Kysymys:
Mistä tiedän, olenko valmis muuttamaan ammattilaiseksi?
AJ Finch
2010-07-16 19:27:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakastan valokuvia.
Rakastan kaapata kauniita kuvia ja säilyttää arvokkaita muistoja.
Uskon, että minulla on lahja tähän - lahjan, jota olen työskennellyt kovasti hioa ja kasvaa viime vuosina.

Halusin yrittää ansaita osan tuloistani valokuvauksestani.
Minusta ajatus on kuitenkin hyvin pelottava: Enkö varmasti voi olla tarpeeksi hyvä? Uskon kuitenkin, että voin jatkuvasti saada yhtä hyviä tuloksia kuin suurin osa siitä, mitä löydän verkosta.

Mistä tiedän, onko olen tarpeeksi hyvä?

Kysynkö edes oikean kysymyksen?

Mitä kysymyksiä minun pitäisi esittää itselleni?

Tiedätkö koskaan todella, kunnes kokeilet sitä?
Kun tiedät, että olet valmis hoitamaan yritystä.
Kuusi vastused:
#1
+27
matt burns
2010-07-16 19:51:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vinkini:

 • Älä oleta olevasi hyvä , koska ystävät ja perheenjäsenet sanovat sinun olevan.
 • Don älä aloita häät . Odota, kunnes olet ensin tehnyt muutaman yksinkertaisemman asian (kaste / vauvat jne.). Saatat olla loistava valokuvaaja kukkia nappaamalla, mutta miten ihmisten taitosi / suunnittelutaitosi yms. Yrittävät myydä varastossa olevia valokuvia tai tulosteita markkinoilla.
 • Mene! Älä vain lopeta työtäsi, ennen kuin viikonloppu on loppunut ja hylkäät varaukset;)

Onnea!

+1, myös lisätäksesi: se on vähemmän valokuvaajan taitojesi kanssa ja enemmän liiketoimintataidoistasi.
#2
+22
David G
2010-07-17 00:57:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole ammattilainen ... ja epäilen, etten koskaan tule sellaiseksi.

Tärkein syy on: nautin todella valokuvien ottamisesta ... mutta en pidä ottaa valokuvia.

Opin tämän, kun kävin valokuvaustunteja paikallisessa kasvitieteellisessä puutarhassa. Kun vain otin kuvia kukista, rakastin sitä. Mutta kun jouduin ottamaan kuvia kukista luokalle, se muuttui työmarkkinaksi.

Kohta tässä vastauksessa ... varmista, että haluat jopa harkita kääntämistä ammattilaiseksi ... koska kun se on työ, se ei ehkä ole niin hauskaa.

Ammattilaiseksi kääntäminen pilasi suosikkiharrastukseni. Kului melkein vuosikymmen ennen kuin pystyin katsomaan kameraa, kun päätin, että se ei ole minulle.
Olen täysin samaa mieltä tämän varoituksen kanssa.
#3
+16
Reid
2010-07-16 20:20:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä tee sitä.

Valokuvausliiketoiminta on mielettömän kilpailukykyinen ja elantonsa on erittäin vaikeaa. Tunnit ovat hyvin pitkiä ja palkka on huono.

 • Laurence Kim, ammattilainen hääkuvaaja, tarvittavilla varusteilla (vähintään 4 000 dollaria suositellaan): http://laurencekimblog.com /index.php?link=140
 • Ken Rockwell menossa ammattilaiseksi: http://www.kenrockwell.com/tech/go-pro.htm ( Huomaa, että Rockwell on usein hullu, joten ole varovainen lukiessasi hänen teoksiaan.) Keskeinen lainaus on:

  Jos haluat valokuvata ammattimaisesti, ansaitset vähemmän rahaa, sinun täytyy ampua tylsää sisältöä ankarat sijainnit, joihin olet palkattu, ammu se asiakkaan haluamana ja todennäköisesti joutuu ampumaan kaiken ikään kuin jokaisesta suuresta hätätilanteesta. Sinulla on todennäköisesti varaa lyödä vain vanhoja "tarpeeksi hyviä" varusteita.

  Panostaminen valokuvauksessa on paljon vaikeampaa kuin todellisen työn säilyttäminen. Eniten maksavat valokuvatyöt ja sijainnit, jotka maksavat eniten. Luuletko, että sinulla on ihmisiä, jotka palkkaavat sinut matkailuvalokuvaajaksi? Arvaa uudestaan.

oman työn arvioinnista:

