Kysymys:
Voiko Canon T3i käyttää USB-kiintolevyä suoraan?
themirror
2011-05-04 02:31:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näen epämääräisiä ja ristiriitaisia ​​raportteja verkossa.

Oletettavasti 60D: n ja T3i: n avulla voit kytkeä USB-kiintolevyn ja kuvata suoraan asemalle käyttämättä SD-korttia.

Jos tämä on totta, toinen kysymys: Toimiiko se HD-videotallennuksen kanssa?

Susi-kameran verkkosivustolta: Canon Rebel T3i -digitaalikamera Tekniset tiedot: Tyyppi: Digitaalinen, yksiobjektiivinen AF / AE-refleksi, kamera sisäänrakennetulla salamalla Tallennusväline: SD / SDHC / SDXC-kortti, ulkoisen tallennusvälineen kautta (USB v.2.0 -kiintolevy tai langattoman lähiverkon kautta (Eye-Fi-kortti) Kuten näette, he väittävät "USB v.2.0 -kiintolevyn". Pystynkö kertomaan sinulle tämän päivän jälkeen, minun pitäisi saapua tänään. Kiitos
Kuusi vastused:
Jay Lance Photography
2011-05-04 04:08:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletettavasti 60D: n ja T3i: n avulla voit kytkeä USB-kiintolevyn ja kuvata suoraan asemalle käyttämättä SD-korttia.

Tietosi ovat väärät, Canon 60D tai Canon T3i ei tue sitä, että USB-asema voidaan kytkeä suoraan kameraan ja kuvata suoraan kameraan (valokuvat tai videot) ilman välilaitteita välissä (lue: tietokone).

Jos tämä on totta, toinen kysymys: Toimiiko se HD-videotallennuksen kanssa?

Koska se on ei totta, tämä tarkoittaa, että oletuksena vastaus toiseen kysymykseesi on myös ei.

ysap
2011-05-04 16:34:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

CF (Compact Flash) käyttää IDE-liitäntää, identtinen sisäisten IDE-kiintolevyjen kanssa. Olen nähnyt laitteiden modifikaatioita, jotka käyttävät CF: tä toimimaan kiintolevyjen kanssa, ja näin toimivat myös CF-pohjaiset sisäiset kiintolevysovittimet (voit ostaa sellaisen erittäin halvalla, jotta se voidaan liittää johonkin kiintolevypaikoistasi levyn käytön nopeuttamiseksi. Se on pohjimmiltaan vain johdotusta, elektroniikkaa ei tarvita). Tämän vuoksi voin kuvitella muokkaavan CF-pohjaisen kameran toimimaan ulkoisen aseman kanssa.

SD on erilainen tarina, koska se toteuttaa täysin toisenlaisen käyttöliittymän. Luulen, että on olemassa SD-CF-sovittimia, joiden avulla voit käyttää SD-korttia CF-laitteessa, mutta olen skeptinen, että käänteinen muunnos on olemassa. Joten SD-pohjaisella kameralla ainoa ratkaisu näyttää olevan kuvaaminen EOS Utility -laitteella.

ahockley
2011-05-04 03:30:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En usko, että voit tallentaa suoraan USB-kiintolevylle.

Adoben ohjeiden mukaan voit kuvata kytkettynä 60D ja Lightroom. Tämän avulla voit käyttää kameraa Lightroomia käyttävällä tietokoneella / kannettavalla tietokoneella tai tallentaa tiedostot tietokoneellesi - tai ulkoiselle USB-kiintolevylle - Lightroomin kautta. Samassa asiakirjassa ei mainita tukea T3i: lle, vaikka Rebel-sarjan vanhemmat mallit ovat mukana.

En tiedä tapaa tallentaa HD-videota kytkettynä. Muokkaa: Jay huomauttaa kommentissa, että Canon EOS -apuohjelma (toimitetaan kameran mukana) ilmeisesti tukee kytkettyä videokuvaa.

Voit tehdä saman asian Canonin EOS-apuohjelmalla. En ole testannut, voitko fyysisesti pitää kameraa ja ottaa kuvia tällä tavalla, mutta tiedän, että voit ottaa kuvia itse ohjelmiston avulla ja tallentaa kaikki kuvat suoraan tietokoneelle.
Kyllä, on mahdollista tallentaa teräväpiirtovideota kytketyssä tilassa Canonin EOS-apuohjelman avulla ...
DetlevCM
2012-01-19 18:42:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitään USB-yhteyttä ei löydy Canonin 600D: n teknisistä tiedoista: http://www.usa.canon.com/cusa/consumer/products/cameras/slr_cameras/eos_rebel_t3i_18_55mm_is_ii_kit#Specifications

Toinen ilmeinen kysymys on myös: "Kuinka voisit käyttää ulkoista kiintolevyä" - kamera ei pysty pitämään 2,5 "-asemaa pitkään ja 3,5-tuumainen asema on turhaa siirrettävyyden kannalta.

Persomatey
2012-01-22 02:33:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, se toimii. On olemassa sovellus nimeltä EOS-apuohjelma. Jos sinulla on kyseinen sovellus, voit ottaa kuvia suoraan tietokoneellesi. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes koskettaa kameraa. EOS-apuohjelmassa on kaikki kuvapainikkeesta aina valkotasapainoon saakka. Mitä tulee videoon, en ole täysin varma. Yritin EOS-apuohjelmalla, mutta se sallii minun tallentaa vain kortilleni ... Vaikka video on tallennettava myös tietokoneelle, luultavasti jonkin muun kuin EOS-apuohjelman kautta. Yritin photoboothia, mutta se ei rekisteröinyt T3i: täni kamerana ... Jatkan kuitenkin.

En usko, että tämä on kuitenkin kysymys - @marienbad haluaa ohittaa tietokoneen ja liittää HD: n suoraan kameraan.
elbradamontes
2013-03-04 02:59:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

T3i ei suoratoista levylle. Voit liittää kameran kannettavaan tietokoneeseen mukana toimitetulla ohjelmistolla, mutta se tallentaa flash-kortillesi, ei tietokoneeseen. A / V-lähtökaapeli ei lähetä signaalia tallennuksen aikana. Raaputa se. Se lähettää signaalin, joka on yhtä suuri kuin etsin resoluutio, ei tallennettua materiaalia. imovie tai photobooth ei tunnista kameraa kiinnitettynä kuten verkkokamera. Tiedostot liian suuret? Väärä formaatti? En tiedä yhtäkään kuluttaja- tai prosumerilaitetta, joka suoratoistaa korkean def-tason kuin roskat web-kamerat. Aion kuitenkin kokeilla tätä PearNoten kanssa. Mutta en ole koskaan onnistunut saamaan QuickTimeä, FCP: tä tai iMovieä tunnistamaan kaanon edes eos-apuohjelmalla. Lisäksi en usko, että se lähettää ääntä, vain videota.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...