Kysymys:
Mitä blogeja minun pitäisi seurata, jos opiskelen valokuvaa?
CodeToGlory
2010-07-16 05:03:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aloittelija ja etsin sivustoja / blogeja.

Ehkä tehdään tästä yhteisöwiki?
Myös yksi blogi vastausta kohden olisi hyvä määräys.
Tee kysymyksiä, joissa kysytään vastausten luetteloa (eli kyselyitä tai X-luettelon kysymyksiä) yhteisöwiki. Vaikka järjestelmälle ei olekaan tarkalleen kysyttyjä kysymyksiä, kirjoittajan tulisi ainakin tehdä niistä yhteisöwiki. Muutin tämän kysymyksen.
@Robert En ole vakuuttunut siitä, että tämän pitäisi olla yhteisön wiki.
- sen täytyy olla, koska ei ole olemassa yhtä vastausta. Jopa vastaukset, jotka yrittävät tiivistää koko Internetiä, eivät voi olla täydellisiä, ja järkevä henkilö voi olla eri mieltä.
Rehellinen vastaus: Jos haluat olla parempi valokuvaaja, älä seuraa blogeja. Mene ulos ja ota valokuvia.
33 vastused:
#1
+70
NickAldwin
2010-07-16 05:16:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakastan digitaalivalokuvakoulua. Siinä on erilaisia ​​vinkkejä, haastatteluja ja haasteita. Sekä aloittelijoiden että ammattilaisten tulisi tarkistaa se.

DPS on mahtava, lukenut sitä siitä lähtien, kun ostin järjestelmäkamerani, ja se on opettanut minulle paljon. Rakasta myös pieniä haasteita, vaikkakin sinun on mietittävä enemmän niihin osallistumista! Hyviä otoksia myös esillä, upeita inspiraatiota varten
Hieno linkki! En tiennyt DPS: stä.
[Digital Photography School] (http://digital-photography-school.com/) (kuten nimestä voi päätellä) on hyvä paikka oppia valokuvasta.
#2
+54
che
2010-07-16 05:17:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valaistuksen kannalta strobisti on pakollinen luettava. Tutustu Lighting 101 -sarjaan, joka on tarkoitettu kameran ulkopuoliseen salamaan, ja sitten Lighting 102, jossa on yksityiskohtainen yleiskatsaus eri ominaisuuksien ominaisuuksista ja tavoista, joilla voit muuttaa niitä. Kaikista tiedoista on myös hakemisto.

Mielestäni strobisti on hieno, mutta varmista, että ymmärrät ensin perusteet, kuten aukon ja valotuksen.
Strobisti on yksinkertaisesti välttämätöntä. Muista tarkistaa arkistot!
#3
+28
Josh Goldshlag
2010-07-16 07:00:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Laske minut toisena Thom Hogan -fanina. Pidän myös Ken Rockwellin blogista / sivustosta. Ne ovat molemmat melko Nikon-fokusoituja, vaikka Ken tekee joitain Canon-arvosteluja.

Kameran / linssin arvosteluista pidän myös http://dpreview.com/, jolla on myös melko kunnolliset foorumit.

Ihmisten tulisi olla tietoinen siitä, että Ken Rockwell on usein hullu. Mutta nautin hänen juttujensa lukemisesta, jos vain nähdäkseni, mikä on viimeisin absurdi.
Ken on vähän outo, mutta DSLR-maailmaan tulevalle uudelle henkilölle hänen opas D5000: een oli todella hieno. Hän kävelee * kaikkien * valikoiden läpi, selittää, mihin kukin asetus on tarkoitettu, ja suosittelee arvoa.
+1 Kenille ... ehkä olen myös hullu, mutta pidän hänen näkökulmastaan.
Ken on suoraviivainen, kerro se-kuin-näkee-ihminen ja pidän siitä asennosta. Jos hän tarkastelee 1000 dollarin objektiivia, mutta hän uskoo, että se ei ole sen arvoinen yli 150 dollarin objektiivin, hän sanoo niin. Ei ole väliä onko hän oikeassa vai ei (sinun ei tarvitse hyväksyä hänen toisinaan epätavallisia lausuntoja), mutta voit arvostaa hänen näkökulmaansa.
#4
+27
AJ Finch
2010-07-16 14:43:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

PhotoFocus

Luin henkilökohtaisesti PhotoFocusin osoitteessa http://photofocus.com/
Sitä hoitaa valokuvaaja nimeltä Scott Bourne, ja olen löytänyt sen erittäin runsas ideoiden, tiedon, uutisten, tekniikan ja yksinkertaisesti ajatuksia herättävän aineiston lähde.

