Kysymys:
Kuinka voin varmuuskopioida valokuvani matkalla?
matt burns
2010-07-16 15:14:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkustan ympäri maailmaa vuodeksi syyskuussa ja olen jo paniikissa siitä, kuinka valokuvani kannattaa parhaiten lähettää kotiin eri maissa.

Vaatimukset:

 • Minun tarvitsee vain varmuuskopioida JPEG-tiedostot (en kuvaa RAW: ta, mutta se on toinen ketju;))
 • Minun on pystyttävä lataamaan verkkopohjaisesti (aion käyttää Internet-kahviloita) enkä voi olettaa voivani käyttää FTP: tä jne.)
 • Tarvitsen paljon tilaa, mieluiten rajoittamaton (keräsin viime vuonna noin 200 Gt)
 • Minun täytyy tallentaa koko kuva (häviöllinen pakkaaminen ei ole hyväksyttävää!)

Vaihtoehdot, joita voin ajatella:

 • DVD-levyjen polttaminen ja lähettäminen (voinko luottaa näihin viestissä enkä korruptoitua? Se voi olla parempi kuin odottaa latausnopeutta ...)
 • Flickr (Minulla on ammattilainen-tili, mutta en ole varma kuinka vaikeaa on saada valokuvat takaisin alas. Saanko pystytkö jopa saamaan alkuperäiset napsautukset?)
 • Palvelimen asettaminen ystäväsi kotiin ja jonkinlaisen tiedostopalvelimen isännöinti web-sovelluksella käyttöliittymä

Mitä muut ihmiset ovat tehneet? Vai onko jollakin muulla parempi idea?

On paljon työkaluja, joilla voit tarttua täydellisiin kuviin Flickristä, kuten: http://www.malarkeysoftware.com/projects_PhotoGrabbr.html
Katso myös http://photo.stackexchange.com/questions/924 samasta kysymyksestä, mutta * ilman * internetyhteyttä.
Ammuitko 200 Gt JPEG-tiedostoja yhdessä vuodessa? Se on aivan uskomatonta. Se olisi noin 65 000 kuvaa olettaen, että sinulla on nykyinen DSLR. Onko se todella tarkkaa?
Kuusitoista vastused:
#1
+31
Rezlaj
2010-07-16 19:19:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Riippuu siitä, kuinka paljon arvostat laukauksiasi. Viime vuonna vaimoni ja minä otimme 5 kuukauden valokuvamatkan ja otimme:

 • 1 kannettava tietokone : Meillä oli Lightroom ladata ja tehdä perusvalinta jokainen yö (epätarkkojen kuvien ei tarvitse ottaa levytilaa!). Photoshop tekee joitain peruskorjauksia, jos haluamme julkaista ne Flickrissä jne. Ja riittävän suuri HD koko matkan tallentamiseen.

 • 6 4 Gt muistikorttia : numeroimme heidät ja varmistimme, että käännämme niitä oikein, joten pidimme kuvat siellä mahdollisimman pitkään varmuuskopiona. Käytämme mieluummin enemmän kortteja, joissa on vähemmän gigatavua, riskien hajauttamiseksi. Jos olet keskellä tyhjää ja vain 16 Gt: n korttikatkoksesi, olet SOL.

 • 2 300 Gt USB HD : kun kuvat on luokiteltu kannettavalla tietokoneella varmuuskopioimme ne yhdelle asemalle ja heijastimme toiselle.

Verkkotallennustila ei ole käytännöllinen matkustaessasi summan lataamiseen kuluvan ajan vuoksi. tuottamastasi datasta. Tällä tavalla tunsimme olevamme erittäin varmoja siitä, että emme aio menettää tietoja, kuvia tallennettiin kulloinkin jopa neljään eri paikkaan samanaikaisesti.

Ja lähettääksesi kotiin, valitse enintään 5 kuvaa kustakin escapadesta ja julkaise ne Flickrissä. Valinta on avain.

Ansaitsit äänestykseni melko nopeasti, mutta jos oli epäilyksiä: "Ja lähettääksesi kotiin, valitse korkeintaan 5 kuvaa kustakin escapadesta ja lähetä ne Flickriin. Valinta on avain." voitti sen.
Tämä ehdotus on melkein täsmälleen tapaa, jolla matkustan myös - useita SD / CF-kortteja (tarvitset useita kortteja, koska ne voivat epäonnistua tai vioittua), tietokoneen, joka auttaa asioita hallitsemaan, ja kaksi kiintolevyä - käytän yhtä varmuuskopiointiin ja toinen toiseen varmuuskopioon ja muokkaukseen. Vain varmuuskopioasema voi olla fyysisesti hyvin pieni, missä haluan muokkausaseman olevan hieman suurempi ja nopeampi käyttöliittymä. Halusin myös lisätä kommentin siitä, että lataaminen on paikalla, jopa erittäin kalliilla hotelleilla voi olla huono ylälinkin nopeus.
Mielestäni tämä on hyvä tekniikka, mutta haluan mieluummin ohittaa painon, kustannukset, peilausvaivaa toiseen asemaan ja polttaa kuvat DVD-levylle ja siirtää ne kotiin luotettavalle henkilölle. Tiedän, että levylle polttaminen on todennäköisesti myös tuskaa, mutta mitä tapahtuu, jos menetät kaikki matkatavarasi jossain vaiheessa tai huoneesi ryöstetään jonakin iltana illallisen aikana? Menetät kaiken paitsi 5 laukausta tapahtumaa kohti, kuten sanoit.
Huone, johon ryöstetään tai menetetään matkatavaroita, on miksi yksi varmuuskopioasemistani on riittävän pieni USB-asema, jotta se on aina MINUN taskussa tai kamerapussissani (jos se on minun kanssani). DVD: n polttaminen ja lähettäminen on teoreettisesti parempi, mutta se on melko iso (poltin + tyhjät DVD: t) verrattuna pienimpiin ulkoisiin USB-asemiin. Täydellinen tällaiselle varmuuskopioasemalle olisi laite, joka on rakennettu uudemman puolikokoisen SSD-muodon ympärille, jota käytetään Macbook Airissa, ympärille rakennettu asema, joka voi olla melkein kumi. 120 Gt: n pitäisi riittää useimmille ihmisille varmuuskopioasemalle.
#2
+14
Itai
2010-10-30 18:44:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

DVD-levyjen polttaminen on paras vaihtoehto, ja vaikka polttaisit toisin, sinun tulisi silti polttaa DVD-levyjä. Tärkeimmät edut ovat:

 • Poltetuilla DVD-levyillä ei ole arvoa, eivätkä ne itse stollen.
 • Se on helppo kopioida ja levittää. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse pitää kaikkia kopioita samassa paikassa.

