Kysymys:
Kuinka puhdistan etsimen sisäosan?
reuscam
2010-07-16 22:30:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsimessäni (ei nestekidenäytössä) on pölypilkkuja. Mikä on paras tapa puhdistaa sisäpuoli? Olen puhdistanut ulkopinnan QTipillä.

Mielestäni tämä riippuu todella mallista - mitä käytät? Vaikka usein pääset tarkennusnäyttöön, jos otat linssin pois ja katsot peilin yläpuolelle (olettaen DSLR).
30D. Ei ole sitä kätevä, joten en näe sitä, jos se on käytettävissä. Ajattelin, että minun pitäisi lähettää se Canonille.
Kaksi vastused:
#1
+12
Marc
2010-07-16 23:09:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen puhdistanut äskettäin 30D-laitteeni sisäpuolen (prisman pohjan). Voit helposti havaita etsimen elementin, kun otat objektiivin pois. Sitten käytän samoja anturipyyhkeitä ja pimennysnestettä kuin anturille. Ehdotan, että taivutat anturin vanupuikkoa 90 astetta, jotta voit lakaista helpommin etsimessä. Luulen, että katkaisin myös vähän anturipyyhettä, koska se oli vähän liian suuri. On silti hankala puhdistaa se tällä tavoin!

#2
+4
jrista
2010-07-16 23:07:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos kyseessä on Canon, se ei välttämättä ole niin etsimen "sisäpuoli" kuin prisman alaosa, jossa tarkennusnäyttösi on. Minulla on 450D, ja tiedän, että jos pudon objektiivini ja jätän peilin alas, näen etsimen prisman alapintaan asti. En ole varma, miten 30D on rakennettu, mutta epäilen, että merkittävän DSLR-valmistajan perustekijä on muuttunut paljon.

Olen käyttänyt pari kertaa pehmeää vihjettä poistaaksesi suuremmat pölypilkut etsin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...