Kysymys:
Mitä hyötyä Lightroom 3: sta on Photoshop + Bridgellä?
Grant Palin
2010-07-16 00:24:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt mielellään Photoshopia ja Bridgea digitaalisten valokuvieni hallintaan ja muokkaamiseen. Tiedän, että Lightroom 3 julkaistiin äskettäin ja päätin tarkastella sitä, koska Lightroomia on mainostettu laajalti viime vuosina. En ole käyttänyt sitä aiemmin.

Olen lukenut tekniset tiedot, mutta haluaisin kuulla tiedossa olevilta: mitä hyötyjä Lightroom tarjoaa Photoshop / Bridge-yhdistelmälle, jos niitä on ? Etsin etenkin työnkulun etuja.

Se kuulostaa siltä, ​​että LightRoom on mukava työnkulkuun suuntautunut paketti, joten luulen kokeilevan sitä ja nähdäkseni mitä ajattelen!
Viisi vastused:
#1
+20
ahockley
2010-07-16 01:16:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi suuri työnkulun etu on, että olet yhdessä sovelluksessa. Tiedostojen tuonti, tiedostojen hallinta, avainsanojen muokkaus, muokkaus, julkaisu ja tulostus voidaan tehdä yhdestä käyttöliittymästä. Joissakin tapauksissa olet kirjaimellisesti yksi näppäimen painallus siirtyessäsi moduulien välillä.

Liittyykö LH: n kuvien muutokset takaisin siltaan ja päinvastoin? Puhun RAW-muokkauksesta, metatietojen muutoksista jne.
Ei, he eivät, mutta jos käytät Lightroomia, en tiedä miksi käyttäisit Bridgea. Olen melko varma, että Bridgessä ei ole toimintoja, joita ei voida tehdä Lightroomissa.
Vain utelias, piti kysyä!
Käytin LR: tä eilen noin puoli tuntia ja myytiin.
Ellet puuttuu jotain, en pidä LR: stä, koska se käyttää luetteloaan kuvien lajitteluun, mieluummin järjestän tiedostoni vanhoihin tavallisiin kansioihin.
#2
+12
jrista
2010-08-09 02:11:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka Photoshop + Bridge tarjoaa yleensä samat ominaisuudet, Lightroom on pakattu ja suunniteltu siten, että kaikki nämä ominaisuudet ovat paljon helpommin käytettävissä. Photoshopissa sinulla ei ole käsikäyttöä histogrammiin, sävykäyrään, valkotasapainoon (väritasapaino) ja valotustyökaluihin kerralla. Lightroomissa on myös laaja valikoima muita valokuvaukseen liittyviä työkaluja, jotka ovat myös käden ulottuvilla, koska samat työkalut tai toiminnot saattavat edellyttää useiden toimintojen löytämistä Photoshopista. Jotkut työkalut tarjoavat ominaisuuksia, joita ei löydy Photoshopista, kuten uudet Lightroom 3: n kameran linssiprofiilit.

Työnkulku on parempi Lightroomin kanssa, koska kirjastosi hallinta ja kehitys ovat kaikki yhdessä sovelluksessa. Sinun ei tarvitse vaihtaa edestakaisin, ja monet kirjastonhallintatoiminnot voidaan suorittaa Lighroom-elokuvanauhasta tilauksesta. Lisäksi Lightroom tarjoaa ylimääräisiä työnkulkuja verkkosivustojen ja diaesitysten luomiseen sekä erittäin rikkaan työnkulun tulostuksen hallintaan. Lightroomin tulostusominaisuudet ovat nyt melko laajemmat versiossa 3, ja ne tarjoavat työkaluja useiden tulosteiden taittoon taitettavassa ulkoasussa tulostamista varten.

Kaiken kaikkiaan Lightroom todella ylittää Photoshopin niin pitkälle kuin mahdollista. digitaalisten valokuvien muokkaus menee huolimatta siitä, että molemmat työkalut tarjoavat samat ominaisuudet. Lightroom tekee siitä paljon helpompaa ja nopeampaa.

#3
+9
Dave Van den Eynde
2010-07-16 01:17:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on paljon halvempaa.

Haha, erittäin hyvä asia.
#4
+9
cabbey
2011-05-10 08:03:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan käyttää vastaavuutta, jonka sain muutamilta Adoben käyttäjiltä:

PS: n on rakentanut kuvankäsittelytieteen tietotekniikkaryhmä, ja sitä parannettiin myöhemmin lisäämällä joukko graafisia taiteilijoita . Ei ollut selkeää määritelmää WHO: lle, jolle tuote on suunniteltu, valokuvaajille, graafikoille, suunnittelijoille; ammattilaiset tai amatöörit. Silta kiinnitettiin sivuun, kun saman tyyppiset ihmiset yrittivät hallita luetteloa.

LightRoomin ovat rakentaneet valokuvaajat valokuvaajille. Aika. Koska he ovat nyt osa Adobea ja osa PS-tuotelinjaa, he pystyivät tavoittamaan ja hyödyntämään todella älykkäiden tietojenkäsittelytietotyyppien ydinjoukkoa tekemään matalan tason bittisen työn, joten se on mahtavaa. Mutta tuotteella oli yksi suunnittelupiste, yksi asiakaskunta ja yksi käyttötarkoitus.

+1 erinomaisesta vastauksesta - olet naulannut ydineron hyvin ytimekkäästi. Photoshop tekee kaiken kaikkien puolesta ja ajattelee kuin matemaatikko (esim. Kerroksen sekoitustilojen nimissä). Lightroom vain valokuvaa valokuvaajia ja ajattelee kuin valokuvaaja.
#5
+5
Edd
2010-07-21 19:20:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulle tärkein ero Lightroomin ja Photoshopin välillä on se, että se on yhden palvelupisteenä suurin osa valokuvien hallinta- ja muokkaustarpeistasi, että Lightroom on tuhoamaton ja toimii RAW-tiedostoilla. Tämä tarkoittaa, että kaikki tekemäsi muutokset yksinkertaisesti lisäävät muistiinpanoja tiedostoon (metadata) ja kertovat Lightroomille, mitä muutoksia on tehtävä vietäessäsi kuvaa. Vasta sitten Raw-tiedosto muunnetaan jpeg / tiff-kuvan tuottamiseksi. Sinulla on edelleen Raw-tiedostosi hallinnassa Lightroomissa tulevia muutoksia varten menettämättä Raw-tiedoston käsittelyn etuja.

"[..] keskeinen ero Lightroomin ja Photoshopin välillä on se, että Lightroom on tuhoamaton ja toimii RAW-tiedostoilla." Samoin Photoshop.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...