Kysymys:
Näenkö valokuvissani eron, jos kohdistan salamani sateenvarjoakselille?
Rismo
2010-07-16 03:54:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nähnyt Internetin kautta ihmisiä, jotka tähtäävät välähdyksiä sateenvarjon akselille, mutta en ole vielä nähnyt ennen ja jälkeen kuvaa. Minun tapauksessani salama tähtää hieman akselin yläpuolelle. Mitä hyötyä olisi salaman kohdistamisesta sateenvarjon akselille?

Kaksi vastused:
#1
+12
che
2010-07-16 04:45:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Edun tulisi olla sateenvarjon hieman parempi tehokkuus ja vähemmän vuotoja ulkona. Jos salama ei ole merkittävästi poissa, epäilen, että muutos on havaittavissa.

Pohjimmiltaan olisi parasta kokeilla sitä ja nähdä, mitä tapahtuu. :-)
Aioin ehdottaa sitä, mutta koska Rismo varmasti keksisi sen itse, päädyin siihen, että hänellä on jonkinlainen kiinteä salama-sateenvarjoteline, joka ei anna hänen kokeilla sitä ja miettii, saisiko hänen toisen.
Olet oikeassa, salamakiinnike, jota käytän salamani ja sateenvarjoni kiinnittämiseen valotelineelleni, ei anna minun kohdistaa salamaa akselille, se kohdistaa sen hieman korkeammalle.
#2
+6
Imre
2011-04-23 16:30:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sateenvarjon epäsymmetrinen valaistus voi näkyä myös epäsymmetrisenä salamavalona tutkittavien silmissä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...