Kysymys:
Kuinka saan valokuvapassin keikoille ja konserteille?
Noel M
2010-07-16 01:19:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ottanut valokuvia keikoilla ja konserteissa muutaman kerran, mutta vain seisovan osan edestä. Mikä on paras tapa saada valokuvapassi?

Kolme vastused:
#1
+18
Rowland Shaw
2010-07-16 01:28:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras aloituspaikka on ottaa yhteyttä paikallisiin tapahtumapaikkoihin ja promoottoreihin - on epätavallista, että sallitaan salaman käyttäminen, ja myös epätavallista, että saa jäädä lehdistökaivokseen keikan ajaksi. Kannattaa ehdottomasti koota salkku, johon voi sisältyä myös promo-laukausten tekeminen paikallisille allekirjoittamattomille teoille - he saattavat myös pystyä saamaan sinulle vieraanasi haluamasi lehdistökortit vastineeksi laukausten käyttöoikeuksista.

Älä unohda hyödyntää kaikkia ilmaisia ​​taidenäyttelyitä salkun rakentamisessa - toisen viikonloppuna lähelläni oli yksi lähellä minua, jonne melkein 40 000 ihmistä tuli nauttimaan seitsemän vaiheelle levitetystä musiikista, täysin ilmaiseksi - amatöörivalokuvaajat päästettiin vierekkäin ammattilaisten kanssa, ja he vaihtivat mielellään myös vinkkejä.

#2
+10
sebastien.b
2010-11-11 01:56:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin yleensä tietylle konsertille bändin verkkosivua ja löydän promoottorit tai agentit. Lähetän heille nopean sähköpostin ja liitän muutaman konserttikuvani, joita pidän "parhaina". Vakuutan heille, että otan yhteyttä pian konsertin jälkeen valokuvilla (sanotaan, 4 päivän sisällä) ja että en käytä laukausta kaupallisiin tarkoituksiin, ellei minulla ole asianmukaisia ​​lupia.

Jos olemme sopineet jostakin, suljen silmukan muutama päivä ennen esitystä tarkistaakseni, että olen listalla; Luota minuun, et halua olla jumissa oven edessä. Kirjoitin lisää kyseisen viestin loppuun. Suosittelen, ettet poista liikaa valokuviasi jälkikäsittelyn aikana, siltä varalta, että promoottori palaa sinuun etsimään tiettyä kulmaa. Hyvän suhteen rakentaminen on avainasemassa, koska bändi voi palata alueellesi tulevaisuudessa. Vielä parempi, että yhtye saattaa myöhemmin avata paljon suuremmalle, vaikeasti lähestyttävälle bändille ja tarjota sinulle arvokkaan lehdistön ...

Samoin ilmaisista / julkisista konserteista, se on hieno tapa rakentaa salkkuasi.

#3
+10
Scott Carroll
2010-11-11 06:16:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siirry pienempiin keikkoihin sinua kiinnostavassa näkymässä. Tutustu promoottoreihin. Tarjoa valokuvia tapahtumapaikkaa varten. Odota pääsevänsi ilmaiseksi, mutta älä odota paljon maksua - pienemmät paikat (ainakin täällä Isossa-Britanniassa) pääsevät enimmäkseen vain toimeen. Siirrä valokuvat bändeille heidän MySpace / Facebook / mitä tahansa varten.

Sieltä verkko! Jos olet hyvä, ihmiset näkevät työsi ja rakennat salkun. Kun olet varma, että saat laukauksen, lähesty isompia paikkoja suuremmilla nimillä. Kokeile paikallista sanomalehteä - jos he tekevät elävää musiikkiarvostelua, heillä on valmiiksi järjestetty valokuvapassit. Näytä heille salkku ja toivon, että he lisäävät nimesi luetteloon. Ole käytettävissä ja luotettava. Älä lykkää, jos ensimmäinen ei halua sinua - he pitävät vain niin monta valmiustilassa kerrallaan. Yritä uudelleen muutaman kuukauden kuluttua.

Sieltä valokuvat helpottuvat, koska suuremmilla paikoilla on parempi valaistus ja ne toimivat rahalla näyttelyyn, mutta paine on suurempi. Jos tulet kotiin ilman laukausta, älä odota uutta puhelua milloin tahansa pian!

Se on melkein missä olen tällä hetkellä, ja se on hauskaa. Onnea!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...