Kysymys:
Voitteko käyttää sisäänrakennettua salamaa Canon EOS 450D: ssä GPS-geotunnistimen kanssa?
pupeno
2011-08-31 22:24:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sikäli kuin näen, vastaus on ei, salama ei voi avata, jos mitään, on kytketty Canon EOS 450D: n kenkään:

Canon EOS 450D

Voiko kukaan vahvistaa, että en voisi käyttää Jobo photoGPS: n ja salaman kaltaisia ​​tietoja samanaikaisesti?

Kaksi vastused:
Imre
2011-08-31 23:29:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, voit käyttää synkronointijohtoa (tai optista orjaa) pikakenkäsovittimen kanssa saadaksesi toisen kuumakengän GPS-laitteellesi. Koska GPS-yksiköllä ei ole kameramerkkikohtaisia ​​malleja, voimme päätellä, että se ei tarvitse TTL-tietoja, vain perussalaman signaalia. Tämän säikeen perusteella näyttää siltä, ​​että synkronointijohdon käyttäminen ei poista ponnahdusikkunaa käytöstä kamerassasi, mutta sinun kannattaa kokeilla kaupassa varmistaaksesi.

Hullu ajatus ... voidaanko se tehdä langattomasti?
@J. Pablo Fernández Optinen orja on langaton tapa tehdä se. Voisit käyttää myös radiolähetintä, mutta ponnahdusikkunan toimimiseksi sinun on silti käytettävä synkronointijohtoa sen liittämiseen, joten sinulla on vain lähetin GPS: n sijasta, joka roikkuu kamerasta.
Näen ... kiitos tiedoista ... milloin he alkavat laittaa GPS: itä DSLR-laitteisiin? (muu kuin Sonny, joka on)
Mielestäni [vastaukseni] (http://photo.stackexchange.com/questions/7535/where-oh-where-are-the-gps-point-and-shoot-cameras/12082#12082) samanlaiseen kysymykseen aiheesta -ja-versot jo peittävät sen - kun asiakkaat hylkäävät uusia malleja, koska niiltä puuttuu ominaisuus.
En todellakaan halua ostaa pistettä ja ampua * ilman * GPS: ää.
Rowland Shaw
2011-08-31 22:46:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hotshousessa on anturi salaman havaitsemiseksi. tämä estää ponnahdusikkunan nousemisen (tai jopa laukaisun, vaikka huijaatkin sitä). Saatat pystyä siruttamaan dian vastaavan osan, jotta kamera ei havaitse hotshoe-salamaa, mutta en henkilökohtaisesti suosittele sitä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...