 • osaa selittää miksi hyvät valokuvasi ovat hyviä. Jos et pysty tekemään tätä, et voi jatkuvasti toistaa korkeaa laatua, mikä on välttämätöntä ammattilaiselle.
 • +1 vertaisarvioinneissa. Sinulla on oltava hyviä ihmisiä, jotka ovat valmiita olemaan raa'asti rehellisiä, ja sinun on kuunneltava heitä.
+1 (lisää, jos voisin), kun linkitit ensin KRockiin ja mainitsin sitten hänen hulluuden: D
Määritä "tylsää". Itse asiassa _pidän_ tylsää - haluan tietää, että ansaitsen rahaa, että kilpailuni on menossa. (vastuuvapauslauseke: Ajattelen muita asioita, ei valokuvaa.)
Toinen; ammattivalokuvaaja Kirk Tuck valokuvan tulevaisuudesta liikeyrityksenä - [Onko ammattimaisten valokuvaajien ikä ohi?] (http://visualsciencelab.blogspot.com/2012/01/is-age-of-professional-photographer .html)
Se on vaikeaa siellä, mutta "ei voi voittaa, miksi yrittää?" myöskään ei voi olla oikea vastaus.
No, jos et voi * voittaa, miksi yrittää? Parhaimmillaan tuhlat vain aikaa. Mutta suurempi asia on, että ammattilaiseksi meneminen on niin vaikeaa, että jos joku on epävarma siitä, se on todennäköisesti huono idea. Menestymisen täytyy olla äärimmäisen ajautunutta ja intohimoista.
#4
+10
reuscam
2010-07-16 19:34:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on melko monimutkainen kysymys, johon sisältyy useita vastauksia. Ensinnäkin, mielestäni sinun pitäisi olla siinä paikassa, jossa jo ansaitset rahaa harrastusvalokuvauksesta - joko pienten tuotevälineiden, craigslist-luettelon arkkitehtonisen tavaran, ammunta ystävien pieniä häitä jne. Kautta ​​p >

Toiseksi, jos sinulla on jo työpaikka ja aiot vaihtaa sen, niin se on melko helppoa - tiedätkö, että voisit ansaita enemmän rahaa valokuvalla, mutta työsi on tiellä? Voitteko arvioida tulojasi valokuvasta sekä lisäetuja siitä, että teet haluamasi jotain, mikä vie sinut nykyisen työsi tulojen ohi? Jos on, on aika miettiä sitä.

Kolmanneksi, oletteko joutuneet työtänne vertaisarviointien sarjaan? Tämä voi olla mielestäni tärkein askel. Varmista, että sinulla on hyvä ammattilaisvalokuvaresurssi ja katso, mitä he ajattelevat työstäsi. Ota heidän neuvonsa ja paranna tiettyjä suosittelemiaan näkökohtia. Muista, että vaikka monet ihmiset siellä ampuvat hääkuvaajina, vauvavalokuvaajina ja luokan valokuvaajina, he eivät todennäköisesti sovi todellisen "ammattilaisen" taitotasoon. Luulen, että tarkoitan sanoa, että voit ansaita rahaa tai voit ansaita rahaa ja ottaa hyviä kuvia.

Tämän tietysti kertoo fotog, joka on tehnyt vähemmän kuin yhteensä $ 1k!

+1 vertaisarvioinneissa ... ja älä järkytty, jos joku ei pidä kuvasta.
#5
+3
DetlevCM
2012-01-18 20:56:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Riippuen siitä, millaista kuvaat, voit julkaista valokuvasi tai tarjota niitä myytäväksi ja nähdä, mitä tapahtuu.

Jos kiinnostuksesi on kuvataidevalokuvausta, se onnistuu helposti - jopa sinulle ei ole kustannuksia, eikä sinun tarvitse myöskään lähteä päätyöstäsi. (Artflakes on yksi vaihtoehto)

Jos haluat tulla kuvajournalistiksi, se tietysti vaikeutuu, koska se vaatii sinun saatavuutasi milloin tahansa. Tapahtumavalokuvaus vaatii myös paljon enemmän aikaa. Suosittelun, jonka olen nähnyt ihmisille, jotka haluavat aloittaa häät kuvaamisen, on nähdä, voivatko he olla toinen ampuja vakiintuneelle hääkuvaajalle - mikä antaa sinulle myös jonkin verran liikkumavaraa, jos se tulee pahin.

#6
+1
bwDraco
2020-02-23 23:00:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valokuvaus urapoluna ei sovi hyväksi olla jonkin suuremman yrityksen työntekijä. Jos aiot tehdä valokuvaus työntekijänä, teet yleensä joko yksinkertaisia, toistuvia asioita, kuten kouluvalokuvat, joissa on hyvin vähän luovuutta; tai pitkälle erikoistunut työ, kuten urheiluvalokuvaus tai valokuvajournalismi yritykselle, kuten AP tai The New York Times, missä on käytännössä mahdotonta palkata nykyään, ellei sinulla ole laajaa aikaisempaa kokemusta.

Tämä tarkoittaa, että useimmille ammattivalokuvaajille ainoa todellinen lähestymistapa on oman yrityksen perustaminen. Tämä tarkoittaa, että sinun on pystyttävä myymään valokuvasi tuotteena ja palveluna. Yrityksen hoitaminen tarkoittaa, että sinun on tehtävä paljon enemmän työtä voiton tuottamiseksi, mukaan lukien markkinointi ja asiakaspalvelu. varsinainen kuvan ottaminen merkitsee todennäköisesti vähemmän merkitystä kuin liiketoiminnalle. Markkinat ovat poikkeuksellisen tyydyttyneitä ja kilpailukykyisiä, ja on vaikea hinnoittaa palveluitasi riittävän korkealle, jotta voit saada terveellistä voittoa katettuasi erittäin kalliiden ammattilaistason kameroiden, linssien ja muiden laitteiden kustannukset.

Kaikki sanottu, et todennäköisesti halua halua olla ammattilainen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...