Kysymys:
EyeFi ei tue CF-kortteja. Onko olemassa vaihtoehtoja?
ysap
2011-01-24 22:04:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Melkein mitä otsikossa kysytään. Onko kukaan ideoita? Onko tämän tekniikan käytölle CF-korttien kanssa erityisiä teknisiä rajoituksia?

Mielestäni olisi parasta kysyä Eye-Filtä, ​​joka tukee CF-kortteja. Vaihtoehdoista en usko, että yritit käyttää Eye-Fiä SD-CF-sovittimessa? Muita vaihtoehtoja ei tule mieleen.
@Itai - En kokeile sovitinta, ja lukemieni perusteella niiden käytettävyys on rajallista. Toivon, että ehkä yhdellä foorumin jäsenistä on todellista kokemusta tällaisen laitteen käytöstä CF-kamerassaan, joten voimme kaikki oppia ensimmäisen käden kokemuksesta.
Ymmärrän, että sovittimet toimivat parhaiten kuvattaessa JPEG-tiedostoja, että yrittäminen raakana kuvaamiseen johtaa yleensä epäonnistumiseen.
Muokattu tekemään kysymyksestä vastaava ilman, että hänen tarvitsee spekuloida EyeFin liiketoimintamallista.
Neljä vastused:
user3455
2011-01-25 13:50:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on viimeisin vastaus 5DmkII: n ja 7D: n CF-sovittimista sivustollamme.

Välitön valokuvien siirto CF-kameroista

Thx ,

Ziv.Eye-Fi-perustaja

@mattdm - Olen päivittänyt uusimmat tiedot. Näyttää siltä, ​​että se on tulossa CF-kortille lähelläsi ... :)
ahockley
2011-01-24 22:53:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toistaiseksi Eye-Fi ei tue kompaktia salamaa. Heillä on verkkosivustollaan sivu, jossa luetellaan tunnetut ongelmat sovittimen käytössä. Näihin ongelmiin kuuluu Eye-Fi-kortin pienempi langaton kantama sekä mahdollinen tiedostojen vioittumismahdollisuus .

En ole tietoinen mistään kilpailijan tuotteet, jotka tarjoavat samanlaisia ​​toimintoja CF-kortissa. Huomautan kuitenkin, että näyttää siltä, ​​että DSLR-valmistajat ovat siirtymässä SD: lle CF: stä, ja sekä Canonin että Nikonin uudemmat mallit suosivat SD-kortteja.

