Kysymys:
Kuinka saavutan sujuvan valon pudotuksen muotokuvissa?
reuscam
2010-07-16 22:00:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on vaikeuksia saada mukavaa ja tasaista valoa pudotettaessa muotokuvia. Jos katsot David Hobbyn kaunista muotokuvaa vasemmalle puolelle, se on vaikutus, jonka yritän saavuttaa. Olen käyttänyt softboxeja muukalaismehiläisiin ja pieniä lumiquest softbox 3: eja salamalaitteisiin. Minusta ei koskaan näytä saavan hyvää putoamista, ja arvaukseni johtuu valonlähteen koosta ja sijoittelusta.

Onko olemassa hyvä joukko yleisiä ohjeita, joita voin käyttää lähtökohtana? esim. käytä 4 jalan oktoboxia, keskellä silmän korkeudella mallin kanssa, 1,5 jalkaa ulos mallin kasvoista keskellä ja 45 astetta kameran akselin ulkopuolella?

Auttaisi lisäämään esimerkin ottamastasi kuvasta, jota pidät epätyydyttävänä.
Hän selittää lyhyesti [kuinka hän teki tämän laukauksen] (http://strobist.blogspot.com/2010/06/using-nd-filters-to-kill-depth-of-field.html) blogissaan. Hän viettää suurimman osan ajasta neutraalista tiheyssuodattimesta, jonka avulla hän antoi aukon aukon, mutta näyttää siltä, ​​että hän käytti [60 "Photek Softlighter II] -tuotetta (http://www.bhphotovideo.com/c/product/75852 -REG / Photek_SL_6000_Umbrella_Softlighter_II.html) ja Profoto-pää.
Kolme vastused:
#1
+9
user2719
2011-04-28 08:06:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Chen kuvaus valaistuksesta kuulostaa oikealta, mutta haluan käsitellä toista esille ottamaasi ongelmaa. Sanoit:

käytä 4 jalan oktoboxia, keskitä silmän korkeudella mallin kanssa, 1,5 jalkaa ulos mallin kasvoista keskellä ja 45 astetta kameran akselin ulkopuolella?

Ainoa kerta, kun softboxin keskiosa on osoitettava lapsesi kohdalle, on silloin, kun teet ylivalon (tai "simpukankuoren") tai Paramount-valaistuksen ("perhosvalaistuksen"). Jos softbox on pois päältä kameran akselilta ja keskiosa osoittaa kasvoillesi, puolet valosta kulkee istuimesi takana tyhjään tilaan.

Siirrä sen sijaan softboxia niin, että sitter on lähellä reuna. Sinun ei tarvitse siirtää sitä tarpeeksi kauas eteenpäin ollaksesi "sulkainen" valo; älä vain tuhlaa kaikkea sitä upeaa diffuusorin aluetta valaisemalla tyhjää tilaa (ellet todellakaan halua rajoittaa valoa vaikutuksen vuoksi). Ja kyllä, "tarpeeksi lähellä" on paljon lähempänä kuin useimmat ihmiset ajattelevat, jos aiot todella saada pehmeää valoa - haluat olla oikeassa räikeällä reunalla, kun laatikko on kehyksessä paljon aikaa. Kun olet noin kaksinkertainen laatikon diagonaalista etäisyydellä kohteesta, se on vain yksi valo - saatat myös käyttää tavallista heijastinta kaikkeen hyvään, mitä softbox tekee sinulle.

Kun sanot "sitter", viittaatko malliin?
"Sitter" on ollut englannin kielen standardi "muotokuvan aiheelle" parin kolmen vuosisadan ajan. Jotkut istuvat ovat malleja (esimerkkejä), erityisesti luokissa tai mainoksissa, mutta useimmat ovat vain ihmisiä, jotka näyttävät osaa itsestään tässä elämässä.
Mitä enemmän tiedät.
#2
+5
che
2010-07-16 22:17:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näyttää siltä, ​​että avain oli suhteellisen suuri valo mallin oikealla puolella ja silmän tason yläpuolella (katso heijastus silmissä), sanoisin 60 astetta kameran akselista ja melko lähellä. Putoamista saattaa pehmentää edelleen jokin täyttövalo. (David Hobby pyrkii käyttämään rengassalamaa tähän tarkoitukseen.)

(Huomaa myös, että varjojen pehmeyden kannalta ei ole tärkeää, kuinka suuri valosi on, vaan kuinka suuri se näyttää kohteesi näkökulmasta. Esim. iso softbox 20 metrin päässä antaa sinulle kovempaa valoa kuin pieni softbox aivan mallin vieressä.)

Onko viimeinen osa tarkka? Katso [Onko eroa suuren, kaukaisen valonlähteen ja pienen, lähellä olevan lähteen välillä?] (Http://photo.stackexchange.com/questions/14708/is-there-a-difference-between-a-large -far-valonlähde-ja-pieni-lähellä-yksi)
AilindcaheCMT I think apparent light size is the important thing as long as you're concerned about how your shadows look. The actual distance affects falloff, so you're right that the sources are not completely interchangeable.
#3
+3
Dave
2012-07-05 10:51:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä lähempänä valonlähdettä kohteeseen on, sitä enemmän putoaa. Jos haluat pehmeämmän putoamisen, siirrä valonlähteesi poispäin ... ei lähempänä.

Lisäksi, mitä suurempi valonlähde on, sitä hajautetumpaa valoa se tuottaa ja vähemmän valon pudotusta koet. Esimerkiksi suuri softbox tuottaa vähemmän valoa kuin pieni softbox; paljas salama tuottaa enemmän valoa ja sitten sateenvarjon kautta otetun salaman.

Tarkista tämä

[Lähde] http://diyphotography.net/light-falloff -petopaperi-korttiTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...