Kun matkustan valokuvaamaan, poltan kaiken aina kahdesti. Yksi kappale pysyy kanssani ja toinen postitetaan itselleni. Koskaan menettänyt yhtä tällä tavalla. Tämän kaltaisen postitus on todella turvallista vain siksi, että sillä ei ole arvoa, vaan itsellesi.

Internet-yhteys ei yleensä vähennä sitä nopeusongelmien takia. Kuvaamisen määrästä riippuen saattaa kestää enemmän aikaa kuin kaikkien näiden tiedostojen lataaminen. Varo myös, koska jotkin palvelut PicasaWeb eivät tallenna täystarkkuuksisia kuviasi. Ne skaalaavat tai pakkaavat tilaa säästääkseen.

DVD-levyjä voi polttaa tiellä kolmella tavalla:

 • Polttimella varustettu kannettava tietokone, joko integroitu tai ei. Tämä on iso ja kallis vaihtoehto, mutta se on luotettava.
 • Erillinen polttolaite. Käytän Addonics MFR: ää. Aseta kortille tyhjä levy. Paina varmuuskopiointipainiketta, odota 7 minuuttia. Tämä toimii vaihtovirralla tai paristoilla. Akulla voit polttaa noin 10 levyä.
 • Internet-kahvilat: Monet niistä polttavat DVD-levyn sinulle pientä maksua vastaan. Tuo omat levyt, jos haluat käyttää laadukkaita levyjä. Se ei välttämättä ole aina käytettävissä, joten katso aina, kun näet Internet-kahvilan tai yrityskeskuksen, älä odota, kunnes sinulla on tilaa.
+1 kahdesti polttamisesta ja postituksesta. Teinkö sen Italiasta muutama vuosi sitten, kun 512 Mt: n kortti oli ylellinen - mutta yhden kortin arvoiset kuvat mahtuvat kätevästi yhdelle CD-levylle. Apacer CP300 toimi hyvin siihen. Ja ollakseni vainoharhainen, kopioin kortin myös Archos-mp3-soittimeen. Sitten verrattiin kaikkia kolmea versiota palattuaan eikä menettänyt yhtään tavua. : s
Kuinka ehdotat pitämiesi DVD-levyjen pitämistä turvassa? On olemassa monia vaihtoehtoja DVD-levyjen suojaamiseksi naarmuilta tai rikkoutumiselta, mutta mikä on paras / pienin / kevyin vaihtoehto matkustettaessa?
Käytän DVD / CD-koteloita, jotka ovat erittäin kevyitä ja melkein täsmälleen 20-kasan tai DVD-levyjen muotoisia. Minulla on alumiininen, jonka ostin Etelä-Amerikasta ja joitain neopreenisiä dollarin kaupasta. Kriteereinä oli ensin kompakti. Niin kauan kuin mikään ei hiero DVD-levyn pintaa, ne eivät koskaan vahingoitu.
#3
+11
gabr
2010-07-16 15:52:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nopea Internet-yhteys voi olla ongelma monissa syrjäisissä paikoissa (etenkin Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa). Ehdotan ostaa joukko 16 Gt: n SD-kortteja ja kopioida kukin tiedosto kahdelle kortille. Sitten pidät yhden kopion mukanasi ja lähetät toisen kotiin postitse.

Kuinka kopioit tiedoston kahteen korttiin? Netbookilla?
Esimerkiksi. Jos matkustat tietokoneettomasti, tämä voi olla ongelma. Kuinka lähetät tiedostosi Internetin kautta? ICafessa? Sitten ehkä voit kopioida korttisi sinne.
+1 postille. Sinun tarvitsee vain löytää SD-kortit tieltä.
Toivon, että joku teki kortin kopiointilaitteen! Toistaiseksi helpoin on ostaa 2 halpaa lukijaa (ne maksavat alle 10 dollaria) tai 1 tällainen lukija ja kameran kaapeli. Useimmissa Internet-kahviloissa koneissa on USB, ja voit tehdä kopio kortilta kortille omilla laitteillasi tai kameran ja lukijan välillä.
Ainakin yksi korttien kopiointilaite on jo olemassa: http://www.engadget.com/2005/09/14/panasonics-pocket-sd-card-copier/ En tiedä onko sellaista vielä saatavilla vai onko on uudempi tuote, koska se on vuodelta 2005.
#4
+8
Rowland Shaw
2010-07-16 16:38:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaikki riippuu riskeistä, joita olet varmuuskopioinut, mutta yksi vaihtoehto, jonka olet unohtanut, on omistetut laitteet muistikorttien (Jobo ja vastaavat) varmuuskopiointiin - meillä oli yksi näistä liikkeellä häissämme, joten että kaikkien vieraiden ei tarvinnut huolehtia muistikorttitilasta.

Haluaisin tietää, miksi tämä houkutteli tuntematonta alasäänestystä, koska se on ratkaisu, joka on toiminut minulle aiemmin.
#5
+8
Imageree
2010-07-16 17:16:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Epson P-5000 Multimedia Storage Vieweria - sillä on 80 Gt: n kiintolevy.

Tämä on suurenmoista !
Vaikka tämä laite on hyvä, en suosittele näiden asioiden käyttämistä luotettavana varmuuskopiona matkoilla. Tunnen joitain ihmisiä, jotka käyttävät 2 tai 3 parantamaan kertoimiaan. Kysymys on siitä, että kaikki tällaiset kiintolevypohjaiset laitteet ovat alttiita vikaantumiselle, ja kaikki putoamiset tai iskut voivat tehdä tiedoista saatavia. Pienillä kiintolevyillä on myös ongelmia työskennellä korkeudessa, yli 10000 'olet pienten kiintolevyjen käyttöominaisuuksien ulkopuolella.
Kiintolevyt ovat kuitenkin kunnossa, kunhan varmistat, että sinulla on aina kaksi kopiota kuvasta. Vaikka jokin epäonnistuu, sinulla on vielä toinen kopio, ja useimmat kiintolevyviat antavat sinun palauttaa suurimman osan tiedoista ... vain varkaudet tai onnettomuudet ovat ongelma (koska matkustat molempien kiintolevyjen kanssa).
Varoitus: Vaikka monet kiintolevyt mahdollistavat tietynasteisen tietojen palauttamisen kaatumisen jälkeen, jotkut käyttävät levyllä olevia servoraitoja, jotka vaurioituneena tekevät levyn olennaisesti palautettavaksi pelkkien kuolevaisten ulkopuolella. Jos välität, voit kysyä tietojen palautuskeskuksista, mitkä kiintolevymallit toimivat parhaiten palautuksessa.
#6
+7
snostorm
2010-07-16 16:42:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Google Picasaweb. Siinä on verkkopohjainen käyttöliittymä ja "Yksityiset albumit" -ominaisuus. 200 Gt: n tallennustilaa kohden se on 50 dollaria vuodessa, mikä ei ole liian huono. (Voit ostaa lisää, enintään 16 Tt, jos tarvitset sitä.) Voit myös lähettää joukkolähetyksiä sen työasemasta.

