Kysymys:
Miksi Picasa avaa RAW-kuvat oikein ja sitten poistaa niiden tyydyttämättömyyden?
pyInTheSky
2012-01-08 02:45:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on Olympus E-PL2 ja otan valokuvia raakana. Minulla on ladattu koodekki Olympukselta, joten voin katsella valokuvaa Picasalla Windowsissa, ja se näyttää hyvältä, mutta muutama sekunti kuvan lataamisen jälkeen se menee ja tekee jotain, jossa näyttää siltä, ​​että se poistaa koko valokuvan. Mitä tapahtuu? Tiedän, että on monia viestejä, joissa kysytään, mikä on hyvä raakakatseluohjelma, mutta etsin enemmän ratkaisua Picasalle, jos mahdollista, koska käytän sitä kaikkeen valokuvien hallintaan.

Olen samaa mieltä siitä, että tämä on käytännössä kaksoiskappale (koska sama tapahtuu muissa ohjelmistoissa), mutta se on ominaista Lightroomille ja tämä Picassalle.
todellakin, minusta oli vaikea kuvata 'ongelmaa', enkä nähnyt ehdotettua ottelua lähettäessäni?
toinen vastaava [kysymys] (http://photo.stackexchange.com/questions/9497/why-is-aperture-changing-the-color-of-my-raw-photos)
Kuusi vastused:
Zak
2012-01-08 03:17:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Anteeksi, mutta olet hämmentynyt. Picasa näyttää ensin RAW-tiedostoihin upotetun JPEG-esikatselun.

Sen jälkeen se lataa RAW-tiedot ja antaa koodekin muuntaa ne. Mitä näet sitten , on RAW-tiedosto oletusmuunnoksella.

Saadaksesi jotain hyvää RAW-tiedostosta, sinun on työskenneltävä sen kanssa. IIRC: ssä on kysymyksiä JPEG-muunnoksen sovittamisesta ja siitä, miksi RAW-tiedostot eivät näytä oletusarvoisesti niin hyviltä.

Kuten tämä: [Kuinka voin toistaa kameran sisäisen jälkikäsittelyn?] (Http://photo.stackexchange.com/questions/13091/how-can-i-reproduce-the-camera-internal-postprocessing)
P.S .: +1 tähän vastaukseen, mutta en usko, että hämmennys on mikään, josta kenenkään täytyy valittaa. :)
Hyväksyn vastauksesi, mutta on outoa, että sanot, että se näyttää minulle JPG: n ja sitten raakan. Otin toisen kysyjän neuvon ja asensin faststone-kuvankatseluohjelman, ja raaka esikatselu näyttää hyvältä, mikään ei ole kuin picasa-esikatselu. Näyttääkö se minulle JPG-esikatselun eikä raakaa?
Kyllä, esitetty kuva on upotettu JPEG-tiedosto, jota ei ole epäselvä renderöidä. Desaturaatio tapahtuu, koska RAW: n värit ja sävyt voidaan tulkita eri tavalla.
Rowland Shaw
2012-01-08 03:12:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimmissa RAW-valokuvissa on JPEG-pikkukuva (minkä näet alun perin); Sitten Picasa suorittaa RAW-dekoodauksen (kameran eri parametreilla), jolloin saat tyydyttymättömän kuvan.

Please Read My Profile
2013-08-02 19:11:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Meillä on sama kysymys Apple Aperture, Adobe Lightroom, Adobe Camera RAW ja mahdollisesti muille, joita en ole löytänyt juuri nyt . Kummassakin tapauksessa vastaus on sama: "muokkaamatonta RAW-tiedostoa" ei voida näyttää . Määritelmän mukaan RAW-tiedosto on anturitietoja, jotka eivät ole hyödyllisessä muodossa näytettäväksi. Lähinnä saatat olla RGBG-matriisi, jolla on lineaarinen väri, joka voi näyttää tavallaan kuvalta, jos seisot taaksepäin ja kallistat. Sen sijaan mitä näet aluksi on upotettu JPEG-esikatselu , ja kun esikatselu muuttuu, näet oletusmuunnoksen .

Jos et pidä oletusasetuksista, voit muuttaa niitä useimmissa ohjelmissa. Picasassa en ole varma, pystytkö kovin paljon.

turbogaming
2012-08-20 01:51:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Picasa ei käytä kameran asetuksia RAW: n muuntamiseen, vaan sen sijaan omaa algoritmiaan. Se on yksi pahimmista muuntimista siellä, mutta saat mitä maksat.

Aloin käyttää Irfanviewia ja olen ollut siitä melko tyytyväinen. Picasa on siellä, missä teen organisaatiotani.

Eri kameroiden RAW-tiedot, jopa samalta valmistajalta, vaihtelevat rajusti väripisteiden ja muun suhteen, ja jokaiselle RAW-muokkausohjelmistolle on melko tehtävä tukea niitä kaikkia yhtä hyvin. Picasalla voi olla huonoja tuloksia joissakin kameroissa ja erinomaisia ​​tuloksia muissa. Muilla toimittajilla voi olla huonoja tuloksia muissa kameroissa ja hyviä tuloksia kamerallasi. Suuret pelaajat, kuten Adobe, tukevat yleensä kaikkia kameroita (valmistettu RAW-editorin julkaisupäivään asti) erittäin hyvin, mikä on hienoa, jos sinulla on jotain uutta versiota Lightroomista.
Iliah Borg
2014-09-03 23:10:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

One of the possible issues here is colour management. The raw rendition which you see after the initial delay may have no embedded profile, or you may need to set Picasa Color Management to "on" in View menu. It may be both issues, too.

gman
2014-09-06 13:47:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

It will be showing the jpeg preview (a jpeg preview is embedded in each raw file) until the RAw file fully loads up. All raw files need a little PP in order to look anything like the jpegs you get out of camera.

I remember it used to annoy me!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...