Kysymys:
Kuinka voin estää sateenvarjon valumisen?
Craig Walker
2010-07-16 03:42:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen lukenut Strobistia viime aikoina ja rakastan tunnelmallista puolivalaisua - puoliksi tummaa vaikutusta monissa tämän tyyppisissä valokuvissa. Olen aloittelija ja minulla on rajallinen budjetti, joten sain 45 "heijastavan / läpikuultavan sateenvarjon.

Se antaa erittäin pehmeyttä todella alhaiselle hinnalle. Huomaan kuitenkin, että pystyn" Minulla ei ole todella tummia alueita / suuri kontrasti muotokuvissani. Luulen, että tämä johtuu siitä, että ylimääräinen valo strobosta pomppii pois huoneen seiniltä ja palaa takaisin kohteelleni. Tämä luo tehokkaasti uuden "ympäröivän" valonlähteen (I "Olemme tappaneet todellisen ympäristön", joka estää syvät varjot.

Mitkä ovat hyviä tapoja kiertää tätä? Bonuspisteet edullisuudesta.

Viisi vastused:
#1
+5
che
2010-07-16 04:22:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska valon voimakkuus laskee nopeammin, kun olet lähellä valonlähdettä, voit minimoida seinä- / kattoheijastusten vaikutuksen asettamalla sateenvarjon mahdollisimman lähelle kohdetta.

Toinen hyvin edullinen vaihtoehto on odottaa yötä ja ampua ulkona.

Studio-valaistus, erityisesti softboxit, ovat melkein aina paljon lähempänä kuin luulisi niiden olevan käytännössä. Kesti melkein vuosi, kun sain tietää, että oikea etäisyys Elinchrom OctaLite -laitteeseen kohteesta oli suurimmaksi osaksi 3–4 metriä - luulisi, että jotain niin suurta pitäisi olla kaukana, mutta sinä olisin väärässä.
@Stan: No, mitä lähemmäksi laitat ne, sitä pehmeämpi valo on, joten miksi ostaa * mielettömän valtava * softbox, kun voit työskennellä vain valtavan kanssa? :-)
"Hullusti valtava" on puoliluvulle tai parempi ilman pystysuoraa putoamista (jopa 1m ^ 2 suuressa softboxissa on ylä- ja alaosa pudotuksille kaikelle, mikä menee hartioiden korkeuden alapuolelle - sinun on tehtävä eräänlainen "kvantti sisällyttää" Venus de Milo -hoidon välttämiseksi).
#2
+5
jfklein13
2010-07-27 01:07:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi vaihtoehto on nimeltään "bookends"; 4x8 arkkia vaahtolevyä, saranoitu teipillä. Jätä toinen puoli valkoiseksi ja käytä sitä heijastimena, maalaa toinen puoli mustaksi ja käytä sitä syömään valoa.

#3
+3
reuscam
2010-07-16 03:47:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehkä yritä ripustaa joitain kangasjäännöksiä (sain 2 metriä mustaa samettia 5 dollaria harrastusaulasta) tai maisemakangasta seinillesi. Kaikki musta ja ei-spekulatiivinen (mielestäni se on oikein?) Tekee. Jos vaimosi / kämppäkaveri / äiti ei salli sellaista, harkitse jotain sijoittamista lähemmäksi valonlähdettä pienemmässä muodossa. Zack Arias suosittelee mielestäni bifold-kaapin ovia, mutta voit käyttää periaatteessa helposti seisottavaa, siirrettävää pahvia. Luulen, että strobistijoukko kutsuu näitä navetan ovia - voit etsiä sitä Hobbyn sivustolta.

#4
+2
Sean Moubry
2010-07-19 08:21:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän usein mustaa kääriä roiskeiden estämiseksi. Erinomainen valon yleiseen muotoiluun.

Musta kääre tai musta folio on musta alumiinifolio, jota käytetään ensisijaisesti valon estämiseen ja joka on kiinnitetty valaisimiin ja / tai niiden navojen oviin.

#5
+1
chills42
2010-07-27 22:23:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Erinomainen edullinen vaihtoehto on ostaa musta arkki Walmartista ja käyttää sitä " mustana heijastimena". Valon lisäämisen sijasta se vähentää valon.

Sen lisäksi, että se on hyödyllinen valokuvauksessa, ei koskaan satuta, että sinulla on varasarjoja vieraille.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...