Kysymys:
Onko olemassa erittäin superkevyitä jalustoja?
Reid
2010-07-16 00:29:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko siellä "erittäin kannettavia" jalustoja? Haluaisin löytää yhden reppuun, joka painaa 500 grammaa tai vähemmän, mutta yhtään ei näytä olevan olemassa ... on pöytäjalustoja, jotka painavat huomattavasti vähemmän, ja täysikokoiset jalustat, jotka näyttävät olevan pohjassa noin 1000 grammaa. Mutta mikään ei välissä?

Olen iloinen istuessani valokuvaaessani, mutta haluaisin tehdä valokuvia ilman, että tarvitsen kiveä tai tukkia pöydälle asetettavan jalustan asettamiseen tai puuta hihnan kiinnittämiseen .

Luovuttaisin paljon siitä, että kolmijalka on parempi kuin ei jalustaa. Mutta en ole löytänyt tällaista tuotetta.

Olisin kiinnostunut myös ohjeista sellaisen rakentamiseen.

Selvennykset

  • 500 g: n budjetti sisältää täydellisen kolmijalan: sekä jalat että pään.
  • Tavoitteena on tukea noin 1,5 kg (esim. D90 + 18-200).
  • 500 g: n budjetti on tarkoitettu ylimääräiselle painolle, joka ylittää ja ylittää sen, mitä jo kannan. Joten jos tavara, jota jo kannan repussa, voidaan muuttaa tai korvata uusi esine, vain nettomassan lisäys lasketaan talousarvioon.
Luulen, että kysymykseesi vastataan täällä: http://photo.stackexchange.com/questions/5/i-am-going-travelling-and-cannot-take-a-tripod
Kiitos Jesse. Se liittyy, mutta ei sama kysymys. Yritän löytää jalustan, joka täyttää yllä olevat vaatimukset, älä vältä kolmijalkaa kokonaan.
Minkälaisen painon kolmijalan tarvitsisi kantaa? Sisältääkö 500 g tavoite pään?
En (henkilökohtaisesti) näe tarvetta käyttää rahaa hiilikuitujalustoihin. Minun frottoni on vain noin 1 kg pallopäällä, mutta käytän sitä hyvin harvoin. Suosittelen, että kannan tyhjät linssipussit täyttöä varten ja painojen käyttöä varten, jos saat hiilikuitustelineen ja kuvaat missä tahansa tuulista.
@Tim: Hyvä huomautus täytettyjen linssitaskujen käytöstä painon lisäämiseksi. Minulla on ollut muutama esimerkki hiilikuitua Gitzo-laitteellani, missä toivoisin, että sillä olisi ylimääräinen paino, mutta minulla ei ollut mitään kiinnitettävää siihen. Minulla on pari linssipussia, joita en käytä ... niistä tulee nyt säännöllinen reppuasukas asukas. :)
@jrista - Kyllä, voit yleensä lisätä 1-2 kg painoa riippuen siitä, mitä löydät ympärilläsi. Jopa seoksesta valmistettu manfrottoni tarvitsee vähän apua ollakseen vakaa, varsinkin kun se on "contortionistisessa" tilassa. Se on ongelma, joka ei ole lainkaan yksinomaan hiilikuitujalustoja.
Tässä on artikkeli, joka voi auttaa. hiilikuitujalusta http://goo.gl/UbgeR
Sivumainoksena suosittelen lämpimästi lukemaan "Beyond Backpacking: Ray Jardinen opas kevyelle vaellukselle", jos et ole vielä tehnyt niin. Ray Jardine oli insinööri, joka vastasi nykyaikaisen kiipeilijän Ystävän keksimisestä, ja vaikka jotkut hänen ajatuksistaan ​​saattavat tuntua hieman oudoilta, mies itse ja hänen monet kiihkeät seuraajansa ovat kokeilleet ja testanneet niitä. mukaan lukien minä). Hyväksymällä joitain Rayn ideoita, voi olla mahdollista vähentää pakkauksen painoa siinä määrin, että painavamman jalustan kantaminen voi silloin olla vaihtoehto. (http://amzn.eu/8GXHePp)
Kuinka korkean sen on oltava? Olen tyytyväinen [Manfrotto Pixiin] (https://photo.stackexchange.com/a/97803/8320).
Seitsemäntoista vastused:
#1
+16
jrista
2010-08-17 08:13:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihtoehtoinen kolmijalka, joka voi palvella tarpeitasi, on TrekPod. Se voi olla lähinnä mitä aiot saada painonäkökulmasta, mutta sillä on mielenkiintoinen kyky, joka voi tehdä painosta kiistanalaisen. TrekPod XL painaa 630 g (pallopää mukaan lukien) ja on jalustan ja monopodin risteys. Se voi nousta 62 "korkeuteen, mutta hajoaa hyvin pieneksi, jotta se voidaan helposti pakata pois. Todellinen potkija: se voi toimia myös retkeilijänä! Retkeilyhenkilökunnan ei tarvitse olla jotain sinä täytyy pitää kiinni pakkauksessasi, joten painolla ei välttämättä ole väliä.

