Kysymys:
Mitkä ovat parhaat sivustot jakaa valokuvagallerioita ystävien kanssa?
Noel M
2010-07-16 03:11:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä sivustoja käytät valokuvien jakamiseen perheen ja ystävien kanssa?

Nyt on myös [Google Plus] (https://support.google.com/plus/answer/156348?hl=fi). Joka voi tällä hetkellä tallentaa täystarkkuuksisia valokuvia (rajoitettu tila) tai 2048 pikseliä pisimmälle puolelle (rajoittamaton tila). Toinen tärkeä tekijä on, onko sivusto noin 5, 10, 20 vuoden kuluttua? Luulen, että käytettävissä olevista vaihtoehdoista Google sijoittuu melko korkealle tässä tekijässä.
32 vastused:
#1
+40
Don MacAskill
2010-10-30 01:15:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vastuuvapauslauseke: Olen suosittujen valokuvien jakamissivuston SmugMugin perustaja ja toimitusjohtaja & Chief Geek.

Hyvä uutinen on, että siellä on paljon upeita sivustoja, ja ne palvelevat paljon erilaiset käyttötapaukset. Internetissä on hienoa, että siellä on jokaiselle tarkoitettu sivusto. :)

Tässä on muutama suosikkini:

 • Facebook on ylivoimaisesti suurin ja varmasti helpoin vastaus kysymyksesi - jakaminen ystävien ja perheen kanssa - koska he ovat todennäköisesti jo siellä ja näkevät vain valokuvasi uutissyötteessään. Haittapuoli on, että tälle yleisölle tarkkuus on pieni (enintään 4 Mpix), ja näyttö ja käyttöliittymä jättävät todennäköisesti haluamaan enemmän (vaikka heidän uusi valolaatikkonsa on mukava).

 • Flickr on loistava sivusto ihmisille, jotka etsivät korkeampaa laatua kuin Facebook ja korkeaa sosiaalista vuorovaikutusta ja kritiikkiä. Se tukee korkeampia resoluutioita kuin Facebook, ja vaikka sillä ei ole melkein valtavaa käyttäjäkantaa, on silti monia miljoonia erittäin aktiivisia käyttäjiä, jotka rakastavat kommentoida juttujasi. Käyttöliittymä on kuitenkin suunniteltu sosiaalisen vuorovaikutuksen ympärille, joten jos etsit sivustoa, joka keskittyy enemmän valokuviesi näyttämiseen, iso ja kaunis, Flickr ei ehkä ole paras valinta. Siirtyminen valokuvasta valokuvaan on mielestäni erityisen tuskallista, mutta kommenttien jättäminen ja palautteen saaminen on helppoa.

 • SmugMug (ylläpitämäni sivusto) korostaa näyttöä eikä sosiaalista vuorovaikutusta muukalaisten kanssa verkossa. SmugMugissa valokuvasi näytetään suurina ja kauniina, käyttäen kaikkia käytettävissä olevia pikseleitä. Jakaminen sähköpostitse tai sivustoilla, kuten Facebook ja Twitter, on helppoa, mutta sinun on tehtävä hieman enemmän työtä kuin tekisit Flickrissä (ja paljon enemmän työtä kuin Facebookissa), jotta ystäväsi tietävät, mistä valokuvasi löytyvät. Yli miljardin valokuvan ja kymmenien miljoonien käyttäjien kanssa kuukaudessa SmugMug ei ole läheskään yhtä suuri kuin Facebook (30B valokuvaa, 500M käyttäjää) tai Flickr (5B kuvaa), mutta se ei ole myöskään pieni. SmugMugin toinen suuri gotcha on, että se on ensiluokkainen sivusto - jokainen asiakas maksaa - kun taas Flickr ja Facebook ovat ilmaisia.

Siellä on paljon muita sivustoja, jotka osoittavat muita valokuvien jakamisen näkökohdat (kuten tulostus tai twitter-kohtainen isännöinti jne.), mutta nämä kolme kattavat todennäköisesti kysymyksen, jonka kysyit parhaiten. Nyt on kyse siitä, mikä on mieluisin jakamistyyli - erittäin sosiaalinen tai korkealaatuinen tai jotain siltä väliltä?

Viimeinen tärkeä huomautus: sekä Flickr että SmugMug integroituvat hyvin Facebookiin, joten tämän ei tarvitse olla olla "valitse yksi" valinta.

Onko SmugMug saatavilla muilla kielillä kuin englanniksi?
Facebookin käyttöehdoissa on vähemmän kuin toivottavia osia siitä, kuka valokuvan omistaa. Haluan henkilökohtaisesti välttää valokuvien lähettämistä sinne, ellet haittaa sitä, että uutistoimistot jne. Käyttävät niitä
@jetxee ei tällä hetkellä valitettavasti
#2
+37
Craig Walker
2010-07-16 03:13:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Flickr

Ehdottomasti valokuvien kannalta parhaiten sopiva "suurista" sivustoista.