Hän julkaisee myös podcastin ( sama URL-osoite), josta nautin myös. Podcast on kaikki Q&A, ja vieraita ovat usein tunnetut valokuvaajat.

JOS voit sietää Scott Bournea!
#5
+18
Karel
2010-07-17 00:53:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valoisa maisema ( http://luminous-landscape.com/). Kuten nimestä voi päätellä - vahva suuntaus maisemavalokuvaukseen ja myös laitteisiin.

#6
+16
Reid
2010-07-16 05:11:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi suosikeistani on Online-valokuvaaja : http://theonlinephotographer.com/

Olen myös suuri fani Thom Hogan , vaikka hänen sivustonsa ei olekaan blogi. Hän kuitenkin twiittaa toisinaan. Hänellä on vahva Nikon-painopiste. http://bythom.com/

Online-valokuvaaja on yksi harvoista paikoista, joka ei murehdi laitteista jatkuvasti. Suositellaan.
#7
+15
jrista
2010-07-16 07:10:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun olin upouusi valokuvaaja, Cambridge In Color oli erittäin hyödyllinen. Hyviä artikkeleita, jotka eivät ole liian pitkiä, eivätkä liian teknisiä (mutta ne kattavat tekniset käsitteet.)

Toinen loistava sivusto, vaikkakin paljon enemmän sisältöä ja hieman vaikeampaa löytää yksityiskohtia, on Digital Valokuvauskoulu. Kauniisti suunniteltu sivusto (minusta entinen graafinen suunnittelija, mielestäni tämä sivusto on upea teos), sillä on runsaasti tietoa kaikille valokuvaajille.

Luontokuvaajana olen aina löytänyt NatureScapes .net: n artikkeleista on hyötyä. En ole varma, kiinnostaako luontokuvaus sinua, mutta joissakin heidän artikkeleissaan on vielä paljon hyödyllistä yleistä valokuvausinformaatiota.

Toinen loistava sivusto, vaikkakin taas enemmän luonteeseen suuntautunut, on ND-lehti. Yksi päätoimittajista on yksi suosikkivalokuvaajani, Andy Mumford. Luin joitain hänen artikkeleitaan tällä sivustolla ja aloitin hänen työnsä seuraamisen. Tässä muutamia erinomaisia ​​vinkkejä siitä, kuinka olla erinomainen valokuvaaja.

Toinen usein käyttämäni sivusto on Digitaalinen kuva. Tällä sivustolla on erinomaisia ​​objektiiviarvosteluja. Se oli ensisijaisesti Canon-sivusto, mutta kirjoittaja on alkanut tarkastella myös Nikon-varusteita. Tuotemerkkilinssejä ja merkkituotteita on käsitelty erittäin yksityiskohtaisesti joku, joka on käyttänyt laajasti kaikkia tarkastettuja laitteita

Olen kanssasi samaa mieltä Cambridge In Colourista
... ja digitaalivalokuvakoulusta ...
#8
+15
Simon
2010-07-23 23:48:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Chase Jarvis on erinomainen lähde ammattilaisille kulissien takana, paljon erinomaista materiaalia saatavilla podcastina.

Suosittelen myös The Artia seikkailuvalokuvasta, Bruce Percy on upea valokuvaaja, jolla on upea tapa kaapata valoa.

Martin Bailey on hämmästyttävän omistautunut bloggaaja ja podcaster, joka kannattaa myös tarkistaa.

#9
+15
AJ Finch
2010-07-16 14:49:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Scott Kelby

Seuraan myös Scott Kelbyä osoitteessa http://www.scottkelby.com/blog/

Huomaan sen (lukuun ottamatta oman harjoittelun ja kirjojen mainostaminen - mikä ei ole huono asia) Scott antaa paljon uutisia, ja hänellä on viikoittainen vierasblogijaosio, johon toinen kuuluisa valokuvaaja kirjoittaa merkinnän. Nämä voivat olla hyvin ajatuksia herättäviä ja inspiroivia.
Pidin John Wrightin osallistumista henkilökohtaisesti erittäin rohkaisevana.

