Kysymys:
Mitä voin käyttää kiinnittämään hihnan kamerani jalustan liittimeen?
5arx
2011-05-09 15:15:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin juuri uuden hihnan, josta olen erittäin tyytyväinen ja näki sitten hienot-schmancy -hihnat, jotka kiinnittyvät jalustan ruuvikiinnikkeeseen kameran alla.

Onko kierteinen pultti, jossa on silmukka tai kaksi, jotta voin kiinnittää uuden hihnani toisen tai molemmat päät jalustan pulttiin? Jotain tällaista, mutta ehkä halvempaa ja saatavana Isossa-Britanniassa?

Minulla on Nikon D5000.

FWIW, kolmijalka on standardoitu, joten kameramallilla ei pitäisi olla väliä paljoakaan.
Luulin, että se olisi, mutta hämmentynyt siitä, että sekä 3/8 "että 1/4" langat ovat saatavilla asioihin, jotka sopivat siihen?
http://www.nikonusa.com/pdf/manuals/dslr/D5000_en.pdf sivu 228. Se on ehdottomasti ¼ "pistorasia.
Siistiä, paljon kiitoksia. Ei pitäisi olla liian vaikeaa löytää sopivaa rautatavara nyt;)
wikipediasta: "Kameran jalustaan ​​kiinnittävän pultin historiallinen vakiokierre on 1/4" -20tpi (kierteet tuumalla) brittiläinen standardi Whitworth (Whitworth tai BSW) pienemmille kameroille tai 3/8 "-16tpi BSW suuremmat kamerat ja pan / tilt-päät. "
Löysin suuren artikkelin lifehackerista, jonka kanssa luulen menevän: http://abella.net/?page_id=140
@5arx Olisin huolissani muovisoljesta - nuo asiat eivät ole erityisen vahvoja, ja niiden avulla varas on todella helppo tarttua kameraan.
-1
Kymmenen vastused:
ElendilTheTall
2011-05-09 16:19:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen improvisoinut oma epäsymmetrinen hihnani kameralaukun hihnalla, tällä Manfrotto-tapilla ja tällaisella karabiinilla. Ei kaunis, mutta se toimii ja on suhteellisen halpaa.

Aha - etsimäni sana on `` spigot``! Paljon kiitoksia, tutkii tarkemmin.
Tietoja pistokkeesta - sinun tulee olla varovainen, ettet avaa asiaa irti kameraa ripustettaessa. Näyttää siltä, ​​ettei siellä ole akselia, joka sallisi karabiinin vapaan pyörimisen, joten se irtoaa kehosi ajan myötä!
Kyllä, sinun on varmistettava, että se on hyvä ja tiukka. Pidän edelleen kamerasta, kun se on alas vierelläni, mutta se on paljon mukavampaa kuin sen pitäminen kaulasi ympärillä.
@ysap: Onko ideoita kuvaamasi ongelman korjaamiseksi? Jonkinlainen kääntö tapin ja hihnan välillä?
@Craig Walker - katso vastaukseni tähän kysymykseen. Lisäksi, jos saat itsellesi karabiinin, jolla on kääntyvä toiminto, sinulla on vastaava ratkaisu.
@ElindilTheTall - onko sinulla mahdollisuutta lähettää valokuva ratkaisustasi toiminnassa ...?
Katson, mitä voin tehdä.
@ElindilTheTall - odottaa edelleen valokuvaa ;-)
Jos pystyt selvittämään, miten voin ottaa kuvan _ kamerastani, _ kamerani kanssa, se on hetkessä ylöspäin!
Sinulla on varmasti enemmän kuin yksi kamera? Entä matkapuhelimesi? ;-)
cmason
2011-05-09 18:13:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit halutessasi tutustua Camdapteriin, joka on ollut käytössä jonkin aikaa. Se toimii sekä Arca / Manfrotto / etc-pikalukitusadapterina että kiinnikkeenä olkahihnan kiinnittämiseen tavalliseen tapaan.

Näyttää hyvältä, mutta pyrkii löytämään Yhdistyneen kuningaskunnan toimittajan ...
En myöskään löydä yhdysvaltalaista toimittajaa. Luulen, että he ovat pieniä ja harjoittavat enimmäkseen suoramyyntiä. He sanovat lähettävänsä kaikkialle maailmaan ....
... hintaan noin. 1/3 verisen asian kustannuksista :-( Plus I * voi * tulla pistetyksi, kun se saapuu :-(
ysap
2011-05-09 19:20:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pikalukituslevy, kuten tämä, voi tehdä tämän.

Päivitys: Vaikka ajattelen sitä, se ei ratkaise yhdessä kommentissa mainittua kääntöongelmaa. ElendilTheTalliin, kun rengas on kiinnitetty, ja pyörii ruuvilla. Kuitenkin, se antaa sinulle paremman vastustuskyvyn (kitka) irrotukseen kuin hänen ratkaisunsa, jos kiristät sen riittävän hyvin.

