Kysymys:
Kuinka luon (hyvän) hiusvalon?
Craig Walker
2010-07-16 04:01:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritykseni luoda hiusvalo ovat olleet vähemmän kuin onnistuneita; Voin saada vihjeen korostuksesta, mutta mitään sellaista, mitä näen ammattilaisten laukauksissa. Mitä minun pitäisi säätää sijainnin, korkeuden, etäisyyden ja valonmuokkaajien suhteen?

Hyväksytty vastaus on yksi lyhyt kappale ja kaavio. Kuten sanoin palkkiosta, se on hyvä alku - mutta se ei ole kaikki tähän aiheeseen. Miksi tehdä niin tietyllä tavalla? Mitä muita vaihtoehtoja on olemassa? Milloin kukin valitsisi toisen toisensa yli?
@mattdm gotcha. Kiitos selventämisestä!
üks vastaus:
#1
+20
che
2010-07-16 04:09:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Laitoin hiusvalon melkein mallin taakse ja hieman korkealle ja yritin saada sen tarkennetuksi, jotta se ei pääse kameraan ruudukon tai tunkeutumisen avulla. Jotain tältä:

Ja kun hiusvalo on asetettu, yritä kääntää kaikki muut valot ja ottaa kuva vain hiusvalolla (pitäen valotuksesi ennallaan). Tämä näyttää nopeasti, onko hiusten valo riittävän kirkas.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...