Valitsin Gitzon tämän sijasta, koska tarvitsin kokonaisen jalustan joustavuudella, jota kaikki teleskooppijalat tarjoavat. TrekPod on todennäköisesti kevyin täysikokoinen kolmijalka, jonka olen koskaan tavannut. Sen 130 g ylittää rajan ... mutta ehkä se silti toimii.

Merkitsen tämän hyväksytyksi vastaukseksi, koska se näyttää olevan paras käytettävissä oleva budjetti, mutta se on todellakin melko levyke kolmijalka (kuten olen huomannut jonkin käytön jälkeen). Uskon, että vastaus kysymykseeni on todella "ei" (ts. Painobudjettini on epärealistinen), ja +/- 1 kg on todellinen pohja kunnolliselle tuelle.
No, sen melko levyke. Se oli huoleni siitä ja syy siihen, että menin Gitzo-tavaroiden kanssa. Jopa Gitzo on vähän kevyt, ja vain pari päivää sitten olin huolissani siitä, että se räjäyttäisi valokuvamani vuoren voimakkaiden tuulien takia. ; P
Voisiko TrekPodiin lisätä kolme kaveriköyttä sen vakauden parantamiseksi? Jos käytät Kevlar-vahvistettua johtoa - jonka halkaisija on hieman yli 1 mm ja joka on erittäin kevyt, mutta uskomattoman vahva - yhdessä kolmen titaanitelttapin kanssa (joita saatat jo kantaa) ylimääräinen paino olisi minimaalinen - alle 40 g. Kolme opetettua kaveriköyttä kiinnitettynä TrekPodista voi tulla tarpeeksi tukeva tarpeisiisi.
#2
+14
jrista
2010-07-20 11:31:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa kevyitä jalustoja. Ostin äskettäin Gitzo Mountaineer GT0541 -jalustan. Sen melko kallis 500 dollaria, mutta se painaa vain 1,7 paunaa tai 780 grammaa. Tiedän, että se ei ole aivan 500 g, mutta silti erittäin kevyt jalustojen suhteen ... yksi kevyimmistä jalustista, jotka löysin. Luulen, että Gitzo tekee vain yhden jalustan, joka on vain hiukan kevyempi 720 g: lla, mutta se on myös useita tuumaa lyhyempi. Sen kantokyky on 4990 g (11 paunaa), se nousee enimmäiskorkeuteen 56 cm (1,42 m) (keskipitkällä ja ilman jalustan päätä kiinnitettynä) 4-osaisilla jaloilla ja sallii vähintään 10 tuuman korkeuden (2,54 cm), kun irrotat keskipidennyksen ja asetat sen maadoitettavaksi.

Gitzo-pallopään lisääminen todennäköisesti lisää sen korkeuteen vielä noin 3 tuumaa (7,62 cm), jolloin se on lähes 1,52 m pitkä (en ole vielä ostanut Gitzo-päätä, ja nykyinen head lisää noin 3,5-4 tuumaa, mutta painaa enemmän kuin koko jalustan lähes kaksinkertaiseksi.)

Joidenkin viimeaikaisten kokemusten mukaan tämä jalusta on ERITTÄIN kevyt ja unelma vaeltaa ympäriinsä. Olen etsinyt Gitzo-päätä sen mukana, ja tiedän, että heillä on erittäin mukavia, erittäin kevyitä päitä, jotka painavat noin puntaa (450 g) (luultavasti vähemmän, koska 1 lb on kuljetuspaino), vaikka En voi antaa sinulle enempää yksityiskohtia kuin vielä, koska en ole itse ostanut sellaista ja vaellellut sen kanssa.

