Kysymys:
Mitä DSLR minun pitäisi ostaa?
Patricia
2010-07-16 01:24:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen uuden kameran markkinoilla ja olen ostoksilla eri DSLR-kameroita. Käytän tällä hetkellä Canonin pienikokoista superzoom-kameraa ja kuvaan manuaalisessa tilassa 99% ajasta, joten DSLR-kameraan siirtymisen pitäisi olla suhteellisen kivuton.

Otan laajan valikoiman erilaisia ​​kuvia toimintakuvista maisemiin ja luonnonmakroihin.

Tiedän, että tämä on melko laaja kysymys, mutta käytettävissä oleva valinta on hukkunut minua kohtaan, enkä ole koskaan käyttänyt DSLR-kameraa ennen kuin en tiedä mitä tarvitsen tai haluan.

Kuinka rajoitan vaihtoehtoja tekemättä virhettä?

Asuinpaikkasi mukaan jotkut paikat (eli Adorama) antavat sinun vuokrata melkein kaikki DSLR-kamerat, joita heillä on, sekä valikoima linssejä. On aina parempi kokeilla ennen ostamista :)
Mielestäni sinun pitäisi muotoilla kysymys uudelleen, jotta siitä tulisi vähemmän subjektiivinen. Kysyisin, mitä ominaisuuksia sinun tulisi etsiä esimerkiksi D-SLR-järjestelmäkamerasta.
"Voisitko muotoilla sen enemmän eettisenä kysymyksenä?" "Ok, onko * oikea * ostaa Chrysler?"
Ja katso osoitteesta http://photo.stackexchange.com/questions/5883/are-there-disohibages-to-a-prosumer-camera-for-a-beginner-aside-from-cost saadaksesi neuvoja kameran _tasolle_ kanssa.
mahdollinen kopio [Mitä näkökohtia tulee valita DSLR-tuotemerkille?] (http://photo.stackexchange.com/questions/175/what-are-considerations-when-choosing-a-dslr-brand)
Katso myös http://photo.stackexchange.com/questions/9355/how-much-do-lens-lineups-vary-across-platforms linssijärjestelmien eroista tuotemerkkien välillä.
Mikä on budjettisi? Noin 3000 dollariin asti se on ensisijainen päätöksentekijäsi.
mahdollinen kopio [Mitä minun pitäisi etsiä ostaessani ensimmäistä DSLR-kameraani?] (http://photo.stackexchange.com/questions/2876/what-should-i-look-for-when-shopping-for-my- ensimmäinen-dslr)
Seitsemän vastused:
#1
+33
Dave Van den Eynde
2010-07-16 01:36:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä käytä liikaa rahaa DSLR-kameraan, jos se on ensimmäinen. Sijoita hyviin linsseihin. Useimmat ihmiset eivät ole tietoisia siitä, että ostaessaan DSLRR: n kustannukset eivät ole vain kehossa. Valitse brändi vertaisilta saamiesi palautteiden ja omien odotusten perusteella ja pidä siitä kiinni. Tänään ostamiasi linssejä voidaan käyttää seuraavassa hämäräkamerassasi, kun taas itse rungot menettävät arvonsa teknisesti paljon nopeammin.

Käytännössä odota, että rungon ja ensimmäisen linssin budjettisuhde on 50/50. . Sinulla on houkutus ostaa sarja, jossa on runko ja linssi, mutta varo, että vaikka pakkiobjektiivit ovat tulleet optisesti paljon paremmiksi myöhempinä vuosina, ne ovat silti melko rajalliset zoomausalueen, aukon, tarkennusnopeuden ja muiden ominaisuuksien suhteen. / p>

+1 uudelleen osoittaaksesi linssien arvon, niitä käytetään pidempään kuin runko!
+1 Kyllä, linssit pysyvät kun päivität kehoa, ja teet paljon enemmän vaikuttamaan kuviisi kuin kehosi.
Mikä tarkoittaa, että kun valitset tuotemerkin ja investoit linsseihin, käytät tuotemerkkiä pitkään, pitkään :)
Myös jos jollakin ystävällä / sukulaisella on DSLR tai SLR ja heillä on mahdollisesti linssejä, jotka tulisi ottaa huomioon tässä harkinnassa
#2
+16
Peter Boughton
2010-07-16 03:52:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se, joka on mukavin käyttää, eikä estä kuvien ottamista!

