Kysymys:
Mitä linssejä minun pitäisi ottaa mukaan Himalajan kuvaamiseen?
Marion
2013-03-11 13:51:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lähden kävelemään Luklasta Himalajan perusleirille ja odotan innolla hienoa fotograpiaa matkan varrella. Vaihteita ja painoa on rajoitettu. Minulla on Canon EOS 60D. Mikä olisi paras vaihtoehto, jos voisin valita vain yhden zoom-objektiivin? Mitkä suodattimet ovat suositeltavia?

Minkälaisia ​​valokuvia olet kiinnostunut ottamaan? Ryhmäkuvat puolueen jäsenistä? Leveät maisemat? tai lähikuvia kaukana olevista esineistä?
Kyllä, Michaelilla on oikeus, meidän on tiedettävä se.
Lisäksi mitä objektiivivaihtoehtoja sinulla on?
Jos paino on huolenaihe ja haluat ottaa vain yhden linssin, voit myös jättää DSLR: n kotiin ja hankkia super-zoom-silta-kameran.
Jos se olisin minä, ottaisin Canon EF-S 10-22. Ja Samyang 24 f / 1.4, ja Canon / Sigma 50 f / 1.4, ja Canon 100 f / 2.8L IS -makro ja Canon 200 f / 2.8L. Lisäpainon korvaamiseksi pääsin eroon jostakin, jota en ehdottomasti tarvinnut ... kuten makuupussista tai vesihuollosta.
Tai kompakti peiliton kamera pikemminkin kuin pieni anturisilta.
Neljä vastused:
Michael C
2013-03-11 18:54:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaksi linsseistä olisi mielestäni joko EF-S 15-85mm f / 3.5-5.6 IS tai EF 24-105mm f / 4L IS . 15-85 on kevyempi ja kattaa laajan polttovälin. 24-105 on rakennettu kuin säiliö ja kattaa useita pidempiä polttoväliä. Jos aiot ottaa enimmäkseen pitkän kantaman kuvia, EF 70-200 mm f / 4L IS on oikea tapa edetä, mutta se on hieman painavampi ja paksumpi kuin toinen kahdesta linssistä. Kaikilla kolmella on kuvanvakain ja niiden avulla voit pitää laukausta pienemmällä suljinnopeudella, kun kohde ei liiku. IS on erityisen hyödyllinen, koska sinulla ei todennäköisesti ole jalustan ylellisyyttä. On joitain yksijalkaisia, jotka voivat kaksinkertaistaa vaellustikkuina, ja jotkut hiilikuidusta tehdyt ylemmät päät saattavat olla huomioitava tavallisen vaellustangon sijaan. Voisit kiinnittää sen yhdessä muiden jalustojen kanssa jalustalle ripustuksella.

Koska oletan, että sinulla on paljon lunta, tarvitset vähintään polarisointisuodattimen . Paitsi että se lisää kirkkaan taivaan kontrastia ja värikylläisyyttä, se vähentää heijastuneen auringonvalon heijastusta lumelta. Suurin osa polarisaattoreista vähentää myös valotusta noin 2 askelella, mutta ei olisi haittaa, että myös ND3 - ND5-luokan neutraalin tiheyden suodatin pinoa polarisaattoriin, kun aurinko paistaa kirkkaasti lumella. Muista ylivalottaa 1–1 / 2/3 askelta, muuten valkoinen lumi näkyy harmaana valokuvissasi.

Markus
2013-03-11 20:30:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käynyt Sagarmathan kansallispuistossa jopa ~ 5500 m syksyllä viime vuonna. Minulla on Nikon D90 ja toin ultralaajakulman, koska luulin tarvitsevani sitä. En. Se on aivan liian leveä vuorille. Tällaisen ultralaajakulmaobjektiivin avulla kaikki menee hyvin kaukaiseksi.

Uskokaa tai älkää: Ammuin 90 prosenttia valokuvistani kiinteällä 35 mm: n objektiivilla. Minulla oli toinen 50 mm: n linssi mukanani. Kuitenkin mitä kaipasin monissa tilanteissa, oli teleobjektiivi.

Jälkikäteen suosittelen jotain sellaista kuin 18-105 (Nikonin termein). Jos pystyt elämään muutamien mahdollisuuksien puuttumisesta, yksi 35 mm on hieno. Ainakin tämä on mielestäni.

Ehkä tämä auttaa sinua. Hyvää matkaa!