Itse asiassa Flickr on joukon iso baddie. Pidän vain parempana kuin muut, joita katselin.
Yksi pieni ongelma, jonka törmäsin Flickrin kanssa, on kuitenkin se, että niiden avulla ystävien ei ole helppo ladata kuvia. Otin äskettäin joukon kuvia serkkun häät, ja meidän piti löytää joitain kolmannen osapuolen ohjelmistoja, jotta hän voisi ladata ne kaikki. Kaikki eivät halua tehdä tätä, mutta olisi hienoa, jos Flickr mahdollistaisi tämän.
@Josh: Olen nähnyt joitain Flickr-eräajolatausohjelmia, jotka saattavat antaa sinun tehdä tämän ... luultavasti ei sinänsä "helppoa".
Joo, löysin heidätkin. Flickr oli jostain syystä estänyt useita suosituimpia.
Olen eri mieltä. Flickr ei tarjoa helppoa tapaa rajoittaa gallerianäkymää monille ihmisille, paitsi jos heillä kaikilla on leffatili.
#3
+31
adrianbanks
2010-07-16 03:23:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

PicasaWeb

Olen aiemmin käyttänyt PicasaWebiä ja löytänyt sen olevan melko hyvä. Se integroituu hyvin Picasaan, varsinkin jos olet merkinnyt valokuviin Google-yhteystietosi (jotka ovat tyypillisesti perheesi ja ystäväsi).

Kun lataat valokuvasarjan, se voi lähettää sähköpostitse valokuvissa olevat ihmiset kertoa heille, että heidän on katsottava uusi joukko. On myös hallintalaitteita, jotka rajoittavat sitä, kuka näkee valokuvat

Integrointi Picasaan on erittäin helppoa. Se tekee valokuvien lataamisesta erittäin helppoa. Sinulla on 1 keikka ilmaiseksi.
PicasaWeb varmasti. Käytän myös Flikr-ohjelmaa, mutta en tuo perhettäni ja ystäviäni sen läpi. Picasan avulla voit jakaa asioita helposti ja järjestää haluamasi asiat maksamatta. Toisaalta Flikr tekee sotkuista tavarasi ja antaa sinulle tuskin mitään hallintaa, ellet maksa heille.
Se integroituu myös hyvin Shotwelliin, tulevaan ja tulevaan kuvahallintaan Ubuntu Linuxissa
#4
+21
sastanin
2010-10-29 20:39:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen tehnyt vertailutaulukon suosituista valokuvien isännöintisivustoista, ja siinä on minulle tärkeitä ominaisuuksia:

Table of Photo Sharing Sites 2010

Mielestäni 23hq ja Flickr ovat parhaita intohimoiselle harrastajalle. Hyvä hinta-laatusuhde. Flickrillä on aktiivisempi yhteisö, mutta 23 hq sallii kokonaisen albumin lataamisen kerralla yhdellä napsautuksella ja on saatavana useammalla kielellä. Joten mielestäni 23 hq soveltuu paremmin jakamiseen . Ipernity on lähellä, mutta en pidä niiden suunnittelusta.

Picasa tarjoaa halvimman premium-palvelun ja myös parhaan ilmaisen palvelun. Mutta en pidä heidän muutettujen kuviensa laadusta (Viime aikoina he alkoivat tarjota parempaa JPEG-laatua, mutta sinun on käytettävä heidän Picasa-ohjelmaa lataamiseen).

SmugMug , Snapixel ja DropBox välittävät ilmeisesti vain englanninkielisillä markkinoilla. DropBox tarjoaa vähiten ja on kallein. SmugMug näyttää olevan räätälöity ammattivalokuvaajille. Se on vähän kalliimpi kuin Flickr ja muu pakkaus. En tiedä, sallitseeko se helposti ladata alkuperäisiä (mielestäni) tai kokonaisia ​​albumeja. Snapixel näyttää olleen valinnut hyvin outoa käytäntöä koskien alkuperäisiä (veloitus latauksista ). Joten se on halvempaa, mutta ei sovi yhtä hyvin kuin jakosivusto.

Yandex-Fotki on ainoa luotettava palvelu, joka tarjoaa Premium-tason ominaisuuksia ilmaiseksi . Mutta se on saatavana vain venäjäksi.

En mainitse Facebookia (hyvin rajoitettu ominaisuusjoukko; epäluotettava tietosuojakäytäntö) ja useita yhden napsautuksen isäntiä.

P.S. Voit vapaasti osallistua.

#5
+16
Bobby Ketchum
2010-07-16 04:08:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

DropBox

Etsitkö siis nimenomaan jakamista vain ystävien ja perheen kanssa? Joo, Flickr on hieno, mutta hyödyllinen vain, jos kaikilla ystävilläsi ja perheenjäsenilläsi on tilit.

DropBox on todella kätevä valokuvien jakamiseen tiettyjen ihmisten kanssa ilman minkäänlaista tiliä. Lähettämäsi linkit eivät ole yksityisiä, mutta ne eivät ole haettavissa, ja vain ne, jotka tiesivät niistä, näkisivät kuvat. Pidän DropBoxista, kun haluan vain lähettää valokuvia nopeasti ihmisille.

+1 DropBox on hieno suositus "lähettää se setä Jimille" nopeasti ja yksinkertaisesti. Pieni korjaus kuitenkin: Flickr tarjoaa vierailijakortit - yksinkertaisia ​​URL-osoitteita, jotka voit lähettää kenelle tahansa, tilille tai ei. Minusta se ei ole yhtä kätevää kuin DropBox, mutta se on käytettävissä.
DropBox maksaa 99 dollaria / 50 Gt vuodessa. Picasa tarjoaa 80 Gt / 20 dollaria. Flickr ja 23hq tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan hintaan 24 dollaria ja 28 dollaria. Ja jopa premium SmugMug alkaa 40 dollaria vuodessa rajoittamattomalle tallennustilalle. DropBox on kallein ratkaisu.
No, DropBoxilla on myös muita käyttötarkoituksia - se sopii erinomaisesti yhteistyöhön muiden ihmisten kanssa, joilla on aina pääsy tärkeisiin tiedostoihisi, tiedostojen synkronointiin tietokoneiden välillä jne. *. Käytän sitä jakamaan työtä muiden valokuvaajien kanssa, joilla on myös dropbox; Käytän facebookia sosiaalisiin asioihin ja flickria useimpiin muihin luomuksiini.
#6
+14
Scott Jarvie
2010-10-29 23:28:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

SMUGMUG Minä ja kaikki valokuvaajat, jotka olen liittänyt käyttämään SmugMug.com Sivustoni on räätälöity haluamalleni ulkomuodolle ja vaihdan jopa ulkoasua pian uudelleen .