Huomaa, että näiden levyjen renkaita ei ole suunniteltu ottamaan painoa, ja olen kuullut tarinoita kameroiden putoamisesta maahan sen jälkeen, kun rengas on levinnyt painon alle. Joten jos etsit jotain tällaista, varmista, että se on riittävän tukeva.
@Dan - se on erittäin hyvä asia. Kiitos varoituksesta.
Hank
2011-05-10 20:11:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelisin Luman tuotteita - ne keskittyvät kamerahihnoihin, mutta tekevät jalustanpidikkeen nimeltä PodMount, johon voit todennäköisesti kiinnittää haluamasi.

(Muuten, heidän nostosilmukkansa ovat suuret - ne kiinnittyvät vain oikeanpuoleiseen hihnan kiinnikkeeseen, jolloin kamera putoaa hyvin luonnollisesti lantiasi vasten.)

Tiedätkö, onko PodMount kääntyvä vai onko se kiinnitetty jalustan kiinnikkeeseen? Näyttää siltä, ​​että se voi olla vain tiivistetty?
@5arx: En ole koskaan käyttänyt sitä, joten en tiedä onko se kääntyvä, mutta se ei näytä siltä. Hihnojensa mukana kulkeva Luma-pikalukko * kääntyy, minkä vuoksi se ei ehkä ole. En usko, että se on tarkoitettu vain kompakteihin: he sanovat, että voit kiinnittää sen linssin jalustan kiinnikkeisiin, ja valokuva näyttää olevan kiinnitetty järjestelmäkameraan. Eivätkö kaikki kamerat käytä samaa lankakokoa?
CyberKnoy08
2012-02-16 10:51:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän mustarapeaa hihnaa ja manfrotto-jalustaa, jossa on pikalukituslevy, ja tämä pikalevyruuvi toimii minulle mahtavasti. http://www.blackrapid.com/product/hardware/fr-t1/ Se on vain 18 dollaria ja mielestäni sen pitäisi olla saatavilla Isossa-Britanniassa. Rakennuksen laatu on huippuluokkaa. Siellä on jopa pieni kumirengas, joka estää ruuvia naarmuttamasta asioita.

Kääntykö levyruuvi, kun se kytketään jalustan kiinnikkeeseen?
Ei, se ei pyöri. Tämä kiinnitysruuvi on suunniteltu toimimaan kääntyvän hihnan kanssa.
ChrisFletcher
2011-05-10 13:19:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Amazon myy Custom SLR C-Loop -kamerahihnankiinnikettä Isossa-Britanniassa, mutta hinta on silti melko kohtuuton: http://www.amazon.co.uk/Custom-SLR-C-Loop-Camera- Hopea / dp / B004V71BJM

Juuri sitä tarvitsen! Mutta hinta ... Sanot "kohtuuttoman" - sanon sen enemmän kuin "naurettavaa". Ihmettelen, onko metallipulttien ja kiinnikkeiden maailmassa jotain vastaavaa. Jotain koiran kävelykarabinetin tapaa ehkä http://bit.ly/ldv3IR ...
chills42
2011-05-12 23:42:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Todella halpa vaihtoehto on saada 1 / 4-20-silmäpultti. Se voi kiertyä kameraan, ja sitten liität hihnan silmärenkaaseen.

Saat mitä maksat: - /
Only Me
2011-05-16 10:10:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ne näyttävät siistiltä - kunnes asia toimii löysästi ja kamera putoaa. Mitä vikaa kiinnittää kameran hihna kameran hihnan kiinnityskohtiin? Uskon, että se on 1/4 "BSP - British Standard Pipe -kierre. 1 / 4-20 on melko lähellä. 3/8" on tarkoitettu keski- ja suurikokoisille elokuvakameroille - ammattisarja.

Pidän siitä, että jalustaan ​​kiinnitetty hihna / rintareppu on paljon vähemmän häiritsevä ja mahdollistaa helpon kuvaamisen sekä vaaka- että pystymuodossa. Lisäksi kamera saa roikkumaan symmetrisesti / ergonomisemmin.
Mike Bryant
2011-05-10 00:50:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on CarrySpeed-kamerahihna, joka kiinnittyy D7000: n jalustapesään. Pidän siitä, että itse hihnassa on pieni pussi myös muutaman ylimääräisen SD-kortin kuljettamiseen. http://www.carryspeed.com/

Hieman enemmän rahaa lisää vaihtoehtoja on myös http://www.blackrapid.com/

Omistan BlackRapid RS-7 -hihnan. Toimii herkullisena!
5arx
2012-02-15 19:52:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Melkein vuoden kuluttua löysin Opteka NS-7: n Amazon UK: sta. Lähetän havainnot, kun se saapuu ...

PÄIVITTÄMINEN:

Hihna on roskaa, mutta jalustan kiinnike on täydellinen. Kääntyy hienosti ja maksaa noin neljänneksen siitä, mitä C-Loop tekee. Suosittelemme!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...