Kysymys:
Mistä löydät inspiraation valokuvillesi?
qJake
2011-01-26 02:13:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sano, että sinulla on mieli ottaa valokuvia. Mistä etsit yleensä inspiraatiota? Huomaan aina, että haluan ottaa valokuvia, mutta minulla ei todellakaan ole mitään kuvattua, tai en löydä hyviä, ainutlaatuisia aiheita. Joten mitä ehdotat niille tilanteille, kun haluat kuvata joitain kuvia, mutta et löydä mitään valokuvattavaa?

Ei oikeastaan ​​vastausta, mutta tarkista - http://photo.stackexchange.com/questions/7520/which-photographer-do-you-find-inspirational
Olen pahoillani siitä, että olen hieman tylsä, mutta _ "kun minulla on mieliala ottaa valokuvia, mutta minulla ei ole oikeastaan ​​mitään ammuttua", otan tavallisesti kamerani ja otan kuvan mihin tahansa. Jos ei muuta, ammutaan vasen jalkani. Kyllä, olen ampunut oman vasemman jalkani useita kertoja vuosien varrella. Paljon kertaa todella. Tämä tyydyttää kamerani käyttötarpeen ja johtaa mieleni usein vaeltamiseen tavoitteettomasti, joskus kohti jotain mielenkiintoista. Ja siellä olet - inspiraation avulla.
Kun aloitin valokuvan, en tiennyt mitä ampua. Oppimiseksi ostin itselleni lego-laatikon oppiakseni valokuvan eri näkökohtia ja löysin todella huumeeni :) vaeltelemalla 500px.com-sivustolla tai sellaisella verkkosivustolla saat tonnia valokuvia kopioitavaksi tai inspiraationa ...
Kahdeksan vastused:
labnut
2011-01-26 03:12:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katsokaa niin monen ihmisen työtä kuin voit. Katso todella ja kysy sitten, mihin sinut kiinnostaa, mikä kiehtoo sinua. Olet alussa ymmärtämään tyyliä ja aiheita, jotka inspiroivat sinua. Kopioi nyt häpeämättömästi. Tämä kehittää taitoasi hallita tyyliä ja aihetta. Sieltä on lyhyt askel oman alkuperäisen lähestymistavan kehittämiseen. Hakusi muiden ihmisten työn kautta johtaa sinut aiheisiin, jotka inspiroivat sinua ja opit niistä niin paljon.

Toinen tapa. Kuvittele, että sinulla on ystäväsi, joka asuu esimerkiksi Afrikan maaseudulla (tai missä tahansa muualla). Kuvittele nyt, kuinka alueesi, jossa asut, olisi kiehtova ja epätavallinen ystävällesi. Katsokaa sitä hänen silmänsä kautta. Jos hän tulisi käymään luonasi, mitä näytät hänelle ja mitä kerrot hänelle? Aloita sitten luoda valokuva-essee, joka välittäisi ystävällesi sen alueen kiehtovaa, ainutlaatuista tai epätavallista, missä asut. Tee sitten valokuvakirja. Tällainen konkreettinen tavoite keskittyy mielesi ja auttaa motivoimaan sinua.

Olen havainnut, että tämä on tehokas tekniikka nähdäksesi alueeni uusilla silmillä.

Ensimmäinen lähestymistapa on yksi tärkeimmistä käyttämistäni. Jos rakastan valokuvaa, minua kiinnostaa miten se on otettu, enkä voi jäljitellä sitä, mutta käytän näitä ideoita (valaistus, sommittelu) parantaakseni itseäni ja päätäni toivottavasti ottamaan kuvia samalla tasolla.
Ensinnäkin tämä on paras vastaus minulle - joka kerta!
bob
2011-01-26 08:52:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Menen yleensä kävelylle kamerallani ja katson tavaroita, tavallisia juttuja, luonnontuotteita, ihmisen tekemiä juttuja, mitä tahansa ...

Kysyn "muodon, linjan, värin mielenkiintoista ja / tai tekstuuria näistä asioista, joita ihmiset kävelevät ohitse päivittäin eivätkä koskaan kiinnitä huomiota?

Löydettyään jotain kysyn "mikä on mielenkiintoinen näkökulma tämän tarkastelemiseen?", kiinnittäen enemmän huomiota siihen, mitä on pääkohteen edessä ja takana. Jos kohteella on vahvat viivat, miten se näyttää yhdensuuntaisella, kohtisuoralla tai muulla viivalla muualla kuvassa? Jos kohteella on mielenkiintoinen rakenne, miltä se näyttää ilman tekstuureita, vastaavia tekstuurit tai erilaiset tekstuurit muualla kehyksessä? Onko tässä tavaraa, joka muodostaa kehyksen kehyksen sisällä?

Tässä vaiheessa katson nestekidenäyttöä ja pelaan suljinnopeudella ja f- pysähdy katsomaan, mitkä näkymän piirteet tulevat esiin, kun vietän kamerani kontrastikäyrää ja yli näkymän.