Asioita, joista en voi elää.

 • Rajoittamaton määrä täysikokoisia tiedostoja
 • Kuvien vesileima
 • Vedä ja pudota kuvia blogini galleriasta
 • Sivuston mukauttaminen
 • Analytics-integraatio (eikä vain Google Analytics)
 • Hyvät SEO-näkökohdat
 • Myynti sivuston kautta - Sisältää digitaalisten kuvien myynnin (mukaan lukien kaupallisesti kuten varastossa)
 • Täysikokoisten tiedostojen helppo palauttaminen (vain siinä tapauksessa)
 • Tiedostojeni hyvä suojaus
 • Vahva liiketoiminta (eli ei poistumista)
 • Aina laajeneva (uusien tuotteiden kehittäminen koko ajan)

Jos välitätkö tämä minä olen JarvieDigital

Toisessa huomautuksessa, jos käytän Facebook ia paljon esitellessäni työtäni ystäville (ja ystävien ystäville) ja rohkaistakseni asiakkaita t o hae kuvia SmugMug : lta Facebook : een. Tämä kattaa enemmän sosiaalista elementtiä. (Mene sinne missä ihmiset ovat)

#7
+9
Bradford Benn
2010-10-30 09:16:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joku kysyi minulta eräänä päivänä, miksi pidän SmugMugista niin paljon ja mitä teen sen kanssa, mikä helpottaa elämääni. Joten ajattelin, että se oli vastaamisen arvoinen. Tärkeimmät syyt, joista pidän siitä, voidaan tiivistää yhteen lauseeseen: "SmugMug antaa minun hallita, jakaa ja hallita kuviani helposti." Tuo yksittäinen lause jättää kuitenkin huomiotta muutamia kohteita, jotka rullataan tähän prosessiin. Siinä ei myöskään oteta huomioon kaikkia pieniä vivahteita, jotka ajattelin ennen Pro-tason lisenssin ostamista. Pääominaisuudet, jotka saivat minut käymään SmugMugissa, oli kyky, ettei minun tarvitse tehdä omia verkkosivujani kuvien jakamiseksi. Käytin Dreamweaveria tai isännöityä sovellusta web-isännässäni gallerioiden luomiseen. Tämä ei silti ollut helpoin tai nopein tapa tehdä se. Minun täytyy käydä läpi kuvat, luoda verkkosivu, muokata HTML-koodia, huolehtia kuvien koon muuttamisesta, jotta minulla olisi monikäyttöinen verkkosivu. Aiemmin tämä oli minun työnkulkuni kuvien jakamiseksi ihmisten kanssa:

 1. Ota kuvia
 2. Lataa kuvia tietokoneelle
 3. Nimeä kuvat uudelleen merkityksellisiksi nimiksi
 4. Suorita rutiinin koon muuttaminen ja nimeä uudelleen Fireworksin avulla kuvien tekemiseen 1024 x 768, 640 x 480 ja 102 x 77. (Pienet, Keskikokoiset ja Suuret)
 5. Tuo kuvat Dreamweaveriin
 6. Luo verkkosivu, jolla on linkkejä kuville Dreameaverissa.
 7. Tyypillinen prosessi: luo taulukko-tekstitys kuvalinkin alle sekä suurelle että keskikokoiselle kuvalle.
 8. Lähetä kuvia ja verkkosivu verkkosivustolle Dreamweaverin avulla. (Kaikki hotellit eivät tue FTP-yhteyksiä, joten ei aina helppoa)
 9. Odota, että sivu ja kuvat ladataan, ja tarkista sitten, että kaikki toimi kunnossa
  1. Jaa linkkejä ihmisille

Jos nyt halusin tehdä jotain, kuten hiiren kakkospainikkeella suojata tai vesileimata kuvaa, minun pitäisi tehdä muutamia juttuja. Ei sanomalla, etten voinut tehdä sitä, vain että se lisäisi vaiheita. Se johti myös vesileiman upottamiseen lataamaani kuvaan, se ei ollut erillinen peite. Nyt SmugMugia käyttävä prosessi on paljon yksinkertaisempi ja nopeampi.

 1. Lataa kuvia tietokoneeseen Lightroom 3.2: lla.
 2. Luo SmugMug-galleria Lightroom 3.2 -laajennuksella.
 3. Aseta gallerian asetukset haluamallani tavalla SmugMugissa Lightroom 3.2 -laajennuksella
 4. Napsauta julkaisupainiketta
 5. Lähetä linkki galleriaan (ei edes tarvitse odottaa, että lataukset valmistuvat)
 6. Jos haluat lisätä tekstityksiä ja nimiä, siihen on monia tapoja, aina Lightroomista Bridgeen SmugMugin työkalujen käyttämiseen.

Kaikki nämä asiat voidaan tehdä myös verkkosivustollasi heidän eri työkaluillaan. Joten jos minulla ei ole Lightroomia, voin silti tehdä täsmällisen asian, vain korvata "Lightroom 3.2: n käyttö" web-käyttöliittymän kautta.

