Kysymys:
Kuinka kaapelin vapautus toimii ilman akkua?
user763554
2012-12-22 06:30:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän ajoittain RS60-kaapelin vapautinta Canon T3i: n kanssa:

Canon RS60 E3 toistaa laukaisimen toiminnot. 2-jalkaisen kaapelin kauko-ohjain ... on yhteensopiva Canon EOS Rebel ...

Kohteessa ei ole mitään akkua (toisin kuin langaton kauko-ohjain), ja toisin kuin muinainen kaapelin vapautin, tämä laite ei muodosta yhteyttä suoraan laukaisimeen. Kuinka tämä toimii?

Ne eivät ole enää kaapelijulkaisuja. Ne ovat laukaisimia. Se on vain kytkin. On kaksi asentoa, yksi automaattitarkennukseen, kun painat puoliväliin, ja toinen kuvaamiseen. Aivan kuten rungon suljin.
Hehe tämä on enemmän elektroniikkakysymys kuin valokuvauskysymys, mutta silti mielenkiintoinen.
Neljä vastused:
Guffa
2012-12-22 07:29:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaapelin vapautus toimii periaatteessa kamerasta.

Kaapelin vapautus ei lähetä signaalia kameralle, kuten langattomalle kaukosäätimelle. Sen sijaan kamera syöttää virtaa yhteen johtimista, ja kaapelin vapautin sulkee piirin siten, että virta kulkee takaisin kameraan.

Vanhemmissa kameroissa laukaisimen painikkeet olivat mekaanisia, mutta nykyään ne ovat elektroninen (useimmissa kameroissa), joten kaapelien rele toimii samalla tavalla kuin tavallinen laukaisin, vain että johdotus ulottuu kameran ulkopuolelle sisäisen menemisen sijaan.

Tarkemmin sanoen laukaisimen virtalähde on kameran rungossa oleva paristo. Kaikissa digitaalikameroissa on vähintään yksi paristo.
@PatFarrell: Kyllä, paitsi jos kamerassa ei ole akkua. Se voi esimerkiksi käyttää verkkovirtaan kytkettyä sovitinta, sain yhden niistä Canon D60: n kanssa.
rfusca
2012-12-22 06:51:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sähköisen kytkimen toiminnan yksityiskohdat eivät sovi sivustolle, mutta se on aivan kuten mikä tahansa muu laitteen painike. Kuvittele, olisiko normaalin laukaisimen pohjassa olevat elektroniset liitännät olleet hyvin pitkiä johtoja ... ja siellä on langallinen suljinpainike.

Se muodostaa yhteyden ja sitten ohjelmisto havaitsee laukaisimen painamisen.

BillN
2012-12-22 07:05:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaapeli liitetään kameran sivussa olevaan porttiin, joka on kytketty rinnakkain normaalin laukaisimen kanssa. Nyt sinulla on kaksi painiketta, yksi kamerassa ja toinen kaapelin päässä.
Huomaa, että kameran valmistaja voi suunnitella pistokkeen siten, että kun kytket kauko-ohjaimen -painike, sisäinen ei toimi, aivan kuten silloin, kun kytket kuulokekaapelin kannettavaan tietokoneeseen, kaiuttimet sammuvat. En ole varma, tekeekö T3i tämän, mutta sillä ei ole väliä useimmissa tapauksissa.

Caleb
2013-01-02 20:12:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On useita verkkosivustoja, joilla on ohjeet DIY-kauko-laukaisimen rakentamiseen. Tässä on vain muutama:

http://martybugs.net/photography/remote.cgi

http: //embeddedcode.wordpress .com / 2011/09/20 / diy-remote-shutter-release-for-canon-1000d-400d-450d-550d-600d /

http: // www .doc-diy.net / photo / eos_wired_remote /

Kaikki nämä kolme sivustoa sisältävät kaavioita, jotka osoittavat tarkalleen kuinka kauko-laukaisimen voi kytkeä - se on pohjimmiltaan vain kaksi kytkintä, jotka on kytketty 2,5 mm: n 3-napaisen pistokkeen asianmukaiset johtimet. Mitä tulee paristoihin - niitä ei tarvita. Kytkimet vain täydentävät piirin kamerassa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...