Erinomainen ehdotus. Katsoin vain sitä ja se on hyvä tarjous. Luotan siihen, että Google ei mene rikki esimerkiksi! Yritin kuitenkin vain verkkopohjaista lataussivua, ja ärsyttävästi et voi valita useita kuvia kerralla, sinun on lähetettävä 5 kuvan erät. Tiedän, että se ei ollut alkuperäisessä vaatimusluettelossani (tyypillinen käyttäjä!), Mutta se olisi kaupan katkaisija. Flickrillä (ja jopa Gmaililla) on paljon ystävällisempi vedä ja pudota -käyttöliittymä useille tiedostoille (täytyy olla flash- tai html 5) Oletan).
Oletettavasti jos käytät Internet Exploreria, voit lähettää joukkolähetyksen verkkoliittymästä. (Googlella on joukkolähetysten ActiveX-komponentti: http://picasa.google.com/support/bin/answer.py?hl=fi&answer=48363) Toimiiko tämä sinulle?
Ei, käytän tällä hetkellä Google Chromea Ubuntussa (Linux). Kiitos kuitenkin.
Olen niin :) No niin.
Jos saat oman koneesi verkkoon, voit käyttää Picasa for Linux -ohjelmaa ja synkronoida albumisi Picasawebiin - sinun ei tarvitse huolehtia manuaalisista latauksista.
Jos aiot käyttää tällaista vaihtoehtoa, Smugmugilla on rajoittamaton tallennus täysresoluutioisia alkuperäisiä JPEG-tiedostoja 5 dollaria kuukaudessa tai 40 dollaria vuodessa, ja saat paljon enemmän ominaisuuksia kuin Picasaweb.
Jälleen kerran, jos aiot käyttää tällaista vaihtoehtoa, Amazon S3 veloittaa noin 0,10 dollaria per GB kuukaudessa. Se on ehkä hieman kalliimpi, mutta he eivät todellakaan välitä siitä, mitä tallennat, joten voit käyttää sitä helposti myös esimerkiksi lataamiseen. RAW-tiedostot (ja voit tehdä elinkaarisäännön, joka siirtää tiedostot nopeasti Glacieriin, jos olet enimmäkseen kiinnostunut varmuuskopiosta, leikkaamalla 90% tarrahinnasta noin 25 dollaria vuodessa 200 Gt * tallennettuna *). Ongelma on todennäköisesti riittävän nopea Internet-yhteys.
#7
+7
Nick
2011-06-18 15:15:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut kamerat, kuten Nikon D7000, sallivat kopioinnin muistikortilta muistikortille. Se sallisi varmuuskopiot kentällä ilman lisälaitteita.

Tiesin, että on olemassa kaksi paikkaa, en tiennyt, että voit siirtää / kopioida yhdestä toiseen, hyvä vinkki.
Kiitos. Tämä toimii hyvin Nikon D7100: lla - ja on pelastanut minut ostamasta kannettavaa tietokonetta - toivoakseni voisin +10!
#8
+4
radius
2010-07-16 15:26:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää dropboxia, mutta se on vähän kallista
Voit myös ottaa virtuaaliset yksityiset palvelimet, jotkut palveluntarjoajat tarjoavat matalan suorituskyvyn palvelimia, mutta erittäin suurella tallennuskapasiteetilla edulliseen hintaan (noin 5 dollaria kuukaudessa). Se on halvempaa kuin dropbox, mutta sinun on hallita web-käyttöliittymää tiedostojen lataamiseksi

Jos sinulla on rahaa, SSD-aseman ottaminen mukanasi kopio valokuvasta on myös hyvä idea. DVD- / SSD-levyjen lähettäminen voi olla ratkaisu, mutta maasta riippuen en uskoisi tähän ratkaisuun, mutta voit käyttää luotettavampaa palvelua kuin UPS joissakin maissa.

Kiitos virtuaalipalvelimen ehdotuksesta. Olen ohjelmistosuunnittelija, joten tämä ei pelota minua liikaa.
@Matt. Ei, dropboxissa on web-käyttöliittymä (ja valinnainen asiakkaan synkronointisovellus). Vapaa tila on rajoitettu 2 Gt: iin (hieman enemmän saatavilla viittausjärjestelmän kautta), tileille maksetaan 50 Gt @ 9,99 dollaria kuukaudessa ja 100 Gt @ 19,99 dollaria kuukaudessa. (alennukset 99 dollaria ja 199 dollaria vuodessa). Vähimmäisaikaa ei näytä olevan, joten voit maksaa vain tililtä lomalla, ladata ja sulkea tilin sen jälkeen.
@Radius: Mistä löydät VPS: n, jolla on merkittävä tallennustila, hintaan 5 dollaria kuukaudessa? En löydä mitään parempaa kuin 10 gb alareunasta ja hinnat alkavat 20 dollarista kuukaudessa.
lainaus kysymykseen "Verkkotallennus ei ole käytännöllistä matkustaessasi": Mielestäni tämä vastaus ei ole hyödyllinen
@Simon: Tässä esimerkiksi: http://www.site5.com/hosting/web/.
Agh. Se ei ole VPS. Se on jaettu ...
@Carles. Joo, minulla on "rajoittamaton" levytila ​​nykyisen jaetun isäntäni kanssa, mutta olen aina olettanut, että se on vähän kuin kaikki ne rajoittamattomat puheaikatariffit, joita matkapuhelinoperaattorit tarjoavat - rajoittamaton on niiden julkaisemattomissa "kohtuullisen käytön" rajoituksissa, mikä tosiasiallisesti asettaa sille rajan. Joko se, tai he vetoavat johonkin sääntöön, että se koskee vain verkkosisältöä, joten jos yrität käyttää sitä yleisenä tallennustilana, he alkavat estää sinua. Saattaa olla mielenkiintoista yrittää ylittää rajat joskus.
#9
+4
Bruno Bronosky
2010-11-27 11:34:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valitsit erittäin hyvän vastauksen käyttäjältä @Rezlaj, mutta haluaisin lisätä yhden pisteen. SÄILYTÄ VARASTOINTITIEDOT HENKILÖILLE, JOS LENTÄT !!! Olen saanut paljon ystäviä menettämään valokuvansa, koska heidän kameransa varastetaan. ÄLÄ laita mediakortteja tai ulkoisen kiintolevyn varmuuskopioita tarkastettuihin pusseihin. Jos matkatavaroiden seulontalaite varastaa vaihdettasi, voit saada lentoyhtiön vaihtamaan sen, mutta et voi koskaan palauttaa valokuviasi.