Jos huomaat, ei ollut niin paljon asioita, joita voisin tehdä henkilökohtaisillani sivusto. Syynä on, että pohjimmiltaan se oli asioita, joita en kyennyt tekemään yksin, tai asioita, joita en ollut ajatellut. Joten nyt SmugMugilla on paljon parempi hallinta jakamiseen ja suojaamiseen. Voin ottaa käyttöön oikean napsautuksen suojauksen, voin myös saada SmugMugin lisäämään vesileiman näytettyyn kuvaan, ei alkuperäiseen kuvaan. Voin myös luoda paremman ympäristön kuvien hakemiseen ja löytämiseen. Plus SmugMug myös skaalaa kuvan oikein käyttäjän näyttöä varten.

Missä SmugMugin hallinta ja ominaisuudet todella saivat minut nauramaan, oli muutama viikko sitten yrityksen konferenssissa. Työtoveri päätti lainata muutaman kuvan kysymättä minulta. Hän otti ne SmugMug-sivustoltani, jonka olin aiemmin jakanut. Kuvat olivat kuvia uusien tuotteiden beetatestauksesta listaamattomassa galleriassa, minulla ei ole vaikeuksia jakaa niitä. Haluan kuitenkin suojata kuvani ja minne ne menevät, joten olen asettanut kaikkien gallerioideni oletusasetuksiksi "Vesileima käytössä" (Pro-ominaisuus) ja "Oikealla napsautuksella suojattu". Nämä asetukset aiheuttivat seuraavan tilanteen esittäjälle. Henkilö ei pystynyt yksinkertaisesti napsauttamaan kuvaa hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Tallenna kuva nimellä…, vaan ilmestyi ilmoitus, jonka mukaan "Nämä valokuvat ovat omistajiensa tekijänoikeuksien suojaamia. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton käyttö kielletty. " Tämän ongelman lisäksi PowerPoint-kuvassa oli myös kontrastinen X kuvan läpi. Joten henkilön oli selitettävä, että hän oli vienyt kuvat sivustoltani huoneeseen, joka oli täynnä ihmisiä.

Tiedän, että se tuntuu pikkumaiselta, mutta haluan kiitosta kuvistani ja siitä, kun niitä käytetään. Työtovereiltani otettavien kuvien ottamisen suru on suhteessa niiden ihmisten määrään, jotka pyytävät minulta kopioita kuvista. Joten luulen, että se, että ihmisten on vaikea lainata kuvaani, on sen arvoista. Se tavallaan työntää heitä takaisin yksinkertaisesti sanomalla: hei, sinulla ei olisi tätä kuvaa, ellei minä, joten entä pieni kunnioitus. Se vaatii kirjaimellisesti mitään vaivaa, olen perustanut mallin, joka asettaa gallerian asetukset haluamallani tavalla muuttamatta sitä uudestaan ​​ja uudestaan. Vaikka en ole ammattimainen valokuvaaja, tämä Pro-ominaisuus on tehnyt työstäni enemmän arvoa toimistossa, koska ihmisten on kysyttävä minulta kuvia.

Se, että voin myös helposti etsiä ja tarkastella kuvia verkossa ilman, että minun tarvitsee matkustaa kuvieni kanssa, myös helpottaa elämääni. Pystyn etsimään nopeasti ja helposti päivämääräalueen, avainsanojen tai gallerioiden mukaan, tarvittaessa kolmioimaan kuvan. Kun minua pyydettiin lyhyellä varoitusajalla toimittamaan kuva kirjoittamalleni aikakauslehden artikkelille, lähetin vain toimittajalle muutaman linkin Smugmug-kuviini; Annoin heidän valita, mikä niistä oli heille sopivin. Sitten annoin heille alkuperäisen kuvan nopeasti ja helposti sijoittamalla sen heidän galleriaansa mahdollisuudella tallentaa alkuperäinen. Minun ei tarvinnut ladata kuvaa uudelleen tai palata kotiin saadakseni sen. Pystyin tarjoamaan sen nopeasti ja helposti tarvitsematta tehdä mitään epätavallista.

Se, että pystyn myös tulostamaan kuvan helposti tarjottujen palvelujen avulla, on myös hienoa. Voin yksinkertaisesti valita kuvan ja päättää tulostaa sen ja sitten muutama päivä myöhemmin se toimitetaan. Voinko tehdä tämän yhtä helposti jonkin paikallisen kuvantajan kautta, vastaus on kyllä. Saatavilla olevat vaihtoehdot eivät kuitenkaan ole edes lähellä. Mahdollisuus saada kuvan väri korjattu ja painettu metallipaperille, jonka koko on 24 x 36 tuumaa, ei ole asia, jota paikallinen toimittajani ei voi tehdä yhtä helposti tai kustannustehokkaasti. On myös mukavaa tulostaa suoraan metallille ja saada se valmiiksi ripustettavaksi seinälle.

Asiakaspalvelu on myös erittäin reaktiivinen ja kykenevä vastaamaan kysymyksiin tekemättä tylsää kysyttäessä. Vaikka vastaukset olisivat ohjetiedostoissa, ne eivät yksinkertaisesti sano, että katso ohjetiedostoista. Usein yritän tehdä jotain langattomalla laajakaistakortilla työpaikalla, joten Internetin selaaminen on erittäin hidasta. Blackberryn käyttäminen sähköpostin lähettämiseen ja vastaanottamiseen on paljon tehokkaampaa minulle. Tiedän hyvin, että se ei ole heidän puolestaan, koska käytin aiemmin johtamaan yritykseni teknisen tuen tiimiä ja ymmärtämään, kuinka paljon nämä kysymykset vievät aikaa, jota ei ole helppo palauttaa. Se ei kuitenkaan tule missään vaiheessa minulle asiakkaana.

