Kysymys:
Mitkä ovat vaihtoehdot jalustalle, kun en voi ottaa sitä mukaan?
Rowland Shaw
2010-07-16 00:22:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Painorajoitusten takia en voi ottaa jalustaa seuraavaan ulkomaanmatkalle. Mitkä ovat vaihtoehdot?

Seitsemäntoista vastused:
#1
+36
DrDanielSwan
2010-07-16 00:24:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gorillapod -sarja on melko kannettava kolmijalka, jonka lisäetuna on "kiinnitä minne tahansa" - ainakin paikoista, joista et saa tavanomaista jalustaa!

Omistan pari Gorillapodia (SLR & SLR-Zoom) ja rakastan heitä.
Todellakin nuo Gorillapodit ovat mahtavia!
Jalka ponnahtaa jatkuvasti pois järjestelmäkamerani Gorillapodista, enkä luota siihen muuta kuin halpoja salamoita. Se on myös tullut paljon löysemmäksi ajan myötä ...
Olen samaa mieltä. Minulla on Gorillapod, jota käytän järjestelmäkamerani kanssa ja rakastan sitä.
Nämä voivat myös kaksinkertaistaa salamakiinnikkeinä, vaikka en saisi mitään vähemmän kuin järjestelmäkameramalli tähän. (Yritin saada alkuperäiskappaleen salaman pitämiseen. Ei toiminut.)
Kun Gorillapod pudotti kamerani kahdesti (onneksi pehmeille pinnoille), olen erittäin epäröivä suositella niitä.
#2
+28
esm
2010-07-16 00:27:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää monopodia kevyempänä, mutta silti tukevana vaihtoehtona. Pienet jalat alareunassa olevalle kärjelle voivat auttaa sinua tukemaan sinua, vaikka se ei korvaa asianmukaista jalustaa.

GorillaPodit ovat vaihtoehto, kuten muut mainitsivat.

Olen itse asiassa haluaisin käyttää säkkipussia, kun minulla on tilaa. se muuttaa melkein minkä tahansa pinnan käyttökelpoiseksi kameran kiinnikkeeksi.

Olen samaa mieltä ... saat edullisen monopodin, joka on erittäin kevyt ja romahtaa noin 18 "(todennäköisesti vähemmän).
monopodi todellakin. Valokuvaajan Sveitsin armeijan veitsi. Kameratuki, sokeriruoko, billy-klubi ja satunnainen keppi pyyhkäisemään pois ulottuvat oksat ja seitti.
#3
+18
beggs
2010-07-16 14:18:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useat ihmiset ovat maininneet säkkituolit ja sellaiset, jotka ovat mukavia. Jos haluat käyttää muutaman taalan säkkikonseptiin perustuvaan erityisratkaisuun, tutustu sitten The Pod -sarjaan "kameran kiinnikkeillä varustetut säkkituolit" ". Olen käyttänyt sitä muutaman vuoden ajan, ja ne ovat hienoja eivätkä vie paljon tilaa.

#4
+17
gabr
2010-07-16 12:13:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit väärentää jalustan muutaman metrin narulla. Ohjeet täällä.

mielenkiintoinen idea - ei ole koskaan ennen kuullut siitä
Olen tarkoittanut kokeilla tätä jonkin aikaa. Se on niin yksinkertaista, en voi odottaa, kuinka tehokas se on :)
#5
+12
Fredrik Mörk
2010-07-16 00:26:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehkä ei sovellu kaikkiin tilanteisiin, mutta valokuvasarjojen ottaminen kameran suurimmaksi mahdolliseksi nopeudeksi (esimerkiksi noin 5 kehystä) voi toimia "stabiloijana". Tällaisesta sarjassa yksi ruutu on yleensä melko terävä, jopa melko lyhyillä suljinnopeuksilla.

#6
+5
André Carregal
2010-07-16 00:40:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet niin painorajoitettu, että edes Gorillapod ei pääse siihen, etsi etsimäsi vakaampi tuki, jonka avulla kamerasi voidaan sijoittaa likimääräiseen asentoon haluat ampua.