Onneksi siinä on myös koukkuja painoille, jotka on melko helppo löytää missä tahansa.
Joten GT0541: n noteerattu paino sisältää vain jalat eikä päätä? Yritän 500 g koko paketille. Selventän kysymystä.
@Reid: Ah, en tajunnut tarvitsevasi 500 g: n kokonaispakkausta. Se voi olla melko kovaa, koska yllä oleva Gitzo-jalusta oli yksi kahdesta kevyimmistä jalustasta, joiden korkeuden tarvitsin löytää. Katsoin useita muita valmistajia. Siellä oli yksi toinen tuotemerkki ... raidanpitävä tai jotain näiden linjojen varrella, jolla oli kevyempi ... mutta se ei sopinut aivan henkilökohtaisiin tarpeisiini. Näen, löydänkö yksityiskohdat ... se voi olla vain tuskin tarpeeksi kevyt sinulle.
@jrista: Kiitos! Tiedän, että se on korkea tilaus. Olen kysynyt useilla muilla foorumeilla enkä ole päässyt mihinkään, joten arvostan sitä todella.
@Reid: Olet tervetullut. Olen päivittänyt vastaukseni TrekPod-tietoihin. Se painaa 630 g päähän ... hieman yli budjetin, mutta se on kevyin asia, jonka tiedän.
Onko mahdollista / koshera jakaa vastauksesi? Molemmat puolikkaat näyttävät minulle melko erillisiltä.
No, en usko, että stackexchange-järjestelmä tykkää useista vastauksista yhdeltä käyttäjältä. Alempi puoli voi olla sinulle merkityksellisin, mutta muille, jotka haluavat enemmän täysjalustaa, mielestäni yläosa on edelleen hyödyllinen.
@jrista Mielestäni useat vastaukset yhdeltä käyttäjältä ovat kunnossa - olen nähnyt sen tehdyksi StackOverflow'ssa.
OK, tilasin TrekPodin. Kokeilen sitä ja ilmoitan takaisin. W.r.t. monta vastausta, mene siihen. Se on hyvin hyväksytty, kun sinulla on useita eri asioita sanottavaa, mikä on tässä tapauksessa.
Vedin TrekPod-osan toiseen vastaukseen. Toivottavasti se auttaa. Halusin huomata, että ostin Gitzo GH1780QR -pään GT0541-jalustalle. Sen kevyin yhdistelmä, jonka löysin, ja sen kokonaismäärä on 1200 grammaa. Jos poistan keskitangon jalustasta, sen vajaat 1000 grammaa. Se on suunnilleen yhtä lähellä kevyen reunaa, mutta silti vakaa kuin saat. Huolimatta siitä, että se on 1200 grammaa, se on ERITTÄIN mukava patikoida, tuskin havaittavissa useiden kilojen arvoisen muun vaihde vieressä.
#3
+8
5arx
2011-02-04 22:25:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

PÄIVITYS: Focus on myöhempi muunnelma, löydät arvostelun täältä.

Se ei ole aivan jalusta, mutta mahtava Gorillapod on palannut inkarnaatioon, joka voi selviytyä jopa 3 kg: n dSLR-kuvista. Ja alle 190 gramman paino on alle painovaatimuksesi.

http://www.amazon.co.uk/Joby-GP2-01P-Gorillapod-SLR/dp/B000HAVVFG

@inkista päivitettiin linkillä arvosteluun.
#4
+6
Aske Holst
2010-07-16 00:48:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tamrac valmistaa erittäin kevyen kolmijalan, jota kutsutaan ZipShotiksi. Se on vain 11oz (312g), mutta sillä ei ole paljon painoa, 3lbs (1361g) valmistajan mukaan. Tässä on pieni DSLR, jossa on kevyt linssi, mutta älä En odota sen tekevän ihmeitä. Korkeuden osalta se on vain 112 cm pitkä, joten se on jonnekin pöydän ja täysikokoisen jalustan välissä. Voisi olla syytä tarkistaa, jos paino on tärkeämpi kuin vakaus.

#5
+5
Bossykena
2010-08-17 20:08:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytätkö jo kävelykepiä? Jos näin on, sen muuttaminen monopodiksi on luultavasti kevyin vaihtoehto.

On olemassa muutama vaihtoehto täällä ja täällä (vaikka toinen vaihtoehto saattaa olla haaste sopeutua suurempaan kameraan)

Tämä opastettavien oppien opas näyttää myös melko hienolta, jos vaellat sellaisen kumppanin kanssa, jolla on myös kävelysauvat.

