Kysymys:
Onko hyviä opetusohjelmia kuvien jälkikäsittelyn oppimiseksi?
Noel M
2010-07-16 01:35:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En tiedä mistä aloittaa kuvien jälkikäsittely. Normaalisti vain suoristan, rajaan ja teroitan. Tietävätkö ihmiset hyviä Internet-resursseja Photoshopin ja vastaavien työkalujen saamiseksi?

Eikö tämän pitäisi olla yhteisöwiki? Sillä ei ole selkeästi oikeaa vastausta?
Olen samaa mieltä siitä, että tämän pitäisi olla yhteisön wiki. Kaikki alla olevat vastaukset tarjoavat hienoa tietoa, mutta oikeaa vastausta ei todellakaan ole. En ole oikeastaan ​​varma, mitä palkkion kanssa tapahtuu, jos se muunnetaan, joten luulen parhaansa jättää sen 5 päiväksi ennen kuin teen mitään asialle.
Koska kaikki vastaukset ovat yhteisöwikit, voinko "yhdistää" vastauksia, jotka periaatteessa suosittelevat samaa resurssia? Ehkä muuttamalla alhaisempien äänten määrä muiksi? Esimerkiksi Lynda.com on suositeltava kolme kertaa.
Äänestän tämän kysymyksen sulkemisesta aiheen ulkopuoliseksi, koska luettelotyyppiset kysymykset, jotka ovat vain resurssikokoelmia muualla, eivät ole Photo-SE: n aiheeseen liittyviä kysymyksiä.
Viisitoista vastused:
#1
+22
Matt Grum
2010-09-19 13:22:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen Photoshop-käyttöohjetta ja sitten paljon ja paljon käytäntöjä / kokeiluja.

Tiedän, että tämä ei ole oikea vastaus (ja tuskin saa palkkion;), mutta se on mielestäni (ja korostan, että tämä on vain mielipide), että opetusohjelmat vain opettavat sinua käyttämään tiettyjä vaiheita tietyn tuloksen tuottamiseksi.

Ei voi korvata kaiken oppimista pitkällä matkalla, selvittää itse miksi muutoksen tekeminen sen sijaan, että vain miten . Harjoittele silmiäsi analysoimaan kuvaa, opi, milloin luottaa silmiin ja milloin mennä numeroiden mukaan. Joustavuuden luovuus. Kokenut Photoshop-taiteilija pystyy katsomaan mitä tahansa opetusohjelman loppukuvaa, ottamaan lähdekuvat ja luomaan sen uudelleen, todennäköisesti käyttämällä eri vaiheita saadakseen saman tuloksen. On niin paljon opetusohjelmia, jotka lupaavat välittömiä tuloksia, ja näen vetoomuksen, mutta tämä kyky minulle on paljon arvokkaampi.

Tärkeintä tässä on kokeilu eikä käsikirja - mutta ehdottomasti samaa mieltä asioiden ydin. Vaikka oppimisharjoituksena voi olla hyvä seurata opetusohjelmaa kerran, palaa sitten takaisin ja yritä saavuttaa sama vaikutus, mutta käyttämällä tarkoituksella erilaisia ​​menetelmiä.
Pidän Peterin ehdotuksesta kokeilla opetusohjelmaa ja sitten kokeilla omia tekniikoitasi saman tuloksen saavuttamiseksi. Se on aina auttanut minua ymmärtämään asioita paremmin.
Photoshopilla on käyttöopas?
Olen täysin samaa mieltä tämän kanssa.Alussa kuvien muokkaaminen näyttää usein hyvin vaikealta, mutta jonkin ajan kuluttua löydät sen paljon helpommin.
#2
+9
Imageree
2010-07-16 01:44:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen http://www.Lynda.com - upeita videoita Photoshopista, Lightroomista, Bridgestä ja sadoista muista suunnittelu- / valokuvaohjelmistoista vain 25 dollaria kuukaudessa.

#3
+8
Alastair
2010-07-23 17:30:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin äskettäin Digitaalisen valokuvauskoulun, jolla on hyvä valikoima opetusta jälkikäsittelystä ja muusta valokuvauksesta.

#4
+5
John Cavan
2010-09-19 18:50:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt Ron Bigelowin photoshop-oppaita melko vähän. Hän käsittelee melkein kaiken mitä välitän ja sitten joitain ... Hänellä on myös joukko muita artikkeleita / oppaita muista mielenkiintoisista valokuva-aiheista.