Kaikki ei ole täydellistä, ja he myöntävät sen, mikä on todella virkistävää. Kun minulla on ollut ongelmia, se ei ole kuin keskusteleminen tuntemattoman yritysryhmittymän kanssa. Sen sijaan voin puhua suoraan vastuuhenkilöiden kanssa ja saada todellisia vastauksia, enkä poliittisesti hiottu ja muotoiltu vastaus käsikirjoituksesta. Vaikka vastaus ei välttämättä ole aina sitä, mitä haluan, se on rehellinen ja kunnioittaa pyyntöjäni ja tarpeitani. Se on itse asiassa keskustelua ja yritetään löytää ratkaisuja, ei vain "et voi tehdä niin" vastausta.

He ovat myös edistäneet suurta ilmaista yhteisöä, Digital Grinia, jossa voi mennä oppimaan paljon valokuvasta, prosessista ja työkaluista. Digital Grin -foorumin ihmiset jakavat tietoa kaikilta tasoilta Canonin valon tutkijoista ihmisiin viikonloppuammuntajaksi. Kaikkia näitä ihmisiä kohdellaan kuitenkin samalla tavalla ja kunnioittavasti. Se on jotain erikoista, kun valokuvaajat kritisoivat kuviasi, jotka myös kuvaavat New York Times -lehteä, ja heidän vastauksensa eivät ole alentavia tai vähäpätöisiä, mutta hyödyllisiä ja antavat yhdelle työkalun parantamiseen. Tähän osallistumiseen sisältyy myös heidän SmugMug-artistinsa asuinpaikkaohjelmassa, ja koko valokuvayhteisö on edunsaaja. Lisäksi he ovat lahjoittaneet valokuvien isännöinnin suosikkiharrastukselleni ilman kaverointia.

Myös, jos olet kiinnostunut kokeilemaan sitä, minulla on viivakoodi / kuponki, joka säästää rahaa. Syötä vain sähköpostiosoitteeni (minä bradfordbenn.com) tai henkilökohtainen kuponki (D5I4bmVRNHNpU) rekisteröitymislomakkeen Sähköposti / kuponki-kentässä. Heillä on 14 päivän kokeilu

#8
+8
TravisPUK
2010-08-03 20:09:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

PicasaWeb tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, suuri kapasiteetti ja vähän rahaa. Integrointi Google-palveluihin on myös erinomaista.

Olin aikoinaan suuri Flickrin kannattaja, mutta heidän sensuurinsa ja tilinsä poistaminen turvautumatta häiritsivät minua liikaa maksamaan heille edelleen rahaa Pro-jäsenenä.

Toinen tekijä on, kiinnostavatko valokuvan sosiaaliset näkökohdat vai et. Flickr on tietysti iso sosiaalisten näkökohtien kanssa, toiset eivät niin paljon, mutta enemmän tallennuksesta tai kuvista ja esityksistä.

PicasaWebillä on samanlaiset sosiaaliset toiminnot kuin Flickrillä, mutta hyvin alkuvaiheessa, mutta se paranee .

PicasaWebillä on mielestäni myös parempi yksityisyyden hallinta kuin Flickr, mutta olen varma, että muut ovat eri mieltä. Jakaminen on todella helppoa, sillä sinun tarvitsee vain jakaa albumi tai kuva niiden kanssa, joille voit lähettää sähköpostia.

Ole varovainen käyttäessäsi Facebookia valokuvien tallentamiseen / jakamiseen, koska se pitää vain erittäin pienen resoluution version kuvasi, joita ei voi ladata hyvässä muodossa sanottavaa tulostusta varten, jos haluat tarjota tällaisen käyttöoikeuden. Kuten täällä todettiin, sillä on kuitenkin hyvät ihmiset merkitsemällä, jos ystäväsi ja perheesi ovat myös Facebookissa. Nämä ovat saatavilla myös Flickrissä ja PicasaWebissä.

Pidän Picasawebin tietosuojavalvonnasta
#9
+8
jrista
2010-07-16 03:14:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nykyään valokuvien jakamiseen on monia upeita sivustoja. Tässä ovat muutamat suosituimmat, joita itse käytän:

 • Redbubble.com
  • Suuri, yksinkertainen sivusto
  • Antaa sinun myydä taidettasi omilla hinnoillasi ja antaa erinomaisen palkkion
 • DeviantArt.com
  • Erittäin suuri, paljon ominaisuuksia, hyvä altistumiseen
 • 1x.com
  • Erittäin korkealaatuinen
  • Minulle tavoite ... jos työni etenee niin pitkälle, että minut voidaan hyväksyä täällä, olen onnellinen
 • Flickr.com
  • Yksinkertaisempi kuin redbubble, loistava vain työn esittämiseen
  • Ei tulosteita, kaikenlaista laatua ja tyyppiä
Ne ovat mukavia, mutta älä keskity kuvien jakamiseen perheen ja ystävien kanssa.
Anteeksipyynnöt ... Luin otsikkosi, mutta en oikeastaan ​​lukenut kysymystäsi, koska se tuntui toistavan otsikkoa. Saatat haluta päivittää otsikkosi tarkemmaksi.
#10
+7
Kreker
2011-06-09 14:15:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

500PX

Se ei ole vain kuvan jakaminen, se on enemmän kuin sosiaalinen valokuvaverkosto. Ehkä et tiedä sitä, mutta IMHO: ssa on upeita valokuvia.

