Kysymys:
Mitä näkökohtia valitaan DSLR-tuotemerkille?
ahockley
2010-07-16 01:44:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärtää, että:

  • mikään yksittäinen merkki tai kameramalli ei ole täydellinen,
  • useimmat digitaalikamerat ovat "tarpeeksi hyviä" useimmissa tilanteissa
  • siellä ei ole yhtä oikeaa vastausta mihin kameraan tulisi ostaa

... mitkä asiat tulisi ottaa huomioon valittaessa DSLR-tuotemerkkiä?

Kaksi aiheeseen liittyvää kysymystä (erinomaisilla vastauksilla): [Onko Nikonin ja Canonin välillä merkittävää eroa?] (Http://photo.stackexchange.com/q/12746/1943) ja [Mitä Pentax-, Sony- ja Olympus-järjestelmäkamerat tarjoavat joka eroaa Canonista ja Nikonista?] (http://photo.stackexchange.com/q/20092/1943)
Koska linssit ovat yksi tärkeimmistä eroista, kannattaa ehkä siirtyä suoraan kohtaan [Kuinka paljon linssivalikoima vaihtelee DSLR-alustoilla?] (Http://photo.stackexchange.com/q/9355/1943)
Yksitoista vastused:
#1
+24
Rezlaj
2010-07-16 01:46:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että tärkein huomio olisi käytettävissä olevat linssit. Jos sinulla on jo linssejä, joissa on Canon-kiinnike, ja jos haluat säilyttää linssit, pidä kiinni Canonista. Käytännössä investointi tapahtuu linsseihin, ei kameran runkoon. Linssien pitäisi ohjata päätöstäsi.

Jos sinulla ei ole linssejä, yritä tarkistaa linssit ennen kuin ostat heille sopivan kameran, joten tee tietoisempi valinta. En voi todellakaan suositella muuta tapaa joutumatta tuotemerkkien sotaan.

+1, mutta vahvistan vielä viimeistä kappaletta entisestään: osta yksi tai kaksi linssiä vertailuun ja valitse sitten heille sopiva kamera. :)
olet oikeassa! jos ei, se on hieman ristiriitainen! Kiitos! :)
Jo saatavilla olevat linssit ovat ehdottomasti # 1. Suurimmassa osassa sovelluksia kukin kiinnike ei todellakaan poikkea paljon käytettävissä olevista linsseistä. Suurin ero on erikoislinsseissä ja primeissä, minkä jälkeen sanoisin, että suurin ero tuotemerkkien välillä on ergonomia ja ehkä lisävarusteet. Yritä pitää kutakin tuotemerkkiä (ja ei vain ostotasolla, vaan päivittää polkuja), etenkin vähemmän tunnettuja myyntipisteitä (Pentax, Olympus ja Sony :).
Sovittu; nyt seuranta lukemalla [Kuinka paljon linssin kokoonpanot vaihtelevat alustoilla?] (http://photo.stackexchange.com/questions/9355/how-much-do-lens-lineups-vary-across-platforms/)
@Eruditass: Olen samaa mieltä siitä, että ergonomia on tärkeää, mutta mielestäni "pidä kaupassa" -neuvonta on annettu liian paljon. Jotta voisit todella ymmärtää kameran ergonomian, sinun on otettava muutama tuhat kuvaa sen kanssa. Jotkut ensivaikutelmasta tärkeät (tai kauheat) vaikuttavat ominaisuudet voivat osoittautua merkityksettömiksi todellisessa päivittäisessä käytössä; toisaalta vakavan käytön jälkeen on asioita, joita et aluksi huomannut ja joita et voi elää ilman - tai joiden kanssa on vaikea elää. Joten älä huoli liikaa, jos et löydä haluamaasi kameraa lähikaupasta.
#2
+22
ahockley
2010-07-16 01:45:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mieti mitä kameraa / linssejä läheiset ystäväsi tai kumppanisi, jotka ovat myös valokuvaajia, käyttävät. Siitä voi olla hyötyä, jos pystyt lainata tai jakaa linssejä, salamalaitteita tai muita lisävarusteita ystävien kanssa, koska sinulla kaikilla on yhteensopiva varuste.

Tämä on hyvä neuvo.
Voit myös lainata heidän kameransa ennen ostamista ja nähdä, miltä heistä tuntuu, kun pidät niistä kiinni.
#3
+6
Adrian B
2010-07-28 19:03:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla ei ole nykyisiä investointeja järjestelmään, kannattaa muistaa, että Pentax ja Nikon käyttävät molempia linssikiinnikkeillä, joiden avulla voit käyttää vanhoja linssejään ilman liikaa ongelmia - jos teet asioita "halvalla" tämä voi olla tekijä.

