Kysymys:
Kuinka lisensoida valokuvia postikortti- tai lahjatoimittajille
IconicPhotos.co.uk
2012-07-09 17:51:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen lontoolainen valokuvaaja ja keskityn maisema-&-rakennuksen valokuvaukseen. Joten Lontoossa toimiminen tarkoittaa, että keskityn yleensä moniin kaupunkien maamerkkeihin ja matkailukohteisiin.

Haluaisin myöntää lisenssin valokuvilleni, koska mielestäni ne sopivat lahja- / postikorttimarkkinoille. Tietääkö kukaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa yrityksiä, jotka käsittelevät valokuvaajien valokuvia ja käyttävät niitä lisensseillä?

En halua mennä valokuvausreitille, koska ne ovat liian kylläisiä.

Oletko ottanut yhteyttä postikortteja valmistaviin yrityksiin kysyäksesi, mistä he saavat valokuvia? Menisin vain kauppaan, etsin muutama erilainen yritysnimi postikorteilta ja etsin ne sitten verkossa.
Ajattelin sitä, mutta yritin jopa etsiä postikorttitoimittajia, mutta monet tärkeimmistä sivustoista näyttävät tuottavan omia postikorttisivustoja.
Luulen, että sinulla ei ole onnea tästä, massatuotantokortit näyttävät käyttävän vain yleisimpiä saatavilla olevia valokuvia, jotta vältetään loukkaamasta mahdollisimman monia ihmisiä. Yritykset, jotka tuottavat näitä kortteja, eivät todennäköisesti ole kiinnostuneita ponnisteluistasi, kun heillä voi olla jo "varastossa ammuttu numero 27", josta he maksoivat 50 puntaa ja ovat käyttäneet viimeiset 20 vuotta.
Joo niin ajattelin heidän valokuvausvaihtoehdoistaan. Se voi kuitenkin olla kokeilun arvoinen, koska valokuvani näyttävät yleensä osakekannalta :). Lontoon maamerkit, bussit jne.
üks vastaus:
Neil Blenkiron
2012-07-11 07:01:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletko katsonut Writers '& -taiteilijoiden vuosikirjasta, onko yritykset listattu. Tämä kirja antaa sinulle melko ajantasaista tietoa siitä, kuka mitä julkaisee, ja lähetysohjeet ovat (ja joskus) hinnat, jotka he ovat valmiita maksamaan.

Oletko myös katsonut lähestymistä paikallisiin nähtävyyksiin , hyväntekeväisyysjärjestöt ja jopa yritykset nähdäksesi, olisivatko he kiinnostuneita käyttämästä työsi lokalisoidummassa kampanjassa?

Vistaprintin ja Moo: n kaltaisilla painotaloilla on kohtuulliset hinnat pienillä painoksilla postikortteja, ja voit myydä niitä paikallisissa myyntipisteissä, markkinoilla jne.

Kun sinulla on kokemuksia, saatat olla parempi onnea lähestyä suoraan suurempia yrityksiä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...