500px.com

Olen löytänyt tämän sivuston viime viikolla ja voin kertoa teille, että se on mahtavaa. Olen myös flickrissä, mutta koska tiedän 500px, tunnen melkein aina taipuvaisemman käymään 500: lla inspiraation sijaan.
#11
+6
birdus
2010-09-24 02:36:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni zenfolio on paras valokuvien jakosivusto. Sen käyttöliittymä valokuvien lataamiseen ja niiden tietojen (kuvatekstit, kuvaukset ja avainsanat) muokkaamiseen on erittäin ammattitaitoinen ja tukihenkilöstö on huippuluokkaa ja vastaa kysymyksiin nopeasti ja kohteliaasti.

Voit mukauttaa sivustoasi niin, että sillä on erittäin mukautettu ilme, jos haluat. Voit valita myös erilaisia ​​malleja. Olen ohjelmistokehittäjä, joten olen melko nirso ohjelmistoista. Nämä kaverit tietävät mitä tekevät ja esittivät huippuluokan tuotteen.

Isännän sivustoani siellä, www.jpwphoto.com.

Kyllä, tämä on erittäin ammattimainen tapa näyttää / jakaa valokuviasi
#12
+4
Chestone
2010-10-30 04:56:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Flickr & SmugMug ovat suosikkini. Nautin molemmista eri syistä. Flickr sosiaalisen näkökulman ja seurata kavereitani (samanlainen, mutta parempi kuin facebook) ja SmugMug mukautettavuutta varten.

#13
+4
2010-10-30 00:43:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt SmugMugia jo melkein 3 vuotta ilman katumusta. Heidän asiakaspalvelunsa on vertaansa vailla!

#14
+4
user1888
2010-10-30 01:07:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ollut SmugMug in maksava asiakas useita vuosia, ja olen siitä erittäin tyytyväinen. Kyky mukauttaa sivustoasi, tallentaa alkuperäisiä ja luokitella kaikki valokuvat helposti mukautettuihin albumeihin ovat joitain parhaita ominaisuuksia. Suorituskyky on erinomainen. Kuvia voidaan helposti näyttää suuremmissa kooissa kuin jotkut ilmaiset sivustot sallivat. Käyttöliittymä on joustavampi ja toimivampi kuin monet ilmaiset sivustot. Perheeni tilaa usein tulosteita suoraan SmugMugilta, ja ne ovat aina tyydyttäviä. Omistaja Don MacAskill on mielenkiintoinen yrittäjä, jolla on oivaltava ja vaikutusvaltainen blogi / twitter-läsnäolo.

#15
+4
Reid
2010-07-16 04:02:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on vain säännöllinen Blogger-blogi. Picasan avulla se on erittäin helppoa, jos käytät kyseistä ohjelmistoa, ja vaikka et käytä sitä, se ei ole vaikeaa.

Voit rajata enintään 5 valokuvaa viestiä kohden, ellet hyppää vanteiden läpi, mutta se voi olla hyvä asia - kukaan ei halua katsoa 50 kameraa, jotka latait suoraan kamerasta. :) Jaa vain parhaat.

Lisäksi saat hyvän RSS-syötteen ilmoittaaksesi ihmisille; he saavat yhden ilmoituksen viestiä kohti yhden valokuvan sijaan, minkä Flickr tekee.

Lopuksi voit järjestää sen niin, että uudet viestit lähetetään sähköpostitse ihmisille, mikä on mukavaa, kun ystäväsi &-perhe ei ole ' t RSS-taju.

Olisin yllättynyt, jos useimmat lukijat olisivat kanssasi samaa mieltä siitä, että enintään 5 valokuvan jakaminen on vakio (tai riittävä) käyttötapa.
#16
+4
Jordan H.
2010-07-16 09:03:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Flickr ja SmugMug minulle. Jos haluan korostaa tietyn kuvan ja linkittää sarjan Flickriin, minulla on Posterous -sivulla perustettu "perheblogi", joka on salasanalla ja todella helppokäyttöinen. Koko perheeni voi osallistua siihen, joten voimme kaikki pitää toisemme ajan tasalla.

#17
+3
nanda
2010-08-31 17:14:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Indonesian valokuvaajat käyttävät moninkertaista paljon

#18
+2
trondd
2010-10-30 11:12:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksinkertainen MobileMe tai mahtava Smugmug

Käytän Aperturea ja yhdessä MobileMe-gallerioiden kanssa se on erittäin kätevä ratkaisu kuvien jakamiseen. MobileMe-galleriat ovat kuitenkin hyvin yksinkertaisia, eikä gallerioita voi muokata. Edistyneempiin ratkaisuihin suosittelen SmugMugia. On niin monia ominaisuuksia, jotka tekevät SmugMugista mahtavan tuotteen, joten mainitsen vain muutaman:

 1. Rajoittamattomat mahdollisuudet räätälöintiin.
 2. Suojaa salasanalla yksittäisiä gallerioita. Sinun ei tarvitse pakottaa mummoasi kirjautumaan leffatilille vain katsellaksesi lastesi kuvia.
 3. Rajoittamaton tallennustila.
#19
+2
Darryl Lee
2011-06-09 13:57:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kirjoitin vertailutaulukon, aivan kuten jetxee. Se tarvitsee kuitenkin todennäköisesti jonkin verran päivitystä:

http://darryl.com/photosharing/

Käytän Phanfarea. Sen käyttöliittymä on melko yksinkertainen, eivätkä ne salli SmugMugin mukauttamista (minulla on myös tili).