Vanhemmat linssit (ennen 90-luvun alkua) ovat yleensä manuaalista tarkennusta, eivätkä ne usein tue täydellistä mittaamista (jolloin sinulla on keskipainotettu tai pistemäärä), mutta tämä ei välttämättä ole ongelma (esimerkiksi esimerkiksi teen enimmäkseen maisemaa, joten automaattitarkennuksen puute ei ole ollut valtava ongelma). Joidenkin vanhojen linssien laatu voi olla erittäin hyvä myös hintaan.

Ken Rockwellilla on luettelo yhteensopivuusongelmista Nikonin &-linssien kanssa ja Thom Hogan on toinen.

Vanhoissa linsseissä on myös aukkorengas, joka on nykyään vain kalliin linssin ominaisuus.
Vaikka Nikon F ja Pentax K voivat käyttää vanhoja manuaalitarkennuslinssejä luonnollisesti, Canon EOS, yksinkertaisilla adapterirenkailla, voi mukauttaa Nikon F-, Pentax K-, M42-, Contax / Yashica-, Leica-R- ja Olympus OM -kiinnikkeiden vanhoja manuaalitarkennuslinssejä. Nikon F ei voi. Pentax K pystyy sovittamaan vain Nikon F: n, Leica-R: n ja M42: n. Ja EOS dSLR -laitteet säilyttävät tarkennuksen äärettömyyteen ja tarkkaan pysäytystarkennukseen (mitä lähtötason Nikons ei).
#4
+5
reuscam
2010-07-16 01:46:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos aiot sammuttaa kameran valaistuksen salamilla, luulen, että nikonilla on nyt jalka ylöspäin CLS: nsä kanssa. Jos raha ei ole esine, voit poistaa tämän eron joillakin radiolähettimillä. Muuten sekä Nikon että Canon tarjoavat korkea- ja matalalinssejä, korkea- ja matalarunkoisia runkoja sekä runsaasti ylihinnoiteltuja laukkuja :)

Canonilla on myös CLS: n kaltainen kauko-ohjattava salama, mutta niiden salamilla ei ole kaikkia Nikonin ominaisuuksia (kuten optinen orja, iirc).
Pentax, Sony ja Olympus tarjoavat myös langattoman TTL-kaukosäätimen, mutta eivät myöskään yhtä hienostuneet kuin Nikonin (mikä antaa sinun hallita esimerkiksi eri salamaryhmien suhteellisia salamatasoja kameran rungosta).
#5
+5
Reid
2010-07-16 01:57:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On tärkeää, että kamera sopii sinulle ergonomisesti ja esteettisesti. Muuten et käytä sitä. Joten on erittäin tärkeää nähdä / tuntea / koskettaa uutta kameraa henkilökohtaisesti, varsinkin jos et ole käyttänyt tuotemerkkiä aiemmin.

Esimerkiksi mielestäni matalan loppu Canonin ja Nikonin tarjouksista on vain nöyriä - minusta tuntuu kuin halpoja muovileluja. Mutta et koskaan saa sitä online-upeista kuvista. Myös muut saattavat tuntea toisin.

tämä on pikemminkin tiettyjen kameramallien kuin tuotemerkin huomio ... kuten huomautat, Canonissa ja Nikonissa niiden kamerat tuntuvat hyvin erilaisilta ostamasi mallin mukaan
Ansaitseeko tämä todella äänestyksen alaspäin? Kameralinjoilla on tasainen ergonomia ja käytettävyys kehosta toiseen.
toisaalta, kun harkitset * tuotemerkkiä *, ei ehkä ole parasta pitää kiinni esimerkiksi Olympuksesta, koska pidät siitä, miltä heidän lähtötason mallinsa tuntuu kädessäsi. (Se on merkityksellisempää, jos et aio edetä muille järjestelmän elimille.)
#6
+4
Grant Palin
2010-07-16 02:25:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katso, käyttävätkö ystävät tai perheenjäsenet tiettyjä tuotemerkkejä. Jos sinulla on yhteinen tuotemerkki, on helpompaa lainata / lainata / vaihtaa linssejä ja niihin liittyviä lisävarusteita.

#7
+3
Paul Vernaza
2010-07-29 07:43:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sovittu siihen, että linssit ovat valtava tekijä ostopäätöksessä. Prime-tuotteiden laatu, monimuotoisuus, hinta ja saatavuus olivat suuri tekijä ostettaessa Pentaxiä. Ebay on virtuaalinen karkkikauppa laadukkaita, halpoja vanhoja primejä, jotka sopivat periaatteessa mihin tahansa moderniin Pentax-runkoon. Pentaxillä on myös luultavasti kaikkien valmistajien monipuolisin valikoima moderneja alustoja. Pitkien zoomausten osalta valinta on valitettavasti niin - muilla valmistajilla on todennäköisesti jalka täällä.

Viisaan keskustelukäyttäjän muotoilemiseksi jossakin netissä on tuskin väliä mikä merkki on ehdottoman laadukkaita linssejä, jos et halua maksaa useita tuhansia dollareita yhdestä huippulinssistä. Pidä tämä mielessä, kun ostat järjestelmää.

