Kysymys:
Pitäisikö minun todella käydä linssinsuojuksen ympäri kaikkialla?
Brian
2010-07-16 00:22:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Menetän linssinsuojukset miljardilla. Onko olemassa jotain muuta tapaa suojata linssejä tarvitsematta kuljettaa näitä asioita mukanani?

Kymmenen vastused:
#1
+29
DrDanielSwan
2010-07-16 00:25:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän UV-suodatinta suurimman osan ajasta toissijaisena esteenä - mutta ollakseni rehellinen, minun on vain tottuttava asettamaan linssinsuojus samaan taskuun aina, kun poistan sen. Olen viettänyt aivan liian paljon aikaa etsimässä myös pirun asioita

#2
+20
Jaydles
2010-07-16 00:27:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä ei poista ärsytystä, mutta talutushihna on loistava ratkaisu, joka estää niiden menettämisen.

Edulliset kiinnittyvät vain olemassa olevaan linssinsuojukseen, kuten kiinnitysnauha ja elastinen nauha kulkee linssin pohjan ympäri.

Tällä tavoin kun irrotat korkin, se roikkuu vain noin 4 tuumaa kamerasta, joten et voi väärin asentaa sitä.

Kaivos ei kestänyt 10 minuuttia ennen kuin ärsytin sen roikkumisesta.
Hyvät linssinsuojuksen nauhat tulevat myös kappaleesta, joka menee kaulahihnaan, jonka voit myös lukita korkin, jotta se ei ripustaisi ollenkaan. Jäljellä on pieni ylimääräinen johto, joka kulkee kaulahihnaa pitkin.
#3
+19
frumious
2010-07-16 01:32:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

+1 suodattimelle itsestäänselvyytenä, mutta pääkävelylinssi, kun se on vapautettu päiväksi, on harvoin ilman objektiivin huppuaan - ylimääräinen muovi estää melkein tehokkaasti pienet kolat suoraan lasille.

+1 linssisuojuksille. Hupuni peittyvät nopeasti pienillä merkinnöillä, jotka törmäävät aidoihin ja portteihin, mutta sitten minulla on tapana juosta nopeasti päästäksesi turvallisuuteen.
#4
+4
Nick Bedford
2010-08-24 09:25:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Takit sopivat hyvin linssisuojuksiin. Jos sinulla on sisätaskutakki, on helppo piirakka päästä käsiksi nopeasti ja pudottaa linssinsuojus taskuun sen sijaan, että kävelisit muissa taskuissa.

Huomaa, että tämä toimii vain kylmemmässä ilmastossa missä olet tarvitsen takkeja.

Minulla on tapana laittaa omat vain taskuun.

Myös loistava tapa lusikalla nukkaa, tupakkaa, pölyä takistasi etuelementtiisi :)
#5
+3
Hamish Downer
2010-07-16 19:24:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan saada linssinsuojuksen, kun kamera on pussissa / kotelossa. Minulla on periaatteessa kaksi käyttötapaa.

Yksi on se, että olen poissa ja olen tekemässä melko vähän valokuvia. Asen linssinsuojuksen ja jätän korkin kamerapussiin. Huppu antaa runsaasti suojaa etuosan koputtamista vastaan, ja voin ampua helposti.

Toinen tila on, kun istun ystävien ja perheen kanssa ja otan satunnaisia ​​kuvia. Sitten otan korkin irti ja pidän sitä vasemmassa kädessä, kun otan laukauksen ja laitan sen suoraan takaisin jälkeenpäin. (Minulla on suuret kädet, jotka auttavat siinä tapauksessa).

Voi ja muiden tavoin käytän myös UV-suodattimia.

#6
+3
Matthew Whited
2010-07-28 20:50:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytän pussia, yritän hankkia riittävän suuren pussin, jotta voin käyttää linssiä hupulla. Vaikka vaellan vain jalkaisin vain kamerallani, olen huomannut huuvien olevan riittävän pitkiä, joten minun ei tarvitse huolehtia etuosan törmäämisestä ja vahingossa koskettamasta linssiä sormillani.

Toisinaan kävelen ympäri ilman huppuani, mutta minulla ei silti ole linssinsuojusta, koska minulla on yksi näistä koteloista (melko kallis, mutta minun on sanottava se on ylivoimaisesti suosikkini tapaus ja näyttää hyvältä.)

Jos se laskee paljon, linssinsuojukseni ovat enää vain silloin, kun varastoin linssejä.

Päivitä ... En enää kanna kameraani kotelossa. Kun olen päivittänyt Nikon D800: ksi, sain mustan pikahihnan ja jätin linssinsuojuksen päälle. Minusta tämä hihna toimii paljon paremmin varsinkin nyt, kun linssini ja kehoni ovat suurempia ja painavampia.

Huomaa, että skytoptrading myi aikaisemmin mukavan nahkapidikkeen. He eivät enää tee näitä koteloita, mutta ovat korvanneet ne nailonkotelolla. Minulla ei ole aavistustakaan kuinka hyvä nailonkotelo toimii tai miltä se näyttää.

Linkki on kuollut. Voitteko laittaa merkin / mallin nimenomaisesti viestiin?
Se on valtava puskuri ... näyttää siltä, ​​että he lopettivat nahkatupsien valmistamisen. (Skytop-kauppa).
Huomaan myös, että käytän UV-suodattimia enää harvoin. 30 dollarin suodattimen asettaminen yli 1000 dollarin linssiin ja outojen heijastusten, taittumisten ja linssien soihdutusten saaminen ei ole tuskan arvoinen. Mielestäni linssinsuojukset suojaavat etuselementtiäni yhtä hyvin vähemmän vaivalla ja laadun heikkenemisellä.
#7
+2
kevin42
2010-07-16 00:33:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ympäristöstäsi riippuen, jopa UV-suodattimella, tarvitset kannen, joka pitää lian ja muut tavarat linssistä. Halpa korkinsuoja on kätevä, vaikka olen tottunut tunkeutumaan korkkuun takataskuuni. Se voittaa kantamisen linssin puhdistamiseksi!

#8
+1
reuscam
2010-07-16 00:31:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos et halua käydä kauppaa ylimääräisten linssisuojusten hintojen kanssa UV-suodattimen kustannuksia vastaan, mene sitten ja ohita ne. Tarkoitan sillä, että jos et pidä linssinsuojusta kätevänä, lopulta vaihdat suodattimen. Sinusta.

Heitän vain korkin taskuuni, enkä ole vielä menettänyt sitä.

#9
  0
travelbugs
2014-12-24 06:28:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

et ole käyttänyt linssinsuojusta 20 vuoteen, käytä UV-suodatinta. Ja suurimmaksi osaksi minulla on huppu linssissä. En löydä mitään tarvetta korkille, joka sitten häiritsee minua, kun haluan tehdä nopean kuvan.

#10
-2
1234
2019-10-29 23:45:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ollut alalla 12 vuotta. En koskaan käyttäisi linssinsuojusta pussissa suojaamasta sitä. Tiedätkö mitä näen niiltä, ​​jotka eivät? Nitsit, kolhu ja naarmut. Valintasi ja muutaman sadan dollarin korjauksesi.

Tiedän miltä lasin naarmu näyttää, mutta en voi sanoa, että voin kuvata lempinimen tai lasin lasin ... ehkä voit linkittää esimerkin?
Kysymys ei ole siitä, onko hyvä käytäntö jättää linssit suojaamattomiksi."Onko olemassa toinen tapa suojata linssejäni ..." on kysymys.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...