Kysymys:
Kuinka minun pitäisi puhdistaa tarkennusnäyttöni?
damned truths
2013-02-14 17:35:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Loman aikana onnistuin saamaan hiukset ja pölyn 550D: n tarkennusnäyttöön. Kuinka minun pitäisi puhdistaa tämä.

Olen jo kokeillut tavallista linssiliinaa, mutta se vain pahensi sitä.

Viisi vastused:
Guffa
2013-02-14 18:18:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin minun on mainittava, että tarkennusnäytön pölyllä ei ole vaikutusta kuvan laatuun tai valotuksen mittaukseen, joten sitä ei tarvitse puhdistaa. Toisaalta pöly saattaa irrota ja päästä anturin päälle, joten se on hyvä ennaltaehkäisevä toimenpide, jotta ainakin pahin pöly saadaan poistettua.

Puhdistaaksesi sen, sinun on ensin kytkettävä kamera pois päältä, vähentää staattista sähköä. pölynimuri on hyvä pölyn poistamiseen. Harja voi myös olla hyödyllinen, mutta haittana on, että niillä on tapana menettää harjakset uudestaan ​​ja uudestaan, mikä lisää poistettavaan asiaan.

Peter pete
2013-03-04 15:37:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit aina poistaa tarkennusnäytön ja sitten puhaltaa siihen ilmaa puhaltimella tai muulla tavalla.

Tässä on verkkosivusto, jossa on ohjeet tarkennusnäytön poistamiseen. http: // www .focusingscreen.com / work / 550den.htm

Saatat kuitenkin yksinkertaisesti lisätä pölyä. Kuka tietää. Onnea!

DMV
2015-04-08 22:57:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vie se korjaamoon . Yhdeksän kertaa kymmenestä teet sen pahemmaksi, kun yrität korjata tällaisia ​​asioita kotona.

pradeep sekar
2013-03-04 16:49:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

haluaisin mieluummin viedä sen palveluntarjoajalta. mutta jos haluat puhdistaa sen, näiden ohjeiden pitäisi auttaa, puhdista se pölyttömällä alueella.

1) Vältä puhaltamasta suoraan. Käytä puhaltimen polttimoa. Sammuta kamera.

2) Varmista, että kameran etupuoli on maata kohti. tällä tavoin se varmistaa, että pölyt pääsevät ulos kamerasta eivätkä putoa takaisin puhaltamisen aikana.

3) Älä koskaan käytä liinaa tai harjaa, vaikka se olisi vain tarkennusnäyttö eikä anturi. he asettavat pölyjä ja hiukkasia kameran kriittisille sisäalueille.

4) Ehdotan silti, että viet sen kameraan huoltokeskukseen :)

Don Graziano
2013-03-05 07:05:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän säännöllisesti ilmakompressoriani kamerani &-suurenninten puhdistamiseen. Käytän sitä myös &-kantoaineiden negatiivien pölyn puhdistamiseen ennen tulostamista. Haluat räjähdyksen noin kaksi kertaa niin kovaa kuin voisit puhaltaa keuhkoillasi. Salaisuus on vain varmistaa, ettet räjäytä sitä niin kovaa, että rikkot jotain.

Et halua käyttää kangasta tai harjaa, sillä ne aiheuttavat yleensä enemmän sotkua kuin silloin, kun alkoi. Älä myöskään käytä kemikaaleja, koska niiden hankkiminen on vaikeaa, jotta niitä voidaan käyttää oikein purkamatta &, se on yleensä enemmän työtä kuin sen poistamisen arvoinen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...