Kysymys:
Milloin käytät CTS (Straw) -geeliä CTO: n sijaan?
Evan Krall
2011-01-07 03:01:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Roscolux-näytteenottopakkaus sisältää useita vahvuuksia sekä CTO: ta (värilämpötila oranssi) että CTS: ää (värilämpötilan olki?). CTS näyttää olevan hieman keltaisempi kuin CTO.

Missä tilanteissa käytät CTS-geeliä CTO: n sijasta? Minkä tyyppinen ympäröivä valo sopii CTS-geeliin?

üks vastaus:
Jay Lance Photography
2011-01-07 03:21:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

CTO- ja CTS-sarjan geeleillä on molemmilla sama määrä värilämpötilan korjaustehoa (esim. 1/2 CTO- ja 1/2 CTS -geeli muuntavat molemmat 5000K noin 3800K), joten molemmat korjaavat volframin valaistus heittää yhtä hyvin. Ainoa todellinen ero niiden välillä on se, että CTO: lla on vähän enemmän punaista ja CTS: llä on hieman enemmän keltaista ...

Muotokuvaajan näkökulmasta käytännön käytettävyysero on, että CTO pyrkii antaa kohteille hieman parkittu ilme (CTO-geelin vahvuudesta riippuen), kun taas CTS ei. Henkilökohtaisena nyrkkisääntönäni on käyttää CTO: ta kalpealle, jolle haluan lisätä hieman 'terveellistä hehkua', ja CTS: lle ihmisille, joilla on jo rusketus ja jotka eivät tarvitse ylimääräistä apua kyseisessä osastossa. :-)

Pidätkö toisesta yleiseen käyttöön?
Yleisesti ottaen pyrin tavoittelemaan ensin CTO: ta, koska asun Washingtonin osavaltiossa, joten 'vaalea on uusi rusketus' täällä ja ihmiset näyttävät arvostavan hieman tätä 'terveellistä rusketuksen hohtoa' muotokuvissaan. Kuitenkin ... Vaikka en ole koskaan työskennellyt lämpimämmässä ilmastossa ... sanokaa ... San Diego tai Florida, epäilen, että jos tekisin, go-to-geelini päätyisi CTS: ksi, koska useimmat kaikki tekisivät sinulla on jo perusrusketus ...


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...