Minulle suurin vetovoima on, että voin ladata melkein kaikki kuvat ja videot Ammu ja piilotan helposti dupet / hieman epätäydelliset. Joten se toimii varmuuskopiona kaikille kuvilleni ja videoilleni.

Toiseksi heidän organisaatiojärjestelmänsä on tasainen ja päinvastoin kronologinen. Ei luokkia, ei alaluokkia. Uusimmat albumit näytetään aina yläosassa. (Itse asiassa voit "esittää" albumeja, jotka ovat aina yläosassa, mutta sen alapuolella se on tiukasti päinvastaisessa aikajärjestyksessä, kuin sen pitäisi olla.)

Useille ampujille ( Minulla on kaksi poikaa ala- ja esikoulussa, jotka käyvät voimistelu-, viulu-, Wushu- ja mandariinitunneilla, joten otan paljon valokuvia ja videoita), ja viimeisimmät albumit yläosassa ovat ainoat organisaatio, jolla on järkeä (eikä vie minua hulluksi yrittäen sijoittaa kaiken oikeaan luokkaan / alaluokkaan, yksi tärkeimmistä otteistani SmugMugia vastaan, jolla ei ole sivutettua näkymää viimeisimpien albumien näyttämiseen. (Myös SmugMug ei anna sinun määrittää päivämääriä albumeille, joten jos lataat lukemiasi lukuja vuodelta 1988, ne näkyvät kotisivusi yläosassa, ei välttämättä siellä, missä haluat heidän pysyvän.)

Phanfare on lisännyt mielenkiintoisen Facebook-integraation - voit merkitä valokuvia Facebook-ystäviesi kanssa ja jos päätät tuoda (kopioida) Phanfare-albumin Fa cebook-valokuva-albumi, tunnisteet matkustavat valokuvien mukana, samoin kuin kuvatekstit, albumin otsikko ja kuvaus.

Tämä Facebook-kopiointi tapahtuu vain, jos napsautat Jaa Facebookissa -painiketta. Se on ehdottomasti valinnainen.

#20
+1
Michael
2010-09-06 20:08:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zaplife on todella helppo tapa jakaa valokuvasi, jos haluat jotain yksinkertaista. Lähetysrajoituksia ei ole, ja voit seurata ystävien valokuvapäivityksiä helposti.

#21
+1
James Usmar
2010-08-31 02:15:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

LensFolder.com mainittiin Popular Photography -lehdessä tässä kuussa melkein täsmälleen tässä käyttötapauksessa - he kuvasivat sen hyödylliseksi häät, mutta verkkosivustonsa ulkonäön perusteella se on hyvä kaikille tapahtumille jne. . Ja voit ladata kaikki valokuvat täydellä tarkkuudella.

#22
+1
SuzOH
2010-10-30 01:03:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen myös Flickrissä, mutta mieluummin SmugMugia. Paljon mukavampia gallerioita, muokattavissa jne.

#23
  0
tlrobinson
2011-01-06 16:53:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän PicsEngine : http://www.picsengine.com/

Siinä on todella ohut iPhoto-tyyppinen hallintaliittymä ja hienoja gallerioita.

#24
  0
Benjol
2011-01-06 14:07:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Et ole käyttänyt sitä, mutta löysin juuri tämän Euroopan (Ranska) pohjaisen sivuston, ei aavistustakaan kuinka hyvä se on, mutta ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että yrität toistaa SmugMugin menestyksen:

http://www.darqroom.com

#25
  0
jmoeller
2010-07-16 04:04:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teen sen kahdella tavalla, riippuen siitä, pitäisikö kuvien olla katsottavissa suurelle yleisölle.

Julkisille kuville olen havainnut, että lataan kuvia osoitteeseen Flickr ja sitten näiden linkkien jakaminen toimii hyvin.

Yksityisille (juhlat jne.) Lähetän myös Flickriin, mutta merkitsen ne yksityisiksi. Jaan sitten albumit Divvyshotin kautta, missä albumit saavat "salaisen" URL-osoitteen, jonka annan ihmisille.

Flickrissä ihmisten tarvittiin luoda käyttäjiä, liittyä ryhmiin jne. ., jonka löysin olevan liikaa vaivaa.

Tietysti 'turvallisuus' ei ole huippuluokkaa, mutta valokuville, jotka eivät ole aivan luottamuksellisia, ei vain suurelle yleisölle, mielestäni se on hyvä ratkaisu.

MUOKKAA: No, näyttää siltä, ​​että Facebook on ostanut Divvyshotin, joten he lopettavat toimintansa.

#26
  0
user1893
2010-10-30 01:19:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Flickrissä pidän vain kommenteista. Mutta en todellakaan voi sietää heidän käyttöliittymäänsä. Kuvien selaaminen on uskomattoman hidasta, ja vihaan koko "virta" -konseptia.

Jos lähetän kuvasarjan (missä järjestyksellä on merkitystä), minun on ladattava kuvani päinvastaisessa järjestyksessä, jotta virta olisi oikeassa järjestyksessä. Mutta kun katsot kuvia sarjana, ne ovat väärässä järjestyksessä. DUMB, DUMB, DUMB. Haluan määrittää järjestyksen, kiitos?

Sen sijaan rakastan salakuljettajaa. Se on erittäin muokattavissa, tekee kaiken mitä haluan (muut yllä olevat kommentit ovat korostaneet monia hyviä kohtia, joten en tee sitä täällä). Ainoa asia, jonka annan Flickrille peukalon yli smugmugin, on kommentointitoiminto.