@ahockley - kyllä, olen löytänyt kyseisen sivun heidän verkkosivustoltaan. Mietin, onko jokin erityinen syy ** miksi ** he eivät tue CF: tä.
Jos haluat yritykseltä todellisen syyn, saat todennäköisesti tarkemman vastauksen kysymällä yritykseltä kuin kysymällä täältä.
Kuinka kukaan täällä photo.se.com-sivustossa tietää vastauksen miksi?
@Jay Lance Photography - tarkoituksena on kysyä teknisestä syystä, ei heidän liiketoimintamallista / päätöksestä. Joka tapauksessa hyväksyn muokkauksesi.
Ymmärrän kyllä. Haluat ehkä muokata kysymystä tähän tavoitteeseen, sitten ... Ehkä tämä: "Onko teknisestä näkökulmasta syitä, miksi EyeFi ei voi tukea CF-kortteja? Onko olemassa vaihtoehtoja?" Se selventää kysymystä ja välttää spekulatiivisia vastauksia ...
@yasp on todennäköisempi kaupallinen kannattavuus - SD on defacto kuluttajakameroille ja sisäänkäynnin DSLR-kameroille, mikä tarjoaa laajan mahdollisen yleisön. CF: tä käytetään yleensä korkeamman tason kameroissa, ja suurin osa niistä tukee kytkettyä kuvaamista, joka syöisi ihmisiä, jotka haluavat tuotetta.
@Rowland Shaw - Voit väittää, että tämä todella tukee CD Eye-Fin suunnittelua. Kohdennettu pro / semipro-markkinoille, se voi olla ensiluokkainen tuote, jolla on maustettu hinta ja marginaalit. Toivottavasti @Ziv antaa meille vihjeen siitä.
@yasp Tietysti se kilpailisi myös Canonin jo valmistamien langattomien tiedostolähettimien kanssa (vaikkakin kallis puolella) - otaksun Nikonin jne. on vastaavia.
@Rowland Shaw - se on totta.
Ajattelen, että kovien ammattikameroiden metallikehykset / rungot saattavat aiheuttaa jonkin verran ongelmaa lähettimelle, joka on upotettu jonnekin, jota sitä ei ole suunniteltu. Ja laitteen fyysinen koko sulkee pois antennin, johon luotan (ammattilaisena, jota olin kerran, vaikka en enää ole) luottaa mihinkään muuhun kuin go / no-go-signaaliin todellisella etäisyydellä. Ja entä häiriöt, jotka johtuvat vieressä olevaan aukkoon pyörivästä mikrotaajuudesta (jotkut fotogodit suosivat silti niitä kiinteään tilaan)? Minun täytyy nähdä paljon kolmannen osapuolen todisteita luotettavuudesta, ennen kuin luotan siihen, etenkin. kaksisuuntaista.
@Stan, varma, mutta metallirunko ja CF-kortti eivät tarkoita toisiaan. Esimerkiksi D7000: lla on magnesiumrunko, mutta se käyttää SDHC-kortteja.
Metallirunko ei tarkoita CF: tä, mutta useimmat CF-tekniikkaa käyttävät 35 mm: n kamerat (nykyisen vintage-kameran) ovat metallirunkoisia. Kuinka hyvin EyeFi toimii D7000: ssa? (Se on kysymys, ei vitsaus - en ole tutkinut, olen vain entinen radioteknikko.)
@Stan Rogers - Olen yllättynyt siitä, että mainitsit, että jotkut valokuvayhteisöt suosivat edelleen MicroDrive-asemia. Nyt kun SS on saavuttanut 128 Gt, ihmettelen, mikä on hyvä syy tähän mieltymykseen.
Alexis Dufrenoy
2015-03-13 15:35:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siinä näyttää olevan jonkin verran evoluutiota. Eye-Fi näyttää olevan halukas tarjoamaan CF-tukea sertifioimalla CF-sovittimet SD Eye-fi -sovellukselleen maaliskuusta 2015 alkaen. Lisätietoja heidän verkkosivuillaan:

http: //www.eyefi .com / lp / cf

Löydät ohjeet ja luettelon yhteensopivista kameroista. Ja myös joitain sanoja mahdollisista haitoista, kuten hitaampi siirtoaika.

Se on hyvä uutinen ... Heidän verkkosivustoltaan näyttää siltä, ​​että tekninen ongelma, josta kyseenalaistimme, oli CF-korttien tavallinen metallikotelo (se ei kuitenkaan selitä, mikä estää heitä tosiasiallisesti tekemästä mukautettua CF-korttia WiFi: llä). Sertifioidun sovittimen pitäisi kuitenkin toimia hyvin.
Nyt kun heillä oli 4 vuotta aikaa vastata lopulta pyyntömme, toivotaan, että EyeFi-korttien markkinahinta tulee kohtuulliseksi, ennen kuin meidän on vaihdettava vanhenevat ei-langattomat kameramme ... SD-korttia voi ostaa noin 8 dollaria, he myyvät EyeFi: n hintaan 60 dollaria (dang, näen koko langattoman sovittimen tartuntasarjan hintaan 105 dollaria 7D: lle).
Reid
2011-01-25 05:40:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Epäilen vahvasti, onko sillä teknistä syytä. Olen varma, että he eivät vain näe CF-version tarjoamista kannattavaksi.

katso kommenttini Rowland Shaw'lle Ahockleyn vastauksesta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...