#6
+3
Jason
2011-08-29 11:06:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsi Kiinasta valmistettu sirui t025. Se on hiilikuitua, 600 g, ja sen paino on 6 kg. Ei liian herkkä.

#7
+2
adi
2013-04-04 13:37:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on sama ongelma kuin sinulla. Toistaiseksi olen löytänyt tämän vaihtoehdon: Velbon V-Pod 275 g: n ja 1 kg: n luokituksella. Vaikuttaa siltä, ​​että mikään muu vaihtoehto ei ole alle 500 g ...

Linkki sivustolle [Velbon V-Pod] (http://hikinginfinland.com/2013/03/velbon-v-pod.html), vaikka se ei ole tarpeeksi tukeva kysymyksessä vaadittuun.
#8
+2
user2910
2011-02-05 00:39:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitsetko jotain, joka vie kamerasi muutaman metrin korkeuteen maasta, vai haluatko vain jotain vakaa ja tasaista kamerallesi? Saatavilla on joitain papupussin kolmijalkoja, kuten osoitteessa www.thepod.ca, jotka antavat sinulle vakaan ja tasaisen pinnan kamerallesi. Niillä on jalustakiinnikkeet, ja olen kuullut (sisareni käytti yhtä Canon G9: n kanssa), että ne toimivat hyvin.

Voisit mennä myös DIY-reittiin; Olen lukenut verkossa, että jotkut ihmiset vain tekevät pienen pussin ja täyttävät sen kivillä tai likalla, kun he ovat valmiita ottamaan kuvan, ja aseta sitten kamera pussiin. Se antaa sinulle erittäin kevyen pinnan, koska sinun on vain kuljetettava ulkomateriaali mukanasi; vaikka tietysti kompromissi on aika, jonka papupussin täyttäminen vie aina, kun haluat ottaa kuvan.

#9
+2
Mark Ransom
2010-08-20 01:53:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ollut tämä Slik Compact vuosia. Se on 572 g ja se on mitoitettu vain 1,24 kg: lle, mutta se on hyvin lähellä tapaamistasi spesifikaatioihisi. Se on hyvin yksinkertainen ja vähän tuskaa perustaa niin monelle jalkasegmentille; minun on aikaisempi versio, jossa oli kierrelukitetut jalat kuvassa olevien kiinnikkeiden sijasta. Silti parempi kuin ei jalustaa ollenkaan.

#10
+1
Manjunatha
2012-06-11 07:26:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin hyvää kevyttä jalustaa. Olen samaa mieltä @ grm: n vastauksen kanssa - on vaikea suunnitella jalustaa, jonka paino on alle 500 g.

Voit harkita tätä 1 kg: n Manfrotto itsestään seisovaa monopodia.

Edut:

1) Siinä on vain 3 jalkaosaa, joten voit asettaa sen hyvin nopeasti (kun kolme jalkaa ovat aina kiinteät).

2) Kuormituskapasiteetti on 12 kg ...

Haitat:

1) Koska kolme jalkaa ovat aina kiinteät, se vaikuttaa siirrettävyyteen.

#11
+1
D. Lambert
2010-08-17 18:19:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun tarvitsin matkajalustaa, valitsin myös Trekpodin. Kuten on todettu, se ei täytä painovaatimusta, mutta se tekee kaksinkertaisen tullin, mikä painoi mielestäni painoa.

Yksi vaihtoehdoista, joita pidin muuten, oli Gorillapod. Tiedän, että ilmoitit nimenomaan, ettet halunnut "kiinnittää kameraa puuhun", mutta tämä saattaa antaa sinulle joitain paikannusvaihtoehtoja hyödyntääksesi ympärilläsi olevaa materiaalia.

Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei täytä tarpeidesi vuoksi, kannattaa ehkä vetäytyä hieman taaksepäin harkitaksesi yleisiä tavoitteitasi. Toiset ovat maininneet joitain todella hienoja hiilikuitujalustoja, jotka kaipaavat tavoitettasi vain muutamalla sadalla grammalla. Jos yrität saada koko pakkauksen painon tiettyyn tavoitteeseen, voitko nostaa painon muualle (kevyempi teltta, kevyemmät työkalut jne.)?