Olen myös kuullut ihmisten varmuuskopioivan DVD-levyjä ja lähettämällä ne kotiin. Koska kansainvälinen lähetys on niin kallista, voit jättää poltetut DVD-levyt hotellille ja jos tarvitset niitä myöhemmin [kohtuullisessa ajassa], anna hotellin lähettää ne sinulle, muuten heittää ne pois.

Pienien asioiden, kuten DVD: n, kansainvälinen lähetys on melko halpaa, ellet rekisteröi postia tai pyydä seurantanumeroa. Olen lähettänyt DVD-levyjä puolivälissä maapalloa (Aasiasta Kanadaan) alle 2 dollaria per nippu.
riippuu maasta, Itai. Samoin kuin postipalvelun luotettavuus.
#10
+3
labnut
2010-09-24 01:38:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska olet ohjelmistoinsinööri, suosittelen. Amazon Simple Storage Service S3

Niiden hintarakenne on todennäköisesti järkevin käytettävissä oleva muoto.
Se on tarkoitettu toimimaan kirjoittamiesi käyttöliittymien kanssa. Amazon tarjoaa kuitenkin lukuisia, täysin toimivia esimerkkejä. Katso kehittäjäsivustolta joitain hyviä esimerkkejä, joita voit käyttää.

Minusta tuli mieleen, että sinulla on todella mielessäsi kaksi vaatimusta
1) varmuuskopiointi - Amazon S3 -palvelu täytä tämä vaatimus ihailtavasti
2) valittujen valokuvien jakaminen perheen ja ystävien kanssa matkoillesi - tässä suosittelen Picasaa netbookissa, joka ladataan Picasawebiin Internetissä. Tämä on hyvä tapa suorittaa useita tai eränlatauksia. Ubuntu toimii melko hyvin netbookissa.

Kuulen, että Firefox-laajennuksia on helppo ladata.
#11
+2
jrista
2010-07-20 23:45:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletko harkinnut Microsoft Live Syncin käyttöä? Live Sync on tietokoneiden välinen synkronointijärjestelmä, jonka avulla voit synkronoida tiedostoja useiden tietokoneiden välillä Internetin kautta. Voit synkronoida satoja tuhansia tiedostoja, ja niiden koko voi olla jopa 40 Gt. Se tukee myös jopa 2 Gt online-tallennustilaa Microsoft SkyDrive -ohjelmassa.

Live Syncissä on hienoa, että synkronoit tietojasi omille tietokoneillesi. Voisit esimerkiksi asettaa NAS-laitteen kotona, yhdistää aseman päätietokoneellemme ja asentaa Live Sync -palvelun kyseiseen tietokoneeseen. Määritä jaettu kansio yhdistettyyn NAS-asemaan, ja voit synkronoida tiedostot kentän kannettavasta tietokoneesta kotisi NAS-verkkoon suojatun kanavan kautta.

Se on suosikkini tapa suojata tietoja ulkomailla ollessani, ja kaiken kauneus on, että minun ei tarvitse kopioida mitään niistä uudelleen, kun tulen kotiin ... se on jo siellä. Yksi haittapuoli, kuten minkä tahansa verkkopalvelun, on suurten tietomäärien synkronointi. Tietokeikat eivät synkronoidu nopeasti, joten joko sinun on vain käytettävä aikaa siihen tekemiseen, tai kolmanneksi varmuuskopiointimuodoksi on käytettävä välittäjää (eli hanki 500 Gt: n kannettava asema ja synkronoi yöllä nukkuessasi.)

Mitä alasäänestyksellä?
#12
+2
Jeremy M
2010-10-30 10:00:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viimeisellä suurella matkallani otin pienen kara DVD-levyjä valokuvien varmuuskopiointia varten, pitäen yhden kopion siellä ja toisen kannettavan tietokoneen kiintolevyllä. 25 levyä näyttää hieman vakaammalta kuin suuret, käytettävissä oleva tila sopii matkalle, ne kirjoitetaan kerran (ei tarvitse huolehtia pyyhkimisestä / korvaamisesta) ja kohtuullisen kestävät. Minulla oli oma tietokone mukana, mutta voit ehkä löytää myös Internet-kahviloita tai muita tietokoneita, joissa on DVD-polttimia. Kiintolevyyn verrattuna se on vähemmän tiheä, mutta levyt pystyvät käsittelemään enemmän iskuja, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että jokin muu järjestelmä vioittaa enemmän kuin nykyinen eräsi.

Jos luulet saavasi kohtuullisesti nopea internetyhteys, Smugmug sallii rajoittamattoman määrän valokuvia, ja niillä on sovellusliittymä, jonka avulla ne voidaan ladata joukkopaketiksi, kun palaat kotiin. Mainitset, että sinulla on Flickr, ja vaikka en ole perehtynyt heidän sovellusliittymäänsä, olisin yllättynyt, jos heillä ei olisi jotain vastaavaa.

#13
+2
Dr.Elch
2011-06-19 05:50:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen matkustanut repun kanssa jo jonkin aikaa, ja strategiani käytti paikallisen varmuuskopion ja online-varmuuskopion yhdistelmää.

Ensinnäkin, sinun on pidettävä mielessä, että Internet-yhteydet voi olla melko hidasta monissa kohdissa maailmassa. Internet-kahviloita ei ole tehty irtotavarana ja ladattaviksi, ja näiden paikkojen tarjoajat tietävät miksi.

Mutta joissakin maissa laajakaistayhteydet ovat kuitenkin paremmat, joissakin ei. Ota huomioon, että lataaminen voi viedä paljon aikaa. Vietän useita päiviä näissä paikoissa lataamiseen, tosiasiallisesti hukkaan aikaa.