Kun sisätiloissa pöydät, tuolit ja seinät ovat hyviä ehdokkaita. Kun olet ulkona, etsi pylväitä, oksia, kiviä tai muita luonnollisia alustoja.

Jos kamera sallii, lukitse valotus (ja lopulta tarkennus), ennen kuin asetat kameran valitsemaansa paikkaan. Muista tarkistaa, onko kamerassa liukastumisvaara.

Jos kamerallasi on siihen vaihtoehtoja, sammuta kuvanvakain ja kytke itselaukaisin päälle (2 sekuntia riittää kuviin, joita et halua '' aiot olla osa muuten 10 sekuntia) ja paina suljinta.

Ei koskaan satuta ottaa useampia laukauksia noissa tilanteissa, vain siinä tapauksessa. : o)

Oletan, että Rowlandin nykyinen jalusta on täysikokoinen. Gorillapod-järjestelmäkamera (tai pienemmät mallit kamerasta riippuen) ovat melko pieniä ja kevyitä verrattuna tavallisiin täysikokoisiin jalustoihin.
#7
+4
Dave Van den Eynde
2010-07-16 01:30:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Harkitse sijoittamista linsseihin, joissa on kuvanvakain, tai kameran runkoon, jossa on vakaus käytetyn kameran merkistä ja tyypistä riippuen. Jopa laajakulmalinsseissä olen käyttänyt vakautettuja linssejäni hyvin paikoissa, joissa en voinut ottaa jalustaa paitsi kuljetusrajoitusten, myös paikallisten paikallisten rajoitusten vuoksi.

(re: Rajoitukset) Kuten luolamatkoilla. Salama voi tehdä kohtauksesta tylsää ja kolmijalka / monopodi saisi matkanjohtajan huutamaan sinua. Mutta käsin pidettynä automaattisella ISO-toiminnolla ja vakautuksella (ja muutaman kuvan ottaminen terävimpien kuvien ottamiseksi) voi saada käyttökelpoisia tuloksia.
Tämä ajatus ei toimi, kun käytetään pidempää valotusta!
Minulla on ollut menestystä täydessä sekunnissa. Kuinka kauan tarvitset?
#8
+3
reuscam
2010-07-16 00:24:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tuoda pienen gorillapalan tai mielestäni pienen kokoontaitettavan monopodin. monopodit ovat suuria, koska ne tarjoavat paljon valvottua tukea, mutta ovat melko pienikokoisia ja kevyitä. Äitini jopa työntää äitinsä käytettävissä oleviin tukiin ja käyttää ajastintilaa "afk" -kuvien ottamiseen.

voitko määritellä "afk"? se on lyhenne, jota en tunne ...
kaukana näppäimistöstä (ei jalustassa)
#9
+3
David G
2010-07-16 19:26:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos aiot vaeltaa, monissa kävely- / retkeilysauvoissa on kameran kanssa yhteensopiva ruuvikiinnike kahvan alla.

#10
+2
grm
2010-07-16 00:42:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Säkkituoli ei vie liikaa tilaa laukussa.

#11
+2
chills42
2010-07-16 01:42:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Scott Bourne on suositellut säkkipussin käyttämistä vaihtoehtona, ja matkustamiseen hän ottaa pussin / sukan ja täyttää sen sitten pavuilla / riisillä / tms. kun hän pääsee sinne.

#12
+1
D. Lambert
2010-07-23 22:53:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin Trekpodin tänä keväänä, ja pidän siitä paljon. Otin sen 10 päivän kanootilla Kanadaan, ja arvostin todella laitetta, joka teki kaksinkertaisen tullin. Jos et ole nähnyt sellaista, se on eräänlainen kävelykeppi, jonka jalustan jalat taittuvat alaosassa. Se ei ole aivan yhtä vakaa kuin täysikokoinen jalusta, joten se on alttiimpi heilumaan tuulessa, eikä se ole yhtä hyvä epätasaisella alustalla kuin monipuolinen jalusta, mutta se taittuu erittäin toimivaksi kävelykepiksi, kun olet ei käytä sitä jalustana.