Jos paino on tässä perimmäinen tavoite, saattaa olla myös syytä harkita loput ammuntapaketti. Entä kameran runko? Olisitko parempi kuin kevyt runko (D40 tai vastaava) todella vakaalla jalustalla kuin D90 epävakaalla alustalla? Entä linssi? Jos en erehdy, 18–200 painaa noin 560 g; miettisitkö jotain Tamron 18-250 (430g) kaltaista säästääksesi 130g? (vihje: jos et halua vaihtaa linssien tai runkojen vaihtoa, ilmoitat, että on joitain paikkoja, joissa laatu on muutaman ylimääräisen gramman arvoinen - ota huomioon muu pakkaus).

Kun olin Kanadassa tänä keväänä, otin maisemakuvia, joissa ei jalustaa = ei kuvaa. Jälkikäteen olen todella iloinen, että minulla oli mukana Trekpod.

#12
  0
reuscam
2010-07-16 00:38:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos istut kameran kanssa, saatat päästä eroon pienen hiilikuitumonopodin, kuten Gitzo GM2561T

#13
  0
Sam
2010-08-17 15:43:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tapauksissa, joissa Gitzo GT1530 on liian raskas matkoille, ostin käytetyn Gitzo GT0027: n, joka on erittäin kevyt ja painaa 0,94 kiloa, taittuu siistiksi 11,8 tuumaksi, joka mahtuu jopa pienimmän valokuvani takaosaan.
Pääraja on max. Korkeus 28 tuumaa, mikä ei häiritse minua. Päänä käytän GH1780: ta, joka on kevyt, mutta tukeva.

Tämä yhdistelmä toimii minulle riittävän hyvin joko D700: n tai D90: n kanssa. Tietysti, kun tarvitsen maksimaalisen vakauden, käytän peililukitusta ja kaapelin / kauko-ohjaimen.

Ainoa GT0027: n haittapuoli: ei ALR (Anti Lock Rotation), joka, jos olet tottunut , on todella ärsyttävää olla. GT0027: stä on nykyaikaisempi versio (se voi olla GT0531, jonka joku muu mainitsi), jolla on ALR, mutta luulen hieman painavampi.

Hmm, GT0531 on 700 g vain jaloille, ja kuulostaa siltä, ​​että GT0027 menisi yli budjetin, kun pää lisätään. Kiitos kuitenkin!
#14
  0
philw
2010-08-17 13:23:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni kevyiden jalustojen ongelma on, että ne ovat yleensä levykkeitä. Jos käytät kunnollisen kokoista kameraa, joka ei tule toimimaan, ja tavaroiden ripustaminen pohjaan ei auta paljoakaan.

Lentomatkoille, kävelylle jne. Jätän isot tavarat kotiin ja otan Induro A012, joka on pieni 800 g: n kolmijalka, jossa on kaksiosaiset jalat. Se ei täytä ehtojasi. Voit säästää noin 100 grammaa, jos hienonnat keskisarakkeen (älä koskaan käytä niitä). Kunnollinen pää painaa muutama sata grammaa, ja lisäisin oikean pikalukitusjärjestelmän.

Se on enemmän painoa, jonka haluat kantaa, mutta tämä on vakava vaihtoehto sellaiselle levykkeelle "lisävaruste" "pöytäjalustat näet. Se mahtuu helposti 1-sarjan kameroihin ja toimii yhtä hyvin kuin kaikki suuret "pro" -jalustat (minulla on useita niistä). Alareunassa on, että sinun täytyy raapia hieman lattialla, mutta muuten se on ainoa tapa lentää / kävellä.

Joo, asia on, että paino on todellinen palkkio. Ymmärrän, että minun täytyy tehdä kompromisseja muissa asioissa. Kysymys ei ole "kun otetaan huomioon hyvä vakaus, kuinka alhaisen painon saan", se on "kun otetaan huomioon tämä painobudjetti, mikä on käytettävissä?" Kiitos kuitenkin.
#15
  0
gerrit
2018-04-07 00:58:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa jalustaluokka, joka tunnetaan nimellä pöydän tropodit.

Pienikokoiseen kameraan tai jopa pieneen pienikokoiseen järjestelmäkameraan pannukakkuobjektiivilla käytän Hama Mini -jalustaa. Sitä myydään hintaan 2,50 puntaa, sen massa on 47 g ja korkeus noin 11 cm.