#10
+12
AJ Finch
2010-07-16 14:45:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

DIY-valokuvaus

Jos pidät strobistista, voit myös nauttia DIY-valokuvauksesta osoitteessa http://www.diyphotography.net/

se on vähän vaihteleva, mutta kotitekoisten valokuvavarusteiden ja lisävarusteiden osalta on joitain helmiä.

#11
+11
NickAldwin
2010-07-16 05:19:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Strobisti on loistava resurssi kaikkeen flashiin liittyvään. Erinomaisen 101-sarjan lisäksi heillä on upeita anekdootteja ja vinkkejä hankalissa valaistustilanteissa.

#12
+10
Scott Lawrence
2010-07-17 00:41:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katso photo.net. Se on luultavasti yksi vanhimmista valokuvaussivustoista verkossa. Olen oppinut paljon vierailemalla siellä.

#13
+9
Edd
2010-07-19 21:40:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

TWiP

Tämä valokuvausviikko on viikoittainen podcast, jossa keskustellaan kaikista valokuviin liittyvistä asioista useiden säännöllisten ja vierailevien ammattilaisten ja vakavien amatöörivalokuvaajat, pääasiassa Yhdysvalloista. Heidän uusi verkkosivustonsa, http://www.thisweekinphoto.com/, sisältää show-muistiinpanoja kaikista tallentamistaan ​​jaksoista sekä isäntien kirjoittamia artikkeleita useista valokuva-aiheista.

#14
+9
Edd
2010-07-19 22:34:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nick Miners.com

Nick on ystäväni, joka lähettää artikkeleita blogiinsa kattavasti valokuvausaiheista. Kaikki viestit liittyvät valokuvaukseen ja kattavat useita aiheita aloittelijan oppaan tyylitiedoista vyöhykejärjestelmästä ohjelmistojen uusien versioiden kommentteihin.

#15
+7
bshor
2010-07-20 00:44:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakastan todella Petavoxelia. Hän käyttää laajaa fysiikan ja valokuvan tuntemustaan ​​selittääkseen hyvin selkeällä kielellä, kuinka eri kameravalmistajien valinnat johtavat parempiin tai huonompiin valokuviin. Erityisesti hän on erikoistunut myyttien tuhoamiseen. Esimerkiksi "takapuolen valaistus" ei ole kaikki mitä se on säröillä. Ja hän keskittyy jatkuvasti anturin kokoon ja valoherkkyyteen.

Erittäin hyvä blogi, yksi parhaista, mitä olen koskaan lukenut. Suosittelen, että kaikki käyvät läpi koko blogiarkistonsa, koska opittavaa on paljon. Valitettavasti hän ei päivitä blogiaan liian usein.
#16
+4
Edd
2010-07-19 21:29:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Speedliting.com

Jos olet Canonin ampuja, joka on kiinnostunut pienistä välähdyksistä, Syl Arenan speedliting.com on hyvä resurssi. Se on melko uusi, ja sitä kehitetään edelleen, mutta "miten" -osio sisältää blogimaisia ​​artikkeleita ja "vaihde" -osio sisältää artikkeleita valitsemiesi varusteiden valitsemisesta.

Siellä on myös Sylin henkilökohtainen blogi , pikseloitu, vaikka tämä ei olekaan pelkästään valokuvaan keskittynyt, mutta sisältää valokuvauspostituksia, jotka eivät liity Speedlite-sovellukseen (käsiteltyihin aiheisiin kuuluu esimerkiksi värienhallinta).

#17
+4
Erica Marshall
2010-07-18 22:59:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kirjoittanut valokuvavinkkejä noin 3 vuoden ajan, suurin osa niistä on suunnattu tosi aloittelijoille, jotka käyttävät automaattitilaa tai ovat vasta alkaneet oppia manuaalisista säätimistä, mutta käsitellään myös muita aiheita, kuten kuvankäsittely Gimpillä: http://blog.muddyboots.org/

#19
+4
mjrider
2011-04-23 23:07:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen yllättynyt siitä, että Petapixeliä ei ole vielä ehdotettu

#20
+3
Dr.Elch
2011-06-14 07:30:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Youtube-kanava " Digital Rev TV" on aina vierailun arvoinen. Ei niin paljon teknisestä neuvonnasta, vaikka he testaavatkin varusteita koko ajan (tosin omalla tavallaan). Tämä on pikemminkin muistaa, minkä valokuvan tulisi olla etenkin aloittelijoille: ämpäri täynnä hauskaa!

