Kysymys:
Onko Tamron 17-50 mm 2,8 riittävä askel sarjapaketin linssistä
Christian Chapman
2011-04-16 06:01:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun ostin D90-malliani (kuten monet muutkin), otin heille valokuvaksi 18-55mm VR / 55-200mm VR -sarjan. . Nämä ovat edelleen ainoat kaksi linssiä, ja olen saanut niistä paljon irti, mutta nyt minulla on iso tapahtuma tulossa ja haluan päivittää pakettini. Rakastan 18-55 mm: tä kaikesta sen arvoista ja olen hyötynyt siitä paljon, mutta olen valmis saamaan jotain hieman joustavampaa kyseiselle polttovälille.

Olen tutkinut se niin hyvin kuin osaan ja näyttää olevan joustavin vaihtoehto zoomaukselle budjetissani on F-mount Tamron 17-50mm 2.8 Di-II sans VC . (En ole koskaan käyttänyt VR: tä pakkauksessani) Asia on, että se näyttää 350 dollarin linssiltä, ​​joka esittää 2000 dollaria. Tiedän, että arvostelut viittaavat toisin, mutta en halua olla samaa kokemusta siitä kuin pieni paketti.

En tarkoita kokemuksistani, mutta ovatko kolmannen osapuolen linssit yleensä riittävän vankat valinnat säilytettäväksi laukussa?

Asiaankuuluva: [Thom Hoganin arvostelu] (http://www.bythom.com/1750lens.htm) - "tämä linssi on pienempi ja kevyempi kuin [Nikkor] (http://www.bythom.com/1755lens.htm ), mutta lukuun ottamatta 17 mm: n pituudelta, pitää omaa tätä objektiivia vasten. "
Kolme vastused:
Leonidas
2011-04-16 06:13:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän kaivoksestani paljon juhliin sisätiloissa. Mukava ja kirkas, täytyy erota hieman terävyyden saavuttamiseksi, mutta silloinkin se on kirkkaampi kuin nykyinen 5,6 50 mm: n päässä.

Häässä näin, että ammattilainen on käyttänyt sitä palkattiin sinne myös ammuntaan (huomautus 1: se oli myös hääkuvaajamme, mutta me emme suositteli häntä; huomautus 2: hän halusi todella saada minun, koska hänen ulkonäönsä näytti hieman kuluneelta;) ). Minun ja hänen olemuksensa ei ole VR: tä, koska VR ei auta muita liikkuvia ihmisiä (ympäröivän alueen parhaat kuvat tehdään ennen yötä).

Yleisesti ottaen uskon, että kolmansien osapuolien linssit voivat olla mukava kompromissi. korkeiden hintojen ja laadun välillä - ja joskus jopa paremman valinnan, jos et löydä kapealle sopivaa ensisijaista vaihtoehtoa.

labnut
2011-04-16 11:08:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Slrgear.com on sanottava tämä objektiivista

Tämä oli toinen linssi, joka oli todella miellyttävä yllätys, kun juoksimme sen läpi vauhdissa testissämme laboratorio; sen suorituskyky oli todella erinomainen käytännöllisesti katsoen kaikissa parametreissa, ja se myydään erittäin houkuttelevaan hintaan. koko polttovälialue, pehmenee hieman kokonaisuudessaan ja enemmän kulmissa 50 mm: n kohdalla. Yksi askel alaspäin f / 4: een, ja sen terävyys on erittäin hyvä - erinomainen koko kehyksessä kaikilla polttovälillä.

Terävyystestin tulokset ovat vaikuttavia.

Katso myös asiakkaiden arvostelut osoitteessa bhphotovideo.com

Michael C
2013-04-30 22:21:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulle se oli valtava harppaus eteenpäin. Kun ostin ensimmäisen Canon DSLR -kamerani useita vuosia sitten, Rebel XTin mukana tullut EF-S 18-55mm f / 3.5-5.6 II oli kamala. Tuolloin budjettini oli erittäin rajallinen ja ratkaisu minulle oli Tamron AF 17-50mm F / 2.8 XR Di-II . Tamronilla oli tuolloin välitön alennus, ja otin kaivokseni noin 15% vähemmän kuin nykyinen markkinahinta. Optiikan suhteen se on aivan yhtä hyvä kuin pari myöhemmin ostettua alemman tason L-linssiä (paljon äskettäin ostetut). Sain paljon upeita kuvia tällä objektiivilla useita vuosia. Jos sitä ei olisi ollut enemmän tai vähemmän pysyvässä lainassa veljelleni, käytän sitä silti ajoittain, kun tarve ampua tällä polttovälialueella satokappaleeseen ilmenee. Suurin haittapuoli oli, että se sai minut riippuvaiseksi vakioaukon f / 2.8-zoomobjektiivista!

Jotkut valittavat, että Tamronin tarkennusmoottori on meluisa ja hidas. Se tuottaa ainutlaatuisen äänen keskittyen, mutta mielestäni ääni, joka saa sen hämäämään monia ihmisiä ajattelemaan, että se on hitaampaa kuin se todellisuudessa on. Se keskittyy suunnilleen yhtä nopeasti kuin mikään Canon-objektiivi samasta luokasta, jota olen käyttänyt.

Kolmannen osapuolen objektiivit on arvioitava aivan kuten kameravalmistajien objektiivit: objektiivikohtaisesti. Kaikki heistä ovat tehneet muutaman koiran. Siihen kuuluvat Canon, Nikon, Minolta / Sony, Pentax sekä kolmannen osapuolen toimittajat. Suurin osa heistä, mukaan lukien Tamron, Sigma ja Tokina, ovat myös tehneet erinomaisia ​​linssejä. Suosittelen lämpimästi Tamron AF 17-50mm f / 2.8 Di II -laitetta!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...