Hieman suuremman / painavamman kokoonpanon ( kuten tämä) mielestäni Manfrotto PIXI EVO 2-osainen minijalka toimii hyvin. Sen massa on 270 g ja se on erittäin vakaa asetuksissani. Se on paljon edistyneempi kolmijalka kuin Hama Mini -jalusta, mutta silti halpa verrattuna useimpiin normaalikokoisiin jalustoihin.

#16
-1
che
2010-08-17 20:55:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaikkien aikojen kevyin vaihtoehto on ottaa jalusta. Olen matkustanut onnellisesti ilman yhtä eikä ole oikeastaan ​​kaipannut sitä. (Vaikka valokuvaan enimmäkseen silloin, kun päivänvaloa on saatavilla.) Katso Ken Rockwellin asiantuntijalausunto.

Varmasti oikeudenmukainen vastaus. Se on kuitenkin yksi KR: n hyperbolisimmista ja kiistanalaisimmista kappaleista; siellä on ainakin muutama kumoaminen, vaikka minulla ei ole yhtä kätevää.
Onko mitään kumouksia? Haluaisin ymmärtää tämän paremmin.
Olen aina huolissani siitä, kuinka usein KR: tä mainitaan täällä, varsinkin kun hän sanoo, että jalustat ovat vanhentuneita, koska * "IS- ja VR-linssit eliminoivat kameran liikkeen aiheuttaman epätarkkuuden" * ja jalustan * käyttö rohkaisee pienten aukot, jotka pehmentävät kuvia. "* Totuus on, että jalustat, monopodit, tuet jne. ovat yhä ** tärkeämpiä digitaalisessa käytössä, koska jatkuvasti nousevat megapikselimäärät estävät yhden polttovälin minimi suljinnopeuden ikkunan!
-1
@che-tarkkuus nousee nopeammin kuin kohina paranee. ISO-arvon saavuttamiselle on raja, fysiikka tulee lopulta pilaamaan puolueesi, eikä sinulla yksinkertaisesti ole tarpeeksi fotoneja puhtaan kuvan saamiseksi. Tarkkuutta rajoittaa myös fysiikka, mutta voit odottaa saavan noin 300 megapikseliä 35 mm: n kennolle, ennen kuin diffraktio rajoittaa sinua suurissa aukoissa. Tämän kulmaresoluution avulla tarvitset jalustan päivänvalossa!
@Matt: uskon, että riippuu siitä, suosivatko ihmiset (ja valmistajat) meluominaisuuksia vai megapikseleitä. Kuka tarvitsisi 300Mpix? Pystyin kuvaamaan http://i.imgur.com/fg1QZ.jpg -kämmenlaitetta 1/20 sekunnilla, f / 5 ja ISO 2000, hyväksyttävällä (ainakin minulle) pikselikohtaisella terävyydellä ja melutasolla ilman ripustusta kolmijalka. On täysin mahdollista, että tällainen kuvanlaatu ei ole sinulle hyväksyttävä, joten luulen, että lopulta kyse on siitä, mitä kompromisseja olet valmis tekemään.
#17
-2
grm
2010-07-16 00:41:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

1 kg: n kolmijalka on todella kevyt, ja epäilen, että on mahdollista rakentaa jotain kevyempää, joka sopii mihin tahansa muuhun kuin kantamiseen. En tiedä mitä muita tavaroita sinulla on mukanasi, mutta suosittelen, että yrität mieluummin rajoittaa muuta kuormaa. 1 kg: n jalustan kantaminen ei todellakaan ole ongelma, jos olet tosissasi valokuvaamassa IMHO: ta.

Mielestäni tällainen vastaus ei ole kovin hyödyllinen. Uskon, että minun on oikeudenmukaista nimetä - omien tarpeitteni tyydyttämiseksi - erityinen painobudjetti kaikille kameravaihteille (2 kg) ja jalustalle (500 g). Muista, että tämä on reppumatkailua, joten kuljetan myös 30 kg * muuta * tavaraa. Tämä ei tee minusta vakavaa valokuvaajaa.
Oletko harkinnut DSLR: n uudelleenkäsittelyä tähän? Hyvä kuvaus ja kuvaus (G11 / G12, LX3, jne.) Saattavat antaa sinulle huomattavasti enemmän liikkumavaraa painobudjetissasi valokuvaustarpeistasi riippuen.
Anteeksi, en tarkoittanut väittää, ettet ollut vakava, mutta epäilen, että löydät jotain kevyempää ja hyvälaatuista. Mielestäni on todennäköisesti helpompaa leikata 500 g jostakin muusta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...