#8
+3
t3mujin
2010-11-27 22:53:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyväksy kaikki yllä olevat. Vielä yksi huomio yhdistelmästä:

Onko läheisiä ystäviäsi (läheisiä kuten muutaman mailin sisällä asuvilla ihmisillä), jotka omistavat DSLR-kameroita? Saman merkin ostaminen voi auttaa tuntemaan kameran, erityisesti aloittelijoille, ja voi jopa antaa mahdollisuuden lainata erilaisia ​​linssejä

#9
+1
ronmartblog.com
2010-07-23 03:36:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on uskonnollisten mittasuhteiden kuuma aihe. Keskustelen siitä perusteellisesti artikkelissa " Mikä DSLR minun pitäisi ostaa artikkeli". Loppujen lopuksi ostat järjestelmään, ja niillä, jotka ovat ympärilläsi varustuksella samalla järjestelmällä, on etu. Sekä Canon että Nikon tuottavat erinomaisia ​​tuotteita ja jotkut pitävät jopa Sonysta järjestelmänä, mutta henkilökohtaisesti suosittelen vahvasti, että pidät kiinni toisesta kahdesta suuresta pelaajasta. Katso lisätietoja artikkelistani ja kuten sanon artikkelin lopussa - tee oma tutkimus ja arvioi itse. Ymmärrä vain, että saat paljon voimakkaasti puolueellisia ja yleensä kuumia vastauksia tämän aiheen ihmisiltä.

Hän esitti kysymyksiä: mitä asioita sinun tulisi ottaa huomioon valittaessa tuotemerkkiä
Hän ei kysynyt, mitä tuotemerkkiä suosittelet tai mitä DSLR-kameraa hänen pitäisi ostaa.
Vau: "ostajien katumuksesi on varmasti vahvaa", jos ostat Sonyn / Olympuksen / Pentaxin? Luuletko, että se vaikuttaa näiden keskustelujen "voimakkaasti puolueelliseen ja yleensä lämmitettyyn" ilmapiiriin?
#10
+1
Ray H
2011-07-11 04:51:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni on tärkeää tutkia kunkin tuotemerkin valokuvauskulttuuria. Jokaisen yrityksen järjestelmä toimii hyvin yleisvalokuvauksessa, mutta jokaisella tuotemerkillä on joitain vahvuuksia ja heikkouksia.

Esimerkiksi kuvaan Pentaxiä, ja se tunnetaan kevyistä pannukakkuista. Jos olet valokuvaaja, joka etsii kevyitä alustoja maisemia ja katuvalokuvia varten, Pentax on oikea tapa edetä. Minulle tämä tarkoittaa, että on helppoa mennä vaellukselle kevyiden pääluokkien kanssa. En todellakaan tarvitse koko 24-70 + 70-200 -aluetta. Lisäksi primeillä on helppo olla erillinen, joten voit kuljettaa kameraa mukanasi joka päivä, jos harrastat katuvalokuvaa. Yhdessä rungon IS: n kanssa se lisää jokaisen linssin joustavuutta.

Tietysti meillä ei ole yhtä hyvää Af-järjestelmää kuin muilla tuotemerkeillä, ja monissa linsseissä käytetään edelleen ruuviavainta, joka voi olla kova. Lisäksi meillä ei ole tavallisia nopeita, halpoja primejä, kuten Canonin 85 f1.8, eikä meillä ole Nikonin CLS-järjestelmää.

Nikon ja Canon ovat molemmat hyviä vaihtoehtoja, mutta ne eivät ole ainoat vaihtoehdot!

#11
  0
Martin Krzywinski
2011-07-07 21:43:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Harkitse valmistajan linssivalikoimaa. Esimerkiksi Canonilla ja Nikonilla on kullakin omat boutique-linssit, jotka saattavat ohjata sinut yhteen tai toiseen tuotemerkkiin.

Ajattelen Canon 85 / 1.2, Canon 200 / 1.8 (jos löydät) tai Nikon 12-24 / 2.8. Jälkimmäinen on saanut minut ajattelemaan omistetun Nikon-rungon hankkimista, tiukasti leveitä otoksia varten. Canonilla ei ole tällaista zoomausta, ja sen suoraviivainen laaja valikoima päättyy 14 / 2,8: een.

Sekä Nikonin että Canonin rungot ovat erinomaisia. Maailman parhaat valokuvaajat luovat kaunista työtä kummankin kanssa. Tekniikka ei pidättele sinua. Ergonomia tulee kuitenkin olemaan, koska Nikonin rungoissa on yleensä enemmän ohjauspintoja kuin Canonissa, ja saatat huomata, että yksi malli sopii paremmin käteesi kuin toinen.

Tällä hetkellä Nikonilla ei ole prosumer-vastaavaa. korkean resoluution 5D Mark II. Jos haluat täysikokoisen kuvan, jonka resoluutio on yli 20 Mpix (suhteellisen edullinen), Canon on ilmeinen valinta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...