Tällä hetkellä minulla on muutama valokuva mielestäni ovat melko mielenkiintoisia.

Se on yksi menetelmä.

Ehdottomasti. Hyvä vastaus.
mouviciel
2011-01-27 01:40:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Carpe diem

Kävele, aja, aja.

Elä vain hetkessä ja ihmettele maailmaa kuin lapsi. Ole yhteydessä itsellesi.

Ole tietoinen siitä, mihin silmäsi vedetään, ole tietoinen siitä, mitä tunnet.

Sitten ja vasta sitten kysy itseltäsi, kuinka kommunikoida nykyinen tunteesi toiset yhdellä kuvalla.

Ehkä kuvaa ei ole vielä olemassa, muista tunteesi ja palaa myöhemmin, kun valo on sopusoinnussa tunteen kanssa. Tai etsi toinen kohde, joka kantaa samaa tunnetta.

Jokainen vilpitön valokuva on omakuva riippumatta aiheesta.

Pidän neuvoistasi tunneista ja tunteista
ysap
2011-01-26 02:21:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Erilaisia ​​valokuvablogeja verkossa, valokuvasivustoja ( Flickr, PBase jne.) ja joskus valokuvakirjoja.

Lisäksi työssä meillä on harrastajavalokuvaklubi . Yksi toiminnoistamme on ajankohtaisia ​​tehtäviä. Vuoden alussa asetimme toimintakalenterin, jossa osa kokouksista on omistettu eri aiheiden tehtäville. Monta kertaa tämä vaatii jonkin verran tutkimusta tekniikoista ja ideoista, jotka johtavat inspiraatioon ja kauniisiin kuviin.

Valokuvaklubit ovat erinomainen inspiraation lähde.
Jerry Coffin
2011-01-26 22:24:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehkä olen ainoa, mutta yleensä saan inspiraatiota tekemällä lyhyen vaelluksen ilman kameraa. On melkein väistämätöntä, että joskus retken aikana näen jotain, joka saa minut toivomaan, että minulla olisi kamera mukana. Kun se tapahtuu, vietän jonkin aikaa katsomalla sitä eri näkökulmista ja vastaavista yrittäen selvittää tarkalleen, kuinka otan kuvan, jos minulla olisi kamera mukanani ...

Se on niin mielenkiintoinen idea!
AJ Finch
2011-01-26 16:19:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyvä kysymys.

Henkilökohtaisesti otan kamerani mukaani, kun menemme (tai muiden) lasten kanssa. Ne tarjoavat aina hyvää materiaalia.

Palaan harvoin ilman yhtä laukausta, joka saa minut hymyilemään - ja joka tuo luovan energian takaisin vaihteeseen. :)

chills42
2011-01-26 22:36:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulle se on yhdistelmä projektin tekemistä ja muiden valokuvien katselua. Usein se tarkoittaa vain katseesi katsomista kirjastoni läpi ja yrittämistä parantaa jotain, mitä olen kokeillut aiemmin, mutta en ole suostunut haluamaani, mutta joskus käyn läpi muiden valokuvaajien töitä saadaksesi ideoita.

Se on hyvä neuvo hankkeen tekemiseksi. Minua muistutetaan hassuista neuvoista, joita joskus annetaan niille, jotka ovat liian aivoisia, Valmiita, Tulta, Tavoitteita! Tai lainaamalla Hamletia väärin, 'olkoon teko ajatuksen isä'.
Jakub Chodounsky
2015-03-23 00:11:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tavoitan päivittäisen teeman hakemastani sivustosta, jonka olen koonnut.

Se on eräänlainen valokuvatehtävien myöhästyminen.

Teemoja on valtava määrä - yksi hallitseva väri, säävalokuva, kuvion suuntaus ja muut.

Se on hienoa, koska se auttaa menet ulos laatikostasi ja kokeile jotain, mistä et edes ajattelisi, tai saatat ajatella sen olevan tylsää.

Teeman saaminen tekee siitä hauskempaa myös sinä päivänä, jolloin sinulla ei ole juuri ideoita ja et ammuisi muuten.

Huomasin, että olet käyttänyt tätä verkkosivustoa useissa vastauksissa koko sivustolla. Ymmärrän, että yrität mainostaa verkkosivustoasi, mutta vastauksiasi ei poisteta. Ole hyvä ja lisää tyypit, joita käytetään tehtävinä ja miksi tämä on hyvä verkkosivusto käytettäväksi.
Teemoja on valtava valikoima - yksi hallitseva väri, säävalokuva, kuvion suuntaus ja muut - se on hieno, koska se auttaa sinua pääsemään ulos laatikostasi ja kokeilemaan jotain, josta et edes ajattele tai saatat ajatella sen olevan tylsää. teeman tekeminen tekee siitä hauskempaa sinä päivänä, jolloin sinulla on vain ideoita ja et ammuisi muuten. Luuletko, että minun pitäisi muokata vastaustani?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...