Suurin osa tämän gallerian maisemista otettiin Trekpodilla, ja olen varma, että suurin osa niistä ei olisi tullut johtuen tarvittaviin pitkiin valotuksiin (katso joitain auringonlaskun kuvia).

#13
+1
user2719
2011-03-17 05:59:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pelkästään tässä olevien merkintöjen pyöristämiseksi - jos paino on huolenaihe (eikä "nopod" -vyöhykkeitä), sinun on oltava melko tiukka rajoissa, jotta sinulla ei ole tilaa Zipshotille. Se ei ole jotain, jota käytän jokapäiväisenä jalustana, mutta jos ajattelet sitä stabiloijana (sinun on oltava käytännön neuvoja, jotta vältät peilien ja sulkimen tärinät). saat sinulle muutaman pysähdyksen, joita sinulla ei muuten olisi.

Sikäli kuin voin kertoa, idea tuli sokeiden kokoontaitettavista tuntohyllyistä - ne ovat olennaisesti kolme minipalloon kiinnitettynä pää. Se on hiukan mutkainen, ei ole epäilystäkään siitä, etkä halua käyttää sitä raskaan linssin kanssa, mutta se tuntuu ainakin yhtä hyvältä kuin vuosia sitten käyttämäni Cullman Magic 1, ja 11oz (312g) ja 15 " taitettuna se on varmasti tarpeeksi kannettava.

FYI - ZipShot-jalusta ei näytä enää olevan saatavilla. Sen omisti Tamrac (valokuvauslaukkujen valmistaja), ja he näyttävät lopettaneen sen.
#14
  0
Bossykena
2010-07-23 23:30:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt gorilla-podin + kävelykepin yhdistelmää jonkin verran menestyksekkäästi (kävelykeppejäni ei ole varustettu ruuvikiinnityksellä) Se on joustavampi asennus kuin vain gorilla-pod tai vain yksijalkainen.

#15
  0
Larry Saxton
2011-05-25 04:01:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uusi tuote, HandlePod, voi toimia tarkoitustasi varten. Se on pieni, kevyt (4 oz.) Ja sitä voidaan käyttää, jos jalustat eivät ole sallittuja. Se on kahva, jonka päällä on 3-akselinen pyörivä kamerakiinnike ja neljä kumijalkaa. Pidä sitä jalustaa muistuttavaa vakautta vastaan. Katso se osoitteesta www.handlepod.com.

Welcome to Stack Exchange. Are you associated with the company that makes this product? (That's fine, but disclosure is required. See [the site FAQ on product promotion](http://photo.stackexchange.com/faq#promotion).) Thanks!
#16
  0
publicRavi
2012-08-16 02:41:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin äskettäin Horusbennu -monopodin. Se painaa 0,9 paunaa ja pystyy pitämään D7000 + 30mm -laitettani ilman ongelmia.

enter image description here

#17
  0
pcm
2014-07-19 06:53:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt kahta asiaa. Yksi on Promaster SystemPRO -kiinnitin, jota on saatavana erikokoisina, voidaan käyttää kuten mini-pod ja kiinnittimiä moniin asioihin. Ja sitä voidaan käyttää strobeille.

Toinen edullinen ja kevyt ratkaisu koostuu 7/8 "aluslevystä, nailonjonoista, jotka on mitattu lähellä lattiaa silmien korkeuteen, ja pienestä pultista, jolla on sama lanka, kun jalustan kiinnike on liitetty toisiinsa. Astut aluslevylle, vedät narun pilkkaa ja jännitys toimii kuin monopodi. Ei idea, mutta erittäin pieni, kevyt ja helppo tehdä. Tässä on yksi: http: //petapixel.com/2011/01/26/stabilize-your-camera-for-1-with-a-washer-bolt-and-string/

Google for string, tripod , kamera paljon ideoita varten. En ole kokeillut tätä, mutta tässä on eräs Cadillac-malli :) http://lifehacker.com/257008/diy-string-tripodTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...