Kysymys:
Mikä kamerapussi yhdelle DSLR-kameralle plus 2 linssille?
Josh Goldshlag
2010-07-16 01:48:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin olkalaukkua 1 DSLR-kameralle, 2 ylimääräiselle linssille ja pienelle salamalle. Otan todennäköisesti 70-200 mm f / 2.8 -objektiivin, joten pussin on oltava sopiva kameraan kiinnitettyyn. Laukun on annettava kamera helposti säilyttää ja noutaa yhdellä kädellä.

Riippuu siitä, miten haluat kuljettaa sitä - haluatko vaeltaa vaihteellasi, vai onko tämä vain pysäyttää sen liikkuminen autossa?
Suuri kysymys, mielestäni yleinen vaatimus - etsinyt jotain vastaavaa
Seitsemän vastused:
#1
+7
reuscam
2010-07-16 01:55:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lowepro slingshot on mahtava laukku. Sisäänrakennettu säänsuoja kevyelle sateelle ja tarpeeksi ylimääräistä säilytystilaa avaimille, lompakolle, neutraalille harmaalle kortille jne.

Olen tämän laukun suuri fani. Käytti sitä kahden viikon matkalle joukon kansallispuistoja Yhdysvaltain lounaisosassa. Se oli hieno tapa kuljettaa varusteita ympäriinsä, kun polut eivät olleet parhaassa kunnossa ja pääsevät silti siihen otosten ottamiseksi.
Tämä laukku sopii erinomaisesti valokuvaamiseen patikoinnissa tai nähtävyyksien katselussa. Sen ansiosta pussin kääntäminen edessä ja kameran tarttuminen on niin helppoa, ettei kaikki pudota laukusta. Olen valtava fani.
Tämä laukku ei sovi dslr-kameraan, johon on kiinnitetty 70-200 mm f / 2.8 -objektiivi ja 2 muuta linssiä ja salama pussissa.
@jakub, mikä laukku sopii kiinnitettyyn 70-200 f / 2.8 -objektiiviin?
#2
+5
David G
2010-07-16 01:55:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on Tamrac Velocity 8 ja rakastan sitä. Siinä on hyvä tila, erittäin mukava ja se voidaan työntää helposti pois tieltä.

Lisäksi lisävarustejärjestelmän avulla on helppo lisätä esimerkiksi vesipullotelineitä, suodatinpusseja.

Etsin eilen myös Tamrac Aero Speed ​​Pack 85 -pakettia ja olin siitä hyvin vaikuttunut.

Sovittu täysin; Minulla on tämä laukku (vaimoni kädestä alas), ja sitä on erittäin helppo kantaa.
Kuinka pitkä se Velocity 8 on? X10-mallini on hieno korkeudelta, mutta on vain niin valtava, että joskus se estää. (Voin pitää Nikon D50: n Sigma 120-400 mm: n zoomauksessa, kun objektiivin suojus on x10.)
Käytän lentokonepakettia kannettavana tietokoneena, jotta voin kantaa katukameraa mukanani, ja se on aika hyvä. Kohtuullisen mukava minulle (ei jotain, jonka kanssa vaellisin, jotain, jota en halua vetää koko päivän), voi kantaa rungon, johon on kiinnitetty linssi, toinen linssi ja salama sekä muutama lelu. Tamrac-nopeus 8 on katupakkauspussi. Käytän sitä kantamaan yhtä runkoa yhdellä linssillä (tamron 28-300), ja se toimii hyvin siihen.
#3
+3
Josh Goldshlag
2010-07-16 03:50:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kallistun kohti Think Tank Retrospective 20 -sivustoa, joka näyttää siltä, ​​että se täyttää kaikki vaatimukset.

Joten vastasit omaan subjektiiviseen kysymykseesi? Kiva. Olen edelleen päättämässä tämän pussin vai jonkin linssinvaihtajan välillä.
No, se on laukku, jonka valitsin. Sain sen muutama viikko sitten, ja rakastan sitä. Erittäin suositeltavaa!
Kuinka laukku on 1/2 tiellä? Silti hyvä? Minulla on yllä mainittu Lowepro-slingshot ja se on liian pieni täysikokoiselle DSLR + 70-200 L + 2 -objektiiville. Ei sovi paristokahvan kanssa. Etsin jotain tilavampaa ja mukavampaa. Haluatko jakaa kokemuksesi?
#4
+3
Matthew Whited
2010-08-06 20:25:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Täydellisen laukun löytäminen on vaikeaa, joten tässä ovat suosikkini ...

#5
  0
radius
2010-07-16 01:52:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän pentax-crossoveria. Lightweith ja minä voimme laittaa kameran, johon on asennettu yksi linssi + 2 muuta linssiä (tai jopa kolme, jos linssi on pieni - kuten kiinteät polttovälit), samoin kuin ylimääräisiä juttuja, kuten akku, muistikortti ...

#6
  0
Marc
2010-07-16 01:53:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Lowepro Minitracker -reppua, mutta vaihtoehtoja on niin paljon.

Tämä on mukava sivusto, jossa on kuvia monista laukkuista ja varusteista: http://www.cambags.com/

#7
  0
chills42
2010-07-16 02:00:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Tamrac Adventure Zoo m -koteloa ja kiinnitän linssikotelot.

Rakastan järjestelmää ehdottomasti, koska voin ottaa pois vain sen mitä minä tarve tietyllä matkalla.

Minulla oli samanlainen malli ja se oli hyvä. En kuitenkaan koskaan saanut objektiivikoteloa, pidän yleensä Tamrac-kameralaukkuista.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...