#21
+3
Imre
2011-06-14 00:14:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nauttinut Neil van Niekerkin tangentista valaistusta koskevista artikkeleistaan, erityisesti kameran salaman käytöstä hyvän valon saamiseksi nopeasti (välttämätöntä sisätiloissa).

#22
+3
Joao Trindade
2010-11-30 19:28:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen:

http://froknowsphoto.com/

Toinen hieno videoblogi: http://www.dombower.com/articles.html
#23
+3
Mark Norgren
2010-08-04 09:02:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on seuraamani Google Readerin paketti:

http://www.google.com/reader/bundle/user%2F14154652263202971815%2Fbundle%2FPhotography

Yritän koota toisen yhden kaikkien muiden kanssa, jotka näyttävät mielenkiintoisilta vastaajilta.

#24
+2
PearsonArtPhoto
2011-01-06 21:20:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

http://goingpro2010.com on myös mahtava resurssi, ei niinkään valokuvausvinkkejä per sanonta, vaan enemmän siitä, mitä sinun on tehtävä ansaitaksesi valokuvasta rahaa, ja mitä tehdä, kun ihmiset pyytävät sinua ottamaan kuvia jostakin tilanteesta.

#25
+2
Imageree
2010-07-22 04:59:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

PhotoQuotes.com

Sivustollani on yli 3000 valokuvauslainausta - http://www.PhotoQuotes.com - voit oppia paljon lukemalla nuo lainaukset.

#26
+2
esm
2010-07-16 20:59:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei blogi, vaan postituslista: Valokuvaus aloittelijoille. He ovat olleet olemassa vuodesta 2001 lähtien ja tarjoavat hyvän ympäristön ihmisille, jotka oppivat vain valokuvauksesta, sommittelusta ja kameroidensa muttereista.

#27
+1
Kwame
2010-08-07 20:06:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä unohda tilata myös D-Town TV -podcastia.

#28
+1
Luciano Fiandesio
2010-08-05 13:07:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jonathan Cherry " Mull It Over". Joka viikko hän haastattelee uutta kuvaa ja linkittää galleriaansa. Erinomainen tapa löytää uusia kykyjä. Päivän lopussa polku paremmaksi valokuvaajaksi käy läpi katsomalla PALJON muiden ihmisten kuvia.

#29
+1
Miljenko Barbir
2011-04-04 23:34:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se ei ole kovin blogi, mutta National Geographicissa on todella inspiroivia valokuvia, jotka kannattaa katsoa. ​​

#30
+1
Please Read My Profile
2011-04-23 22:36:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valolaitteiden jakelija Manfrottolla on nimeltään "online-koulu", Manfrotto Excellence School. Tässä on sarja artikkeleita ammattimaisilta valokuvaajilta ja kirjailijoilta, mukaan lukien Michael Freeman, ja ilmeisesti Scott Kelby on rekisteröitynyt vuodelle 2011. Sivustolla on useita osioita; jotkut liittyvät avoimesti Manfrotton tuotteisiin ja myynninedistämiseen, mutta toiset ovat yleishyödyllisiä valokuvia. Erityisen mielenkiintoisia osioita ovat:

ja

#31
+1
Regmi
2013-04-08 12:41:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lue Ming Thein osoitteessa http://blog.mingthein.com. Hän kirjoittaa usein ja rakastan kuvia, jotka hän sisältää jokaisessa blogikirjoituksessa. Aloita lukemalla aluksi Tekniikka-osio osoitteesta http://blog.mingthein.com/technique. Lisäksi hän vastaa blogissaan oleviin kysymyksiin melko nopeasti.

#32
  0
vivek_jonam
2012-07-17 00:21:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Fotokriittinen valokuvauskoulu

Jotta oppisit askel askeleelta, ilmoittaudu opiskelijaksi Photocriticin järjestämiin ilmaisiin valokuvaustunteihin osoitteessa school.photocritic.org

#33
  0
cmason
2012-07-17 00:52:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

DPReview.com on päivittäinen vierailu. Tämä tunnetaan myös nimellä Digital Photography Review, tämä on kaikkien valokuvavarusteiden tarkistussivustojen standardi.

Vaikka valokuvaajat eivät olekaan valokuvien oppimispaikkoja, vietämme paljon aikaa, pakkomielle kameroiden, objektiivien ja muiden palojen suhteen. Varusteesi tunteminen on olennainen osa hyvän kuvauksen tekemistä.

DPReview.com -sivustolla on myös erittäin aktiivinen foorumi, jossa keskustellaan valokuvauksesta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...