Ihmiset voivat kertoa sinulle, mitä he haluavat, mutta sinun on todella saatava ne käsiisi. , kokeile hallintalaitteita ja valikkojärjestelmää ja varmista, että olet onnellinen - et halua hukata upeaa kuvaa, koska kamerasi ei tuntunut luonnolliselta.


tietyt valokuvaustyylit:

toimintakuvia MMA-taisteluista

Joten haluat jotain, jolla on hyvä sisätiloissa / heikossa valaistuksessa ja kunnollinen melunhallinta korkealla ISO-arvot ja kunnollinen puskuri useiden kuvien ottamiseen peräkkäin?


luontokuvia (suurimmaksi osaksi maisemia ja makroa)

Afaik, useimmat järjestelmäkamerat sopivat näihin päiviin näinä päivinä.

Haluat hyvän, pitkä objektiivin eläin- / makrokuvauksiin - vähintään 200 mm, luultavasti enemmän.

Saatko erilaisia ​​mielipiteitä siitä, hankitko yhden 18-200 mm vai valitsetko 18-70 mm ja 70-300 mm.


Pidä nämä asiat mielessä lukemalla arvosteluja (kuten jo mainittiin, dpreview.comilla on yleensä hyvät perusteelliset tiedot) ja keksi näiden ominaisuuksien ja budjettisi mukainen luettelo.

Mene sitten ulos ja testaa kaikki suosikkilistalla olevat kamerat ja löydä se, jonka käyttäminen on sinulle mukavinta.

taistelunäytösten valaistus on yleensä melko ... huono. ja nykyinen kamerani salama on hyödytön toimintakuvissa b / c, joskus se menee heti, ja toisinaan kestää jonkin aikaa sen tekemiseen. (voi pudota betonille tai ei).
Menisin 70 - 300 mm: iin APS-C-viljelyanturilla (eli lähtötason DSLR-kameralla), koska se muuttaa objektiivin 300 mm: n pään massiiviseksi 450 mm: ksi.
#3
+15
chills42
2010-07-16 01:34:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

DSLR-ostoksen suurin päätös on valita tuotemerkkisi, koska se määrää objektiivivalintasi (ja lasi on tärkeämpi).

Minulle se tuli Nikonille ja Canonille, koska heillä on laajin linssivalikoima ja suuret käyttäjäpohjat (ja siksi enemmän käytettyjä linssejä).

Kun kavensin sen kahteen, valitsin ergonomian perusteella. Valitsin Canonin, koska se tuntui paremmalta käsissäni, mutta minulla on ystävä, joka valitsi Nikonin samasta syystä.

+1, koska tästä syystä valitsin myös ostokseni (josta tuli Nikon, koska se tuntui paremmalta kuin Cannon)
Jos tarkastellaan sitä toisella tavalla, Nikonilla on pienin objektiivivalikoima. Koska siinä on pisin polttovälin etäisyys, voit käyttää siinä vain Nikon-kiinnityslinssejä. Canonissa voit käyttää joko Canonia tai sovittimen kanssa Nikon-objektiivia (tosin vain manuaalista tarkennusta ja aukkoa käytettäessä). Jos käytät jotain sellaista kuin Sony NEX, Olympus / Panasonic m4 / 3 tai Leica M, voit käyttää käytännössä mitä tahansa valmistajaa, mukaan lukien Nikon, Canon, Pentax, Sony A jne., Mutta vain käsintarkennuksessa ja aukon tilassa. Huomaa, että Canon EOS -objektiivit, joissa ei ole aukkorengasta, ovat hyödyttömiä useimmissa muissa rungoissa. jne..
#4
+4
Scott Lawrence
2010-07-17 01:00:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska kuvaat jo manuaalisesti Canonin kanssa, Canon DSLR -kameran ostaminen vaatii vähiten säätöä kameran tosiasiallisessa käytössä. Kysymyksessäsi ei mainita millaista budjettia työskentelet, mutta Canon EOS -runkoja on vähittäiskaupassa alle 600 dollarin ja tuhannen dollarin välillä. Jos ihmiset eivät osta valokuviasi, yksi EOS Rebel -rungoista tai EOS 50D voi olla oikea tapa edetä.

