin kanssa?
JavaCake
2012-07-12 23:39:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun olen kuluttanut tunteja kävelemällä varastohihnallani, melkein huudaessani joka kerta, kun minulla oli 600D: ni 70-200mm kiinnitettynä, minun on sanottava aika kokeilla jotain uutta.

Löysin CUSTOMSLR, ja monien muiden valmistajien kiinnikkeet, ja paikallinen valokuvakauppani käsittelee myös heidän tuotteitaan.

Mikä on eri hihnojen etu raskaille linsseille?

Minulla on D300 ja minulla on sama ongelma kantohihnalla 70-200 mm: n kanssa - joskus se melkein tuli heti.
Pohjimmiltaan kaikki tiedot siitä, "mikä kamerahihna toimii parhaiten", painavat päätöstä voimakkaasti 70-200 mm: n objektiivin kanssa työskentelemisen perusteella, koska se on hyvin tyypillistä ja yleinen syy etsiä parempaa hihnaa. Tästä syystä mielestäni tämä on yhtä hyvä kuin yleinen "mitä hyviä hihnoja" -kysymys.
Jos haluat rintareputyypin, katso http://photo.stackexchange.com/questions/18767/is-there-a-comfortable-secure-light-and-cheap-sling-shoulder-strap-system
Mikä 70-200 se on? Jopa vain Canonin 70-200 / 4,0 L USM: n ja niiden 70-200 / 2,8 L IS USM: n välillä on melko suuri ero.
@MichaelKjörling, sen pienin: 70-200 / 4,0L ei-IS
üks vastaus:
Steve Ross
2012-07-13 00:34:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lähes joka kerta, mitä "hihna" -kysymys tulee, vastaukseni on sama. Kokeile Black Rapid -hihnaa. 70-200: n kanssa objektiivi osoittaa suoraan alaspäin, jolloin voit sekä vakauttaa objektiivin liikkeitä kävelemällä että estää sitä lyömästä asioita.

Olen kantanut tarkkaa objektiivia mustalla Rapidilla ja se on niin hämmästyttävän parempi kuin varastokamerahihna, en ole koskaan palannut. Itse asiassa en voi tehdä tapausta palata tavalliseen hihnaan mille tahansa runko / linssiyhdistelmälle.

Minulla on rajallinen pääsy kokeilemaan eri valmistajia, joten toivoin enemmän käytännönläheistä, etenkin suurten linssien kanssa. Mutta Black Rapid oli samanlainen kuin tavoitteeni, jonka kuulen mielelläni.
En tiedä mitä enemmän käytännönläheisyyttä tarkoittaa, mutta olen henkilökohtaisesti käyttänyt Black Rapidia ja sitä 70-200 -objektiivia 1DsMIII- ja 5DMkII-laitteillani. Molemmat toimivat hyvin. Halusitko kokeilla jotain itse? Jos näin on, ota yhteyttä valmistajaan (Black Rapid) ja tarkista, onko joku alueellasi näitä hihnoja.
Se kuulostaa hyvältä ajatukselta. Otan yhteyttä Black Rapidiin ja tiedän onko onnekas löytää jälleenmyyjä läheltä!
Toiselta puolelta: En voi kuvitella tapausta, joka tehdään hihnalle, joka vaatii suvereniteettia jalustapistokkeeseen yleiskuvauksessa. En todellakaan ymmärrä, kuinka BR-hihna ja sen kaltaiset vuotivat ulos run-and-gun -valokuvajournalismin valtakunnasta.
Se ei vaadi jalustapistoketta, jos käytät yhtä näistä kätevistä levykeasennuslevyistä - kiinnitä vain hihna D-renkaaseen. Jos käytät jalustaa, tarvitset todennäköisesti hyvän laukun kuin hyvän hihnan. Neh?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...