Käytä metatieto-ohjelmistojen lataamiseen ja muokkaamiseen ulkoista ohjelmistoa, koska verkkopohjaiset latausohjelmat ovat kiusallisia käyttää ja todennäköisesti epäonnistuvat siksi Peruuta kaikki muutokset. Erityisesti metatiedot menetetään, kuten otsikko, kuvaus, tunnisteet ja niin edelleen.

Okei hyvä työkalu Flickrille on virallinen uploadr, mutta tietysti on olemassa koko joukko heistä Jos käytät Windowsia ja haluat vain synkronoida kuvasi Flickrin kanssa, katso Flickr Sync

Hieno vaihtoehto tässä on katsoa hotelleille / hostelleille, jotka tarjoavat ilmaisen internetyhteyden. Joten voit ladata, kun vietät aikaa hyödyllisempien asioiden tekemiseen.

Tämän tietäessä tulet pisteeseen, johon et voi ladata niin nopeasti kuin teet uusia kuvia, joten tarvitsemme toissijaisen varmuuskopiointistrategia.

Käytä paikallisesti saatavilla olevaa varmuuskopiointivälinettä. Suosittelen vahvasti, että käytät USB-muistitikkuja tähän tehtävään DVD-levyjen sijaan.

Katso ammattilaisista ja haitoista:

Plussat:

 • Muisti Tikkut ovat pienempiä kuin DVD-levyt. Kyllä, he tarvitsevat vähemmän tilaa. Tarvitset asianmukaista suojaa levyille, jos matkustat heidän kanssaan.
 • Ne tarjoavat enemmän tilaa säilytykseen. 16 gt +
 • Ne hajoavat vähemmän. Säilytä DVD repussa väärässä paikassa ja sinulla on kaksi puolilevyä. Naarmuuntuminen on toinen asia.
 • Uudelleenkäytettävä. Kun olet ladannut kuvasi, VOISIT poistaa ne kepiltäsi, jos haluat.
 • Memory Sticks ovat työpöytä. Voit tallentaa muokkaamattomat kuvasi ja integroida ne käsittelyn työnkulkuun, koska voit tallentaa muokkauksesi tikkuihin mennessäsi. Siksi tallennuksesta tulee iteratiivinen prosessi eikä kertaluonteinen toiminto. -> suurempi joustavuus.
 • Jokainen USB-muistitikku on vedenpitävä :-)
 • joustavuus: Jos matkustat netbookin kanssa, sinulla ei todennäköisesti ole DVD-asemaa. USB on aina käytettävissä. Voit pitää USB-muistitikku avaimenperässäsi ja pitää kuvasi mukanasi missä tahansa.

Miinukset:

 • Hinta. Kyllä, ne ovat kalliimpia. Mutta jos käytät niitä uudelleen, ne kestävät tietysti paljon kauemmin.
 • Kuljeta niitä suurina määrinä, ja Airport Security on ystäväsi. Tietysti, jos sinulla on 20 USB-muistitikkua mukanasi, se saattaa näyttää epäilyttävältä, riittävän reilulta.
 • Haavoittuva Internet-sukupuolitaudeille. Mahdollisuudet tarttua virukseen, kun käytät USB-muistitikkua Internet-kahviloissa ympäri maailmaa, on vaarallisempaa kuin juosta alasti paikallisen miesten risteilyklubin läpi. Etsi oikea luku- ja kirjoitussuoja ennen kuin liität tikkusi tuntemattomaan pistorasiaan. (Katso Tähtien sota: Jakso V: "R2D2, tiedät paremmin kuin luottaa outoon tietokoneeseen!" -C3P0)

Yksi parhaimmista ohjelmistotyökaluista, joita jokaisella matkustajalla pitäisi olla, on Kannettavat sovellukset "Toucan"

Tämän työkalun avulla voit varmuuskopioida, synkronoida ja salata kaikki tiedostosi yhdessä ratkaisussa. Tämä työkalu auttaa sinua selvittämään kyseisen datan sotku. Mutta pidä mielessä, että tämä työkalu on tarkoitettu edistyneille käyttäjille, jotka ovat valmiita ajattelemaan ennen toimintaansa, joten se ei ole yhden napsautuksen ratkaisu. Koska olet kannettava sovellus, sinun ei tarvitse asentaa sitä. Siksi sitä voidaan käyttää mistä tahansa tietokoneesta maailmassa, heti USB-tikulta.