Mitä unohdin mainita: Lisäakku säästää elämää. Lataus tulee yhä kalliimmaksi korkeammilla korkeuksilla, ja paristot kuluvat yleensä nopeasti, jos ulkona on kylmä. Ja siellä tulee olemaan kylmä :)
Paras tapa hallita akkua on pitää se parkissa ja lämmin, kun sitä ei käytetä. Se palauttaa osan energiasta.
Paristot vihaavat kylmää. Tuo varaosat ja pidä ne parkkisi sisällä.
dpollitt
2013-03-11 19:17:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tunnetut vaatimukset:

 • 1 linssi (mieluummin zoomaus)
 • paino "rajoitettu"
 • Canon 60D -runko
 • "Paras" linssi haluttu

Vaatimukset, joita emme tiedä:

 • Kohde
 • Tarkat painorajoitukset
 • Jos muuta kappaletta kuin 60D voidaan käyttää
 • Mitä "paras" linssi sinulle tarkoittaa

Vaihtoehdot:

Voisit Katso kaikkea korkealaatuisesta esivalinnasta, kuten Canon EF 35mm f / 1.4 L USM -objektiivista Canon EF 28-300mm f / 3.5-5.6 L IS USM -objektiiviin. Nämä olisivat vaihtoehtoja, jos etsit todella korkeaa laatua valikoimastaan. Toisaalta ne ovat suuria ja painavia. Jos paino kiinnostaa sinua eniten, Canon EF 40mm f / 2.8 USM -objektiivi on sekä kevyin että pienin EF-objektiivi tällä hetkellä. Jotkut tien keskivaihtoehdot olisivat objektiivit, kuten Canon EF-S 17-55mm f / 2.8 IS USM -objektiivi, Canon EF-S 15-85mm f / 3.5-5.6 IS USM -objektiivi, Canon EF-S 10-22mm f / 3,5--4,5 USM -objektiivi tai Canon EF-S 18-200mm f / 3.5-5.6 IS -objektiivi.

Oma suositus

Kukaan arvaa, tietämättä enemmän vaatimuksistasi. mitä linssiä sinun pitäisi tuoda. Suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän luetteloon "Canonin yleiskäyttöisten objektiivien suosituksista" osoitteessa the-digital-picture. Samoin kuin luettelo "Canonin maisemaobjektiivien suosituksista" osoitteessa the-digital-picture. Kun olet ajatellut joitain linssejä, palaa tänne ja kysy tarkkoja kysymyksiä siitä, mikä linssi voi olla parempi kohteellesi, painorajoituksellesi ja haluamallesi laadulle.

Lisää "zoom-objektiivi" tunnettuihin vaatimuksiin. Se on kysymys, joten primit eivät ole vaihtoehto.
@Unapiedra - Siksi ensimmäinen vaatimus, jonka huomasin, on "1 linssi (mieluummin zoomaus)". En ole varma, kuinka olla selvempi.
Unapiedra
2013-03-11 17:58:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Linssit

Tuo yksi näistä matkan zoomauksista.

Tässä on yleiskatsaus käytettävissä olevista linsseistä. Erityisesti niillä on paljon polttoväliä:

 • Tamron 18-270
 • Sigma 18-250
 • Canon 18-200

Näiden zoomausten kuvanlaatu ei tietenkään ole yhtä hyvä objektiivi, jossa on vähemmän zoomausta tai edes lainkaan zoomausta (prime-objektiiveilla on yleensä paras kuvanlaatu). Myös muut linssit saattavat antaa sinulle aukon f / 2,8, mikä auttaa paljon heikossa valaistuksessa.

Tämä on siis yleiskäyttöinen vastaus. Jos sinulla on mielessä tiettyjä kuvia, muut linssit ovat parempia. Jos olet ensisijaisesti kiinnostunut laajakulmakuvista, jotain laajemman saaminen auttaisi paljon, eikä sinun tarvitse 200 mm: n zoomauksen toisella puolella.

Suodattimet

Tuo polarisoiva suodatin.

Muut asiat

Harkitse myös jalustaa. On joitain kevyitä ja myös joitain, jotka ovat pieniä (vaikka haluaisit sen joka tapauksessa repun ulkopuolelle).

Haluaisin mieluummin tuoda EF-S 15-85 IS USM: n, joka tarjoaa paljon paremman kuvanlaadun. Jos tele on tärkeä, haluaisin lisätä EF-S 55-250mm: n, jolla on myös parempi laatu (ja suurempi aukko) kuin all-in-one-zoomilla. Luulen vain maisemien ja matkustamisen osalta, että leveä pää on paljon tärkeämpi kuin tele-pää.
Marion sanoi erityisesti kysymyksessään _one_ linssi. Koska emme myöskään tiedä, mistä hän haluaa ampua - matka-zoomit ovat hyvä valinta.
Jos kuvanlaatu on lainkaan tärkeää, mikään 18-200ish-objektiivista ei ole hyvä valinta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...