Voit myös ostaa käytettyjä kameroita ja linssejä, mieluiten henkilökohtaisesti, jotta voit palaa takaisin, jos vaihde aiheuttaa ongelmia. Se on hyvä tapa hankkia laadukkaita varusteita (erityisesti linssejä, jotka voivat maksaa omaisuuden aivan uuden) kohtuulliseen hintaan.

Onko Canon S5IS: n manuaalitila todella samanlainen toiminnassaan kuin Canonin järjestelmäkamerat? Tarkastellessani kuvia [dpreview] -palvelusta (http://www.dpreview.com/reviews/canonS5is/page2.asp) en näe edes suljin- / aukonvalintapyörää. Lyön vetoa, että _ kaikilla DSLR-kamerilla on suunnilleen sama oppimiskäyrä, Canonin mukaan lukien.
Puhuin tarkemmin päätilan valitsimesta (lähettämäsi linkin alin kuva). Minulla on Canon S90, ja sillä on sama päävalintakiekko kuin Canon EOS Rebelillä. Koska alkuperäinen kysyjä on kuvannut SI5S: ää manuaalisessa tilassa suurimman osan ajasta, mielestäni hän on oikeassa odottaessaan siirtymistä DSLR: ään "suhteellisen kivuttomana". Canon DSLR -kameran suljinnopeuden ja aukon säätöpyörät pintakytkimet, jotka todennäköisesti on haudattu nykyisen kameran joidenkin valikoiden alle.
#5
+3
chuqui
2010-08-08 09:37:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Harkitse vakiovarusteiden vuokraamista kokeilemaan vaihtoehtoja ennen ostamista. Borrowlenses.comin kaltaiset paikat antavat sinulle mahdollisuuden tarkistaa vaihtoehtoja ilman vahvaa sitoutumista. Canon / Nikon on pitkälti uskonnollinen argumentti, suosittelen, että selvität, mitä useimmat ystäväsi käyttävät, ja sitten miettiä liittymistä heihin; he voivat auttaa sinua oppimaan vaihteita, ja voit todennäköisesti lainata heiltä myös linssejä kokeilemista varten.

Suositus ajatella linssejä ja keskittyä niihin pitää paikkansa. Tekniikan etenemisessä ei ole epätavallista päivittää kehoja muutaman vuoden välein taitosi edetessä; mutta ostamasi linssit ovat mukanasi vähintään vuosikymmenen. Kun aloitin kokoelmani rakentamisen, käytin avainlinssiin, ostin halvan linssin sen täydentämiseksi ja menin alemman rungon kanssa. Siitä lähtien olen lisännyt pari linssiä, päivittänyt halpa linssini ja päivittänyt kehoni kahdesti - mutta tärkeimmät linssit ovat kanssani pitkään. Joten laita rahasi parhaaseen lasiin, jonka vain pystyt, ja se palvelee sinua hyvin.

