Kysymys:
Mitä eroa on lomolla ja polaroidilla?
Randell
2011-03-15 12:09:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näin Fuji Instax 210 Wide -kameran etsiessäni hyvää Polaroidia ja huomasin, että se käyttäytyy kuin polaroidi siinä mielessä, että voit tulostaa kuvan heti. Onko se sekä lomo että polaroidi?

Tervetuloa Randell. Sinun ei tarvitse pyytää anteeksi täällä olevista kysymyksistä - se on sivuston tarkoitus. :)
üks vastaus:
Rowland Shaw
2011-03-15 13:56:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lomo ja Polaroid ovat molemmat tuotemerkkejä, joilla on tuotteita valokuvausalalla - Polaroid tunnetaan pikakameristaan, ja nimestä tulee synonyymi kameralle, joka tuottaa valokuvia välittömästi. Lomo on venäläinen yritys, joka on myös valmistanut kameroita, mutta on viime aikoina tullut tunnetummaksi Lomographyin markkinoinnin jälkeen, ja joilla on yksinomaiset oikeudet kameroidensa jakeluun Venäjän ulkopuolella; heidän kameransa ovat tyypillisesti 35 mm: n elokuvakameroita, ja ne ovat yleensä melko matalateknologisia (joten ei vaihtoehtoja, kuten automaattitarkennus tai tuuli päälle), mutta joskus ne ovat erikoistuneet yhdellä tavalla (esimerkiksi on kalansilmäkamera).

Fujifilm on toinen tuotemerkki, joten Fujifilm Instax 210 ei ole lomo tai polaroidi - se jakaa vain ominaisuuksia, jotka ovat tehneet kyseisistä brändeistä suosittuja (ts. erikoistuneet yhteen tarkoitukseen ja tuottavat välitöntä tulosteita)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...