Kysymys:
Mikä on punainen ruudukkokuvio, joka näkyy videossa?
Zabba
2017-06-18 11:54:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katsellessani keskustelua YouTubessa huomasin muutaman kerran keskustelun aikana oudon ristikkomaisen ledimäisen kuvion. Esimerkki: https://youtu.be/Toluc5MCQWs?t=868

En ole varma, mikä se on, mutta ajattelin, että se saattaa liittyä jonkin video.

Voiko kukaan selittää mikä se on? curious red grid pattern in the video

Kaksi vastused:
Saaru Lindestøkke
2017-06-18 12:23:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on automaattitarkennuksen apuvalo, jota loi toinen videokamera, joka on jäljellä videokamerasta.

Tämä linkki selittää, kuinka tämä valo toimii Nikonin järjestelmäkameroissa. Sikäli kuin tiedän, se on samanlainen kuin muut kamera- ja salamamerkit.

Russell McMahon
2017-06-23 06:41:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten Saaru sanoo - se on etuyhteydettömän automaattitarkennuksen apuvalo, joka muodostaa "stillkameran".

Tämän käyttäminen on valokuvaajalta erittäin epäkohteliasta * eikä ollenkaan välttämätöntä niin kovassa kontrastissa .

Virhe on luennoitsijalla, jonka olisi pitänyt antaa ensimmäinen ja viimeinen varoitus ensimmäisellä kerralla. Tällaiset valot ovat usein erittäin kirkkaita ja häiritseviä sille, jota he valaisevat, koska suhteellisen pieni teho on keskittynyt pienelle kokonaisalueelle.

Minulla on ollut ihmisiä ryhmäkuvissa, joissa käytettiin salamaa, neuvoo heitä häiritsemään yhtä paljon kuin salama.


Varo käyttäjää:

* - Sopimaton automaattivalotuksen toiminta on yleensä ilmeistä valokuvaajalle lähietäisyydeltä johtuvan valaistuksen takia, mutta ei välttämättä ole selvää, kun kohde on jonkin matkan päässä. Tarkennusvalon ei tarvitse olla hyödyllinen, jotta se voi olla ärsyttävä :-(.
Yritän varmistaa, että "tarkennuksen apuvalo" -valo ei ole käytössä paitsi silloin, kun haluan käyttää sitä nimenomaisesti. Ostin äskettäin uuden kameran (Sony A6300) ja yhdellä sen ensimmäisistä "retkistä" en onnistunut sammuttamaan tarkennusvaloa. Otin valokuvia sisätiloissa, joissa valokuvaus oli aiemmin ollut hyväksyttävää, mutta sen olisi pitänyt olla häiritsemätöntä. Se ei ollut !!!
Syy etäisyydellä otettuja valokuvia varten en nähnyt automaattitarkennuksen valoa toimivan, eikä se todennäköisesti valaisi aiheita. Sain myöhemmin useita kielteisiä kommentteja.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...