On erittäin helppoa "rokottaa" mediaasi, jotta estetään flash-pohjaisten virusten leviäminen. Useat työkalut voivat tehdä tämän; paras tähän mennessä käyttämäni on [Pandan USB-rokote] (http://download.cnet.com/Panda-USB-Vaccine/3000-2239_4-10909938.html) -työkalu. (Voit käyttää myös [Flash_Disinfector] -ohjelmaa (http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/Flash_Disinfector.exe), jonka on kirjoittanut ystäväni, mutta se on vähemmän kuluttajaystävällistä kuin Pandan työkalu.) Nämä asiat toimivat pysäyttämällä automaattinen käynnistys flash-kortti - se luo vaikeasti poistettavan ** kansion **, nimeltään autorun.inf kortille, joten tartunta ei voi luoda sitä.
Se on varmasti hyvä alku ja sen pitäisi suojata sinua ongelmilta, mutta älä usko, että tämä on sveitsiläinen armeijan veitsi, joka tarjoaa rajoittamattoman suojan. Hyvä suojaus / käytettävyys-suhde olisi salatun osion käyttö yhdessä yhdyskäytävätyökalu, jolla on yksinomaiset kirjoitusoikeudet kyseiselle osiolle. Tämä tarkoittaa, että mikään virus, ellei se ole kirjoitettu skenaarioosi, pitäisi pystyä korvaamaan tietosi.
@Dr.Elch: Nämä työkalut poistavat automaattisen käynnistyksen käytöstä flash-mediassa. Siksi, ellet suorita jonkinlaista ohjelmaa mediasta, on mahdotonta käyttää mediaa viruksen, troijalaisen tai maton siirtämiseen tietokoneellesi. Koodin on oltava käynnissä ennen kuin jotain voi tapahtua. Jos ohitat tämän ja suoritat jonkinlaisen sovelluksen kortilla, kaikki vedot ovat pois päältä. Tietysti melkein missä tahansa tietokonejärjestelmässä tulisi olla virustorjuntaohjelmisto, varsinkin kun otetaan huomioon, että [erittäin hyvät A / V-työkalut ovat saatavissa ilmaiseksi] (http://www.microsoft.com/en-us/security_essentials/default.aspx ).
@Dr.Elch: Ehdotettu korjaus ei todellakaan lisää tietoturvaa. Jopa koko levyn (tai tässä tapauksessa kortin) salaussuunnitelmien kanssa, niin kauan kuin suoritat ohjelmaa jonkun muun koneella, on mahdollista, että ohjelma vaarantuu - ohjelma salaa levyllä olevat tiedot, mutta tietoja ei todellakaan ole salattu ohjelman työryhmän sisällä (eikä se voi olla - tietojen on jotenkin oltava luettavissa). Lisäksi riippumatta siitä, onko osio salattu vai ei, ulkomainen tietokonejärjestelmä voi yksinkertaisesti pyyhkiä kortin. Sinun on ohjattava laitetta pakottaaksesi tietyn ohjelman kirjoittamisen.
@Billy ONeal: Odotan Internet Cafe -tietokoneiden olevan jo tartunnan saaneita, ja siksi minun on odotettava heidän pystyvän vaarantamaan Stickini. Jos voit poistaa automaattisen käynnistyksen käytöstä, virukseni voi ottaa sen uudelleen käyttöön. Mutta se ei ole todellinen asia. Kuviesi suojaus on oikea strategia toimii tällä tavoin suojaamaan virusta sauvasi pyyhkimiseltä: sauvan virtuaalikoko pienenee murto-osaan sen fyysisestä koosta. Täältä löytyy salaus / salaustyökalu. luulen, että tämä laite ei ole isompi ja voi vain pyyhkiä sen osan. Kuvat ovat piilossa
tämän virtuaalisen rajan ulkopuolella, joka on vain salaustyökalun tiedossa.Jos joku muotoili osion, kopioit työkalun yksinkertaisesti ja voit käyttää tiedostojasi uudelleen. Tämä lisää todellakin tietoturvaa paitsi viruksia vastaan ​​myös viranomaisia ​​vastaan, jos se on huolestuttavaa. Tarvitset erityisen viruksen, joka on kirjoitettu kyseiseen skenaarioon kompromisseja varten, mutta tämä on yksinkertaisesti liian epätodennäköistä, koska virukselle ei ole hyötyä sen sisällä.
@Dr.Elch: En ymmärrä mitä tarkoitat. Jos joku kirjoittaa kaikki nollat ​​laitteistolle, ei ole väliä kuinka hienosti salasit alkuperäiset tiedot. Jos haluat jotain estävän jotakuta tekemästä sitä, tarvitset jonkinlaista tukea laitteistossa sen estämiseksi (esim. IronKey).
Olen samaa mieltä, jos joku haluaa tehdä niin ja menee matalalle tasolle, osiotaulukon ulkopuolelle, olet menettänyt. Mutta on melko epätodennäköistä, että löydät tällaisia ​​viruksia Internet Cafe -tietokoneilta. Yleisimmät nykyään löydetyt ovat tuhoamattomat virukset, aiheuttavat haistavia tietoja ja levittäminen on enemmän arvoista kuin USB-muistitikun tuhoaminen. Ja haluamme yksinkertaisesti estää kuviamme / tikkuamme tulemasta näiden haitallisten vikareiden kantajaksi. IronKey on pohjimmiltaan laitteistoversio siitä, mitä olen kuvannut täällä, mutta voit saada suurimman osan sen ominaisuuksista tavallisessa ohjelmistossa.
@Dr.Elch: Ei, et voi. Osio on alustava. Salaustyökalu ei ole parempi kuin autorun.inf-kansiomenetelmä. Laitteiston salaus voi tietysti pysäyttää nämä asiat.
Täsmälleen, osion muotoilu on vähäpätöistä, siksi laitamme kuvamme raakaan tietokantaan osiotaulukon ulkopuolelle ja meillä on työkalu, joka hallitsee tämän puolestamme ja tekee myös salauksen. IronKey tekee samoin, mutta erottaa sovellus- ja datamuistin kahteen eri fyysiseen kokonaisuuteen, mikä tekee siitä vahvemman, ei kiistellä siitä. Lisäksi Autorun.inf ja Salaa-työkalu toimivat parhaiten yhdessä, koska ne tekevät erilaisia ​​asioita. Luulin huomauttaneeni siitä jo ensimmäisessä kommentissani.
@Dr.Etch: Se ei tarjoa mitään lisäsuojaa. Kaipasin tämän yhdessä aikaisemmista kommenteistasi -> "Jos voit poistaa automaattisen käynnistyksen käytöstä, virukseni voi ottaa sen uudelleen käyttöön." - se ei ole oikein. Haittaohjelman on oltava käynnissä koodi ensin, ennen kuin se voi sekoittaa asetuksiasi. Jos sitä ei ole aloitettu kortilta, se ei voi tehdä mitään. "Osiotaulukon ulkopuolella" ei ole mitään - laitteisto ilmoittaa fyysisen koon, ei sen, minkä kokoinen osiotaulukko kertoo.
#14
+2
c3peat
2011-06-19 19:58:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Riippuen siitä, mihin olet menossa ja mihin pääset (netbookit, Internet-kahvilat tai suojatut tietokoneet), riippumatta siitä, mihin ratkaisuun valitset, ole varovainen, ettet saa viruksia. Sain todella viruksia kompakteille flash-korteilleni, ja se pilasi suuren osan kokemuksestani (samoin kuin itse laitteisto). Voisin itse asiassa ehdottaa monien suurten muistikorttien ostamista eikä varmuuskopiointia lainkaan kokemukseni perusteella.

Missä sain nämä infektiot, vaihteli, vaikka luulen, että se alkoi satunnaisimmasta ja epätodennäköisimmästä paikasta - vuoresta heimokylä, jossa on vain 5 tietokonetta ja harvinainen internet. Koska olin ystäväni tietokoneella, en koskaan ajatellut, että virus kykenisi kiinnittymään pienikokoiseen flash-korttiin ja vahingoittamaan materiaalia. Ladatessani valokuvia toin sitten vahingossa virukset toiseen maahan ja sekaisin vielä kaksi tietokonetta, neljä peukaloasemaa, iPodin ja yhden kiintolevyn. Loppujen lopuksi kuukausien kuvaamisen jälkeen syrjäisissä paikoissa päädyin vasta noin 1700 valokuvaan vähintään 5000: sta. Virukset (Aasiasta) tekivät niin monista koneista haaksirikkoutuneita ja vaarallisia tuleville käyttäjille, että se silti järkyttää minua tähän päivään asti. Menetin arvokkaita muistoja, maksoin kaikille paljon rahaa, eikä minulla ole joitain suosikkikuviani.