#5
+4
ahockley
2010-07-16 01:39:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"You Suck at Photoshop" -sarjan oppaat, jotka MyDamnChannel on julkaissut YouTubessa, ovat erittäin opettavia (ja esitetty humoristisesti).

Toinen hyvä resurssi on Kelby-koulutus

#6
+4
Eruditass
2010-07-23 19:52:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen myös siirtymistä foorumeille, joissa on jälkikäsittelykilpailuja, joissa kaikki jälkikäsittelevät yhden kuvan ja selittävät tekniikkansa, ja lähettäjä valitsee voittajan.

valokuvakamera, valofoorumi jne.

Yksi unohdettu taito soveltaa parasta jälkiprosessia tietylle kuvalle, ja tämä auttaa valtavasti.

#7
+3
John Virgolino
2010-07-18 17:19:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katso Photoshopista Scott Kelbyn Photoshop User TV, heillä on siellä myös viikoittaisia ​​videoita ja muita resursseja: http://kelbytv.com/photoshopusertv/

#8
+1
Justin Gallagher
2010-07-23 19:58:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Chromasian opetusohjelmat ovat todella hyviä. Sinun täytyy maksaa vuositilaus saadaksesi suurimman osan niistä, mutta mielestäni se on sen arvoista. Ne ovat erittäin perusteellisia ja sisältävät monia esimerkkejä.

http://www.chromasia.com/tutorials/online/

Ilmainen esimerkkiopetusohjelma: http://www.chromasia.com/tutorials/online/curves/

#9
+1
Fajar
2010-09-22 10:14:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen valokuvien esittelyä. Heillä on erittäin hyvä video-podcast-sarja jälkikäsittelyyn Adobe Photoshopin ja Lightroomin avulla.

#10
+1
Rob Clement
2010-09-22 10:52:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki ehdottomasti tilaus osoitteeseen www.lynda.com. Mahtavia opetusohjelmia ohjelmistoista ja kursseista sekä inspiraatioita ammattilaisilta.

#11
  0
gabr
2010-07-18 10:57:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matt Kloskowski julkaisee ilmaisia ​​Lightroom-oppaita Lightroom Killer Tips -sivustolla. Olen oppinut paljon hänen materiaalistaan.

#12
  0
che
2010-09-19 14:59:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut jälkikäsittelyoppaat ovat osoitteessa http://photo.tutsplus.com/category/tutorials/post-processing/

#13
  0
Greg
2010-09-24 15:37:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen oppinut joitain tappajavinkkejä näistä ilmaisista opetusohjelmista osoitteessa www.photoshopsupport.com/tutorials.html

Verkkosivusto on kirjaimellisesti täynnä ammattilaisten selittämiä vinkkejä ja vinkkejä valokuvaajat. Se on linkitetty myös muihin verkkosivustoihin, joissa on opetusohjelmia.

Jos harkitset perusteellisempaa Photoshop-tutkimusta, harkitse myös jonkin verran kirjallisuutta. Löydät paljon Photoshop-kirjoja ja oppaita Amazonista.

Onnea

#14
  0
Vinnu
2016-03-11 11:22:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten monet ihmiset ovat jo maininneet, suosittelen Lynda.com . Aluksi olen oppinut jälkikäsittelyä YouTube-videoista, koska se oli ilmaista. Mutta ongelmana oli, etten koskaan tiennyt mistä aloittaa ja mitä videota katsot seuraavaksi. Katsoin videoita satunnaisesti ja jotenkin opin kuvien muokkaamista hyvin. Jonkin ajan kuluttua en kuitenkaan yksinkertaisesti voinut parantaa taitojani. YouTubessa oli useita videoita, mutta useimmat olivat mitä kaikki muut ovat jo tehneet. Joten eräänä päivänä yritin Lyndaa. Minun pitäisi kertoa teille, olen nyt pirun hyvä, ja annan kunnianosoituksen Lynda-opetusohjelmille.

On jäsenneltyjä kursseja. Joten pystyin käymään läpi ilman taistelua päättää mitä katsella seuraavaksi. Ollakseni rehellinen, mitä halusin oppia, oli "milloin mitä työkalua, miten ja miksi minun pitäisi käyttää". Lynda tarjosi juuri tämän!

Jos kysyt minulta, mistä aloittaa, suosittelen Chris Orwigin kursseja Lynda.com-sivustolla , koska minusta hänen videonsa tuntuivat yksinkertaisilta ja helppo tarttua. Jos haluat enemmän, käy Ben Longin kursseilla.

Voit rekisteröityä Lyndan ilmaiseen kokeiluun ja tarkistaa kurssit.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...