Omat ostohistoriani (yli neljä vuotta)

Canon 100-400ISCanon -laajakulmaobjektiiviCanon Rebel XT

Lisätty: Canon 300 / F4

Lisätty: Canon 30d -runko

Lisätty: Sigma 180 -makro

Lisätty: Canon 1.4 x puhelinmuunnin

Lisätty: Tamron 28-300 (eläkkeellä oleva Canon Kit -objektiivi)

Lisätty: Canon 7d (eläkkeellä oleva Rebel XT)

osti myös 480EX-salaman, lisäsi 580EX: n, osti sitten käytetyn 580EX II: n ja jätti 480EX: n eläkkeelle.

Olen käyttänyt melko paljon huippulaatuisiin linsseihin lukuun ottamatta laajakulmaa, jonka päätin mennä halvemmaksi (halusin joustavan katulinssin, joka toimisi yhden rungon / yhden linssin pakettina kaupunkikuvan kuvaamiseen pieni ja kevyt). Jälkikäteen ostaisin sigma 18-200 tamronin sijasta - pidän parempana sigman rakentamislaadusta tamronin sijaan, eikä tamron ole riittävän leveä alaosassa, joten pyrin aina saamaan sen ottaakseni kuvan Haluan, ja ylhäällä oleva ylimääräinen zoomaus ei todellakaan hyödytä minua niin paljon kuin luulin sen tekevän (lisätietoja tästä: http://www.chuqui.com/2010/01/a-few - ajatukset linsseillä /). Kun päivitän laajakulmaani, ostan todennäköisesti paljon leveämmän ja pienemmällä zoomauksella, luultavasti laadukkaan Canonin, kuten 17-55 F2.8 IS (mutta 17-50 F2.8 näyttää houkuttelevalta ja on paljon halvempi) .

Nykyisissä ostosuunnitelmissani on toinen 7D ja laajakulmaobjektiivi. Sitten alaan säästää 500 mm: n kohdalla ....

#6
+2
Dani
2010-07-16 03:30:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • Valitse segmentti (aloittelija, kuten 1000D, aloittelija +, ammattilainen tai rivin yläosa)
  • Lue arvosteluja osoitteessa dpreview
  • Osta haluamasi Nikon tai Canon
#7
+2
Pat Farrell
2012-04-02 06:16:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Anna puhua malleista, jotta voit pienentää asioita hieman. Kameravalmistajilla on monia malleja, joissa on yhä enemmän ominaisuuksia ja hinnat nousevat. Esimerkiksi Canonilla on vähintään viisi DSLR-tasoa:

1) kapinallinen (nykyinen T3i) 2) harrastaja (nykyinen 60D) 3) lähellä ammattilaista (nykyinen 7D) 4) matala ammattilainen (nykyinen 5Dmark 3) 5) korkea ammattilainen (nykyinen 1Dx)

Nikonilla on samanlaiset tikkaat.

Suurin osa ihmisistä alkaa kapinalliselta, sen halvimmalta tulopisteeltä, ja voit ostaa hyviä linssejä ja käyttää niitä, kun nouset tikkaita ja voitat arpajaisia.

On tärkeää tietää, että matalan luokan kameran runko ei ole pitkäaikainen "sijoitus", koska ne ovat melko halpoja ja erittäin tietokoneistettuja. Kuten kaikki tietokoneetkin, ne paranevat joka vuosi, nopeammin ja halvemmalla, joten aina on uusi malli, joka korvaa juuri ostamasi. Olettaen, että jatkat kuvaamista, tämän päivän paras lähtötaso (Rebel) näyttää pitkältä hampaissa 3 tai 4 vuoden kuluttua.

Linssejä käytetään paljon todennäköisemmin vähintään vuosikymmenen ajan. Älä kuuntele kenenkään sanovan, että voit käyttää linssejä "ikuisesti", koska näin ei yksinkertaisesti ole. Voit käyttää niitä usein pari vuosikymmentä, mutta olen kuvannut järjestelmäkameralla yli 40 vuotta. 40-vuotiaat linssini toimivat edelleen, mutta eivät nykyaikaisella rungolla.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...