Käytin mielestäni turvallisia tietokoneita valokuvien lataamiseen online-palvelimeen (käytin tuolloin enimmäkseen Photoshop Expressiä, joka päätyi tiivistämään suuria tiedostoja), mutta vain osa valokuvista pääsi läpi täysikokoisena, ja oli hirvittävän vaikea löytää tarpeeksi vahvaa internetiä satojen valokuvien lataamiseen.

Pyrkiessäni pitämään virukset poissa korteiltani ja laitteistani tulevan matkan aikana, ajattelin, että ulkoinen kortinlukija / tallennuslaite olisi ainoa ratkaisu, mutta minulle suositeltiin äskettäin melko yksinkertaisella kustannuksella: Osta vain paljon kompakteja flash-kortteja äläkä lataa niitä ennen kuin olet varma, että olet suojatussa kotipalvelimessa. Haluan mieluummin, ettei varmuuskopiota mene niin monien kuvieni menetykseen. Virukset voivat hiipiä vähiten todennäköisiin paikkoihin ulkomailla - ne voivat liittää itse kopioituihin DVD-levyihin, ulkoisiin asemiin ja kameran muistikortteihin. Vältäisin Internet-kahviloiden käyttöä ja olisin yhtä varovainen käyttäessäsi ystäväni tietokonetta. Onnea ja ole tietoinen!

Tämä on helppo tehdä - yksinkertaisesti "rokota" mediasi. Useat työkalut voivat tehdä tämän; paras tähän mennessä käyttämäni on [Pandan USB-rokote] (http://download.cnet.com/Panda-USB-Vaccine/3000-2239_4-10909938.html) -työkalu. (Voit käyttää myös [Flash_Disinfector] -palvelua (http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/Flash_Disinfector.exe), jonka on kirjoittanut ystäväni, mutta se on vähemmän kuluttajaystävällinen kuin Pandan työkalu
Vau - kiehtovaa. Toimiiko tämä todella vahingoittamatta? Siellä oli niin monenlaisia ​​hulluja viruksia, joita kukaan Yhdysvalloissa ei ole pystynyt tunnistamaan, mutta jotain sellaista saattaa hyvinkin estää sen tapahtumisen tulevaisuudessa. Onko tämä ollut 100% tehokasta sinulle? Anteeksi, mutta en ymmärrä tarkalleen, miten se toimii ... ladataanko Panda USB: lle etukäteen? Voiko sen ladata mihin tahansa muistilaitteeseen, kuten itse kortteihin - tai tietokoneeseen, estääkseen järjestelmää saamasta muistitikulla jo olevaa haittaohjelmaa? Kiitos!
@c3peat: Tämä työkalu poistaa automaattisen käynnistyksen käytöstä sekä koneessa, jolla suoritat sen, että luo vaikeasti poistettavan kansion nimeltä autorun.inf (mikä vaikeuttaa toisen koneen flash-tartunnan tekijän luomaan viruksen tarvittavan autorun.inf-tiedoston. käynnistyy automaattisesti). Se ei ole virustorjunta, se vain pysäyttää kortin asettavan latauspisteen. Jos virus kopioi itsensä kortille ja suoritat koodin manuaalisesti, sinut silti ruuvataan :) (Tämä ei suojaa muilta koneilta, jotka vain pyyhkivät kortin ...)
Näen ... edelleen hyödyllisiä juttuja, mutta virusten tapauksessa, jotka nimeävät itsensä kuten mahdolliset teemat / kansiot omassa muistissasi, näyttää siltä, ​​ettei vieläkään ole luotettavaa suojaa. Luulen, että minun on silti oltava erittäin varovainen - en ole varma, onko sijoittaminen valokuvien lukulaitteeseen / muistilaitteeseen sen arvoista, kun olen lukenut huonoja arvosteluja (ja tietäen, että minun tapauksessani laite itsekin olisi saanut tartunnan). Luulen, että henkilökohtaisesti minun on vielä investoitava moniin kortteihin enkä koskaan siirrä, ennen kuin olen täysin luotettavassa paikassa. Kiitos avustasi!
@c3peat: Älä vain napsauta suoritettavia tiedostoja, kun ne ovat kortilla. Poista käytöstä "Piilota tunnettujen tiedostotyyppien tiedostotunnisteet" tietokoneeltasi ja varmista, että se ei ole `.exe-tiedosto.
Aivan, tietysti ... mutta useat vaarallisista tiedostoista nimettiin .jpg-tiedostoksi, mikä on tietysti huono uutinen ja melko napsautettavissa kameran tiedostokortille! Joten edes suoritettavien tiedostojen ohittaminen ei riitä, koska parhaat (tai pahimmat!) Virukset voivat ilmetä normaaleina tiedostoina ja levitä sitten.
@c3peat: Jos niiden nimi on .jpg, järjestelmä ei yritä suorittaa niitä. Se suorittaa minkä tahansa käyttämäsi valokuvien katseluohjelman, ja kyseinen valokuvien katseluohjelma ei yksinkertaisesti onnistu lataamaan kohdetiedostoa. Sinä olet edelleen turvassa.
#15
+1
drfrogsplat
2011-06-20 09:06:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Netbook-ratkaisun tavoin käytin iPadiani viimeisen kerran matkustellessani. Jos otat jo ehdottomasti kannettavaa tietokonetta, unohda se, mutta iPad on mukava kevyt matkatietokone - ja jos sinulla on jo sellainen , se voi olla todella hyödyllinen varmuuskopiointityökalu.

Camera Connection Kit (toimii iPadien kanssa, mutta valitettavasti ei iPhonien kanssa) antaa sinun tuoda valokuvia useimmista kameroista (USB: n kautta) tai suoraan SD-kortilta.

Olet hyvin rajallinen iPadin tilan mukaan, ja valitettavasti et voi kirjoittaa takaisin SD-kortille yleisempää varmuuskopiota tai antaa sinulle enemmän tilaa (ellet ole hakkeroinut iPadia / iPhonea), joten et saa 200 Gt siirtämättä niitä POIS iPadista Internetin tai tietokoneen kautta. Sen avulla voit pääosin kopioida valokuvia muistikortillesi, ennen kuin ne varmuuskopioidaan vakavammalla tavalla.

