Kysymys:
Onko olemassa EXIF-standardi ihmisten merkitsemiseksi valokuviin?
Rowland Shaw
2010-07-16 01:22:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa useita verkkosivustoja, joiden avulla voit merkitä ihmisiä valokuviin, kuten Facebook ja nyt flickr, mutta onko olemassa EXIF-standardi valokuvien ja missä he ovat?

Viisi vastused:
#1
+20
Randy Wilson
2011-10-25 05:19:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Adoben XMP-metatietostandardi tukee metatietotyöryhmän (MWG) määrittelemää tietoa, joka sisältää määritelmän kasvotunnisteiden tietojen tallentamisesta. Katso:

Adobe XMP: http://www.adobe.com/products/xmp/standards.html MWG: http://www.metadataworkinggroup.com / jossa voit napsauttaa teknisiä tietoja, ladata PDF-tiedoston ja katsoa sitten sivua 51 eteenpäin.

Joten vaikka tämä ei sinänsä ole "EXIF", ne ovat metatietoja, jotka on tallennettu kuva. Aloitan nyt tutkia, kuinka laajasti tätä tuetaan.

Hyvä vastaus! Kiitos panoksesta ja tervetuloa valokuvapinon vaihtoon!
#2
+15
ahockley
2010-07-16 01:59:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei ole. IPTC, toinen kuvan metatietostandardi, ei myöskään sisällä "People" -kenttää. Yhteyskenttä on olemassa, mutta sitä käytetään valokuvaajan yhteystietoihin.

Useimmat tuntemani ihmiset tallentavat ihmisiä avainsanoiksi. Tärkein keskustelu on, sisällytetäänkö välilyönnit (merkitäänkö minusta valokuva aaronhockley vai "aaron hockley"?). En käytä välilyöntejä, koska se yksinkertaistaa asioita toisinaan, mutta se on melko subjektiivista. Mielestäni pääasia on johdonmukaisuus ... valitse yksi menetelmä ja pidä siitä kiinni.

Rakastan standardeja ... varsinkin kun valittavana on niin paljon
Kommentti välilyönneistä .... tai ehkä paremmin sanottu, erilliset avainsanat etu- ja sukunimelle. Erottamalla nämä kaksi, se helpottaa kaikkien perheen etsimistä. Esimerkiksi, jos haluan löytää koko perheeni, minun täytyy vain etsiä avainsana "rista". Yritä tehdä sama yhdistetyn etu- ja sukunimen kanssa on hieman vaikeampi ja hitaampi. Kuitenkin päinvastoin, etsimällä sekä erotettua etunimeä että sukunimeä erikseen, on melko suoraviivaista eikä vaadi monimutkaisempia merkkijonohakuja.
Hyvin monipuolisessa kokoelmassa pelkät nimet ovat riittämättömiä. Kokoelmalle, joka rajoittuu enimmäkseen historiallisesti eurooppalaiseen kulttuurikontekstiin, voi olla hyödyllistä lisätä nimiä, kuten monet tekevät bibliografiseen ohjelmistoon BibTeX: "{von last, jr, first}". Tämä helpottaa hakua arvon perusteella, jota yleensä kutsumme sukunimeksi, ja arvon perusteella, jota yleensä kutsumme etunimeksi.
#3
+6
David G
2010-07-16 01:31:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni ei ole ... voit tutustua EXIF-määrityksiin osoitteissa http://www.exif.org tai http: //www.jeita .or.jp / cgi-bin / standard_e / pdfpage.cgi? jk_n = 47

EXIF ​​on kuvatiedostojen tekninen standardi ... ei kuvan sisältö / aihe.

#4
+4
R Ganong
2014-03-12 23:24:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MetaDataWorking Group, osa 5.9 (kasvoalueet), on paras standardi eteenpäin ihmisten tunnisteiden hallinnassa. Tällä hetkellä Picasa, MS Photo Gallery ja Fotobounce tukevat tätä standardia. Toivottavasti Adobe hyppää alukseen, koska he ovat tämän standardin komiteassa ...

#5
+3
Murat - Daminion Software
2011-12-06 20:24:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa metatietokenttä, joka tallentaa tiedostossa olevat ihmiset metatiedoiksi tällä hetkellä (MWG- ja XMP-standardien mukaan), on XMP: Iptc4xmpExt: PersonInImage

MWG olettaa myös kuvaavan ja tallentavan ihmisten kasvot Randy sanoi yllä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...