Voit tilata sarjan sarjoja myöhemmin uudelleen Organizrista.
#27
  0
che
2010-07-16 03:51:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Merkitsemällä / ilmoittamalla ihmisille ja rajoittamalla pääsyä, Facebook toimii todella hyvin, jos suurin osa ystävistäsi käyttää sitä.

Ottaen huomioon Facebookin valokuva- ja sisältölisenssit, en usko, että se voi koskaan olla hyvä yleinen suositus.
Minkälainen lisensointi? Osoitteet, jotka löysin osoitteesta http://www.facebook.com/terms.php, ovat pohjimmiltaan vähäisiä juttuja, jotka ovat välttämättömiä ladattujen kuvien näyttämiseksi ihmisille ja profiilikuvasi sisällyttämiseksi kolmannen osapuolen sivustoihin "sosiaalisten laajennusten" tai miten sitä kutsutaan.
Siellä oli iso melu jonkin aikaa sitten, kun Facebook yritti muuttaa käyttöehtojaan vaatiakseen kaiken lähetetyn sisällön (tai jotain näiden linjojen mukaisesti) omistajaa. Valitusten / jne. Vuoksi he vetäytyivät muutoksesta - mutta se sai vähemmän julkisuutta, joten jotkut ihmiset ajattelevat edelleen alkuperäisen muutoksen olevan voimassa. (Olen joka tapauksessa ymmärtänyt; en ole tutkinut kaikkea yksityiskohtaisesti.)
Myös kuvien nopeaan jakamiseen, kun laatu ei ole tärkeää - esim. rento sosiaalinen tapahtuma - silloin Facebook on järkevä valinta. Ei välttämättä paras, mutta usein tarpeeksi hyvä.
#28
  0
Greg Wallis
2010-10-29 23:51:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

PERNITY

Se on kehitetty Flickr-kloonina ja on hyvin eurokeskeinen. Mutta se on erittäin nopea ja sillä on upea kyky ladata äänitiedosto sisällytettäväksi galleria-albumiin.

Ilmainen tili tarjoaa melkein kaiken, mitä pro-tili tekee. Myös hyvin suljettu yhteisö.

Olen kartoittanut aliverkkotunnuksen Ipernityn pääesittelygalleriini, jos joku on kiinnostunut näkemään kuinka nopeasti se on:

http : //www.showcase.gregwallis.net/

#29
  0
chuqui
2010-10-29 23:22:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän flickr-kuvausta yleisvalokuvauksessa ja smugmug "vakavaan" salkkuuni. Rakkaus flickr sosiaalisista näkökohdista, joka on helppokäyttöinen, kuten todella smugmug, koska mielestäni se näyttää ja suojaa kuvia paremmin ja sillä on hyvä verkkokauppatuki, kun haluan sen. On mukavaa erottaa nämä kaksi, joten en ole ristiriidassa "rentojen" kuvien lähettämisen kanssa jakamaan ystävien ja perheen kanssa pitäen portfolioni pienempänä ja tarkennettuna.

#30
  0
Peter Boughton
2010-09-24 04:53:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän vain Lightroom Web Gallery : tä, joka on isännöity omalle verkkopalvelimelleni.

Kun haluan suojata kuvat tietyille ihmisille, suojaan hakemiston salasanalla Apache-ohjelmalla. .htaccess-tiedosto ja anna kirjautumistiedot, kun annan URL-osoitteen.


Jos minusta tuntuu siltä, ​​voisin lisätä jonkinlainen vieraskortti-ainutlaatuinen URL-asia teknofobeille (joten heidän ei tarvinnut kirjautua manuaalisesti), mutta se ei ole koskaan ollut välttämätöntä toistaiseksi - ja nämä ihmiset ovat yleensä varmempia siitä, että jokin asia on nimenomaisesti suojattu salasanalla.

#31
  0
Peter Hansson
2012-02-10 19:05:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän mejuba.com-palvelua.

Rajoittamaton tallennustila sekä videoille että kuville, ja se on täysin ilmainen. Ei kuukausittaisia ​​rajoituksia tai kiintiöitä. Voit ladata 1 Gt latausta kohti! Valokuvat ja videot tallennetaan alkuperäisissä muodoissaan, ja ne pidetään muokkaamattomina varmuuskopiointia varten.

Pidän myös siitä, että voit merkitä tavarasi maantieteellisesti niin, että se näkyy kartalla. Ja voit etsiä tavaroita kartalta - se on hienoa !. Jopa Google Street View on nyt otettu käyttöön! Jo sijaintiin merkityt valokuvat kartoitetaan automaattisesti, kun lähetät ne.

Se on ainoa tuntemani sivusto, joka käyttää Windows Exploreria, kuten kansioilla navigointia - erittäin helppokäyttöinen - jopa vedä ja pudota!

Se on ilmainen, nopea ja siinä on hieno muotoilu.

Kuten usein kysytyissä kysymyksissä kerrotaan - sinun _pitäisi_ paljastaa kuulumisesi. Tämä on tietysti mainos, ja sellaisenaan sinun on joko ilmoitettava kuulumisesi tai se poistetaan. http://photo.stackexchange.com/faq#promotion
#32
-1
zbug
2012-01-26 01:29:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt Facebookia, Flickria ja muita pieniä sivustoja ja juuri aloittanut SmugMugin käytön. Rakastan eniten SmugMugia en kysy miksi. Tietysti on aina parantamisen varaa, mutta sitä on todella helppo käyttää ja tuki on todella hyvää.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...