200 Gt / vuosi -arviosi perusteella saat noin 3 viikon "puskurin" 16 Gt: n iPad, 6 viikkoa 32 Gt: lla ja 12 viikkoa 64 Gt: lla - tämä säästää sinun tarvetta saada verkkoyhteys muutaman viikon ajan kerrallaan esimerkiksi lähettääksesi varmuuskopiot kotiin.

Voit siirtää suoraan DropBoxiin, FTP: hen, WebDAV: iin ja muutamiin muihin menetelmiin, jotka käyttävät sovelluksia, kuten DropBox-sovellus tai GoodReader (tukee useita protokollia), tai saatat suunnitella muistikorttien pudottamista CD-levylle nettikahvilassa tai vastaavassa kerran kuukaudessa voit pyyhkiä valokuvat iPadista).

Muita etuja ovat se, että se on hyvä tapa näyttää valokuvia matkan varrella oleville ihmisille (joko pitämällä joitain suosikkeja näyttämään tapaamasi ihmiset itse iPadissa, tai käyttää sitä lataamaan flickr / etc-palveluun kotona asuville ihmisille). Ja perustietokoneessa on paljon hyötyä tietysti matkustamisen aikana (esim. Kun vietät kunnollisen kirjepaperin lukemiseen kuljetuksen aikana).

Verrattuna netbookiin, se on kalliimpaa pienemmälle tilalle (voit todennäköisesti hankkia netbookin, jossa on 250 Gt: n kiintolevy samaan hintaan), joten se on todella hyödyllistä vain, jos yrität varmuuskopioida "muualla kuin paikassa". ja haluat jotain, jolla on ehkä hieman enemmän hyötyä kuin netbookilla (hieno näyttö valokuville viemättä paljon matkatavaraa / painoa).

Ja tietysti, jos hakkeroit sen, voit käyttää sitä kopioimiseen valokuvat SD-korteille kopion säilyttämiseksi tai lähettämiseksi kotiin. Jotkut ihmiset ovat tiettävästi saaneet ulkoiset kiintolevyt toimimaan myös hakkeroitujen iPadien ja Camera Connection Kit -sovelluksen kanssa ja käyttämään USB-laturia laitteen virtalähteeseen, jos siinä on kaksois-USB-liitinsovitin.

Tai tiedä, osta vain lisää SD-kortteja. Ne ovat varmasti halvempia kuin iPadit samalle tallennustilalle. (Ja sovi kameraan käynnistääksesi!)
Asia on, haluatko ottaa tietokoneesi tai netbookin tai jotain mukaasi *. Jos sinulla on perustietokone, miksi et käytä sitä varmuuskopiona. Mielestäni tämä idea on todella hyödyllinen vain niille, joilla * on jo iPad, eivätkä ehkä ymmärrä, että se on erittäin helppo + hyödyllinen valokuvien varmuuskopiointiratkaisu (vaikkakin tilaa on rajoitettu iPadin muistikokoon).
Lisäksi iPad antaa sinulle välittömän * varmuuskopion * (jos kadotat SD-kortin, pyyhi vahingossa väärä jne.), Kun taas ylimääräiset SD-kortit antavat sinulle vain enemmän tilaa.
Voit vahingossa pyyhkiä väärät kuvat iPadilla. [SD-korttien varmuuskopiointijärjestelmät ovat halpoja ja helposti saatavissa] (http://www.amazon.com/gp/product/B000YBH4YU/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_3?pf_rd_p=486539851&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_F__F=_P_D_P_F__D=P_D_P_F__D=P_F__D=P_F__==T1_P_F__==1 = 0HFX08VK6XVMNWRMX4XE). En sano, että iPad on huono ratkaisu, vain että se on mielettömän kallis ratkaisu saamallesi tallennustilalle. Haluan paljon mieluummin kopioida tietoni kahdelle SD-kortille kuin kerran iPadille - ja voit varmasti saada helvetin paljon enemmän kuin kaksi kertaa enemmän kuin korttien hinta.
Jos haluat todella kantaa tietokonetta varmuuskopioiden tekemistä varten, muista, että pienet tietokoneet (esim. [Dell Inspiron Mini 10] (http://www.dell.com/us/p/inspiron-mini1012/pd) ) Tee kaikki, mitä iPad tekee, moninkertaisesti tallennustilalla, vähemmän rahaa. Ja he lukevat jopa SD-kortteja ilman, että sinun tarvitsee ostaa ulkoista liitäntäsarjaa. (Mutta olet jo määrittänyt tämän vastauksessasi - vaikka en näe, kuinka iPadilla on enemmän apuohjelmia kuin netbookilla, koska iPadilla ei ole näppäimistöä)
Sanon tämän todella ihmisille, joilla on jo iPad, koska monet eivät tiedä, että sitä voidaan käyttää tällä tavalla. Olisi typerää mennä ulos ja ostaa netbook ongelman ratkaisemiseksi, jos sinulla on jo iPad. Ei tietenkään ole syytä hankkia iPad * vain * tätä varten! Lisätty iPad-apuohjelma (ainakin minulle) on näytön koon ja äänenvoimakkuuden / painon suhde - eli saat kunnollisen 10 tuuman näytön valokuvien katselemista varten (paljon parempi kuin 3 tuuman kameran LCD-näyttö) ilman, että se vie paljon arvokasta matkatavaraa tila / paino.
@drfrogsplat: Ah, ymmärsin väärin vastauksesi. (Osa minusta meni "Oletko hullu?: P") Riittävän reilu.
selvensi sitä hieman vastaamaan aikomustani (mutta en voi taata, etten ole hullu, ei: p)
#16
  0
Imre
2012-10-18 12:24:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nathan Myhrvold kirjoittaa Safari-vinkkeihinsä varmuuskopiolaitteiden jakamisesta muiden kanssasi matkustavien valokuvaajien kanssa halpana, suhteellisen vaivattomana tapana varmistaa useita erillisiä kopioita.

Tässä asennuksessa kukin valokuvaaja tuo mukanaan kannettavan kiintolevyn varmuuskopiointia varten, jossa kaikki tekevät kopion kuvistaan, joten vaikka jokin laitteista rikkoutuisi tai varastettaisiin, jäljellä on vielä muita kopioita . Voit käyttää myös muita kuin valokuvaavia ystäviä tai perheenjäseniä, jotka matkustavat kanssasi vastaavaan pakkausjärjestelyyn.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...