Kysymys:
Kuka on suosikkikuvaajasi ja miksi?
heavilyinvolved
2010-07-16 05:41:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuka inspiroi sinua? Yksi vastaus viestiä kohti. Linkki joihinkin kuviin olisi myös siisti ...

Tämä on retorinen kysymys, jota käytetään vain keskustelun aloittamiseen, mutta [tämä ei ole keskustelupalsta] (http://photo.stackexchange.com/faq) ja [keskusteluluettelot eivät ole oikeastaan ​​mitä haluamme] (http: / /meta.stackexchange.com/questions/57226/should-we-have-a-list-of-x-close-reason).
Jep, se on reilua. Olisi pitänyt lukea usein kysytyt kysymykset tarkemmin ...
Tällä tavalla ei tosin ole kovin paljon opastusta, joten en syyttää sinua. Meidän on näytettävä esimerkki varhaiskysymyksillä tarjotaksemme ohjausta, mikä tarkoittaa erityisesti sitä, että * ei * ole keskusteluluetteloita.
@Roger Totta, mutta ensimmäinen asia, jonka luin lähettämästäsi linkistä, oli, että meidän pitäisi yrittää välttää "subjektiivisia" kysymyksiä ... No, merkitsin omani sellaiseksi :) Joka tapauksessa, ei hikiä.
Minusta tämä on hyödyllinen kysymys. Vastaukset ovat esittäneet minut valokuvaajille, joista en ollut aiemmin kuullut. Valokuvaus taiteena on luonnostaan ​​subjektiivista, joten joudumme suvaitsemaan jonkin verran subjektiivisuutta. Vaikea osa on tietää, milloin se on hyödyllistä ja milloin ei. +1
Nyt kun meillä on chat-huone, keskusteluketjut eivät todellakaan tuota mitään todellista hyötyä foorumillemme. Jatka vapaasti tällaisia ​​keskusteluja "Photographic Memories" -keskusteluhuoneessa (etsi linkki oikealle.)
Seitsemäntoista vastused:
#1
+5
Imageree
2010-07-17 05:24:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Henri Cartier-Bresson

Pidän paljon katuvalokuvauksesta, ja siksi Henri Cartier-Bresson on sankarini: http://www.photoquotes.com/ showphotographs.aspx? id = 98&name = Cartier-Bresson, Henri

#2
+4
David G
2010-07-16 06:08:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ansel Adams, kädet alas ... Rakastan hänen luonnonkäsittelyään mustalla &-valkoisella. Olen käyttänyt hänen töitään inspiraationa useisiin projekteihini.

#3
+3
Craig Walker
2010-07-16 06:53:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zack Ariasin ilmainen viikonloppukurssi CreativeLIVEstä oli todella siistiä. Hän todella joutui miten valokuvien ottamiseen studiossa.

Ostettu ja nähty kurssi, hienoa!
Hyväksytty! Se oli hieno kurssi!
#4
+3
Johannes Setiabudi
2010-08-08 19:30:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joe McNally ( http://www.joemcnally.com/)

Hänen maanläheinen, hölmöisyytensä ja miellyttävyytensä voittivat minut. Tietysti myös valon mestarillinen käyttö ja yksinkertaisten poseerien tekeminen mestarilliseksi luomukseksi.

#5
+2
Guffa
2010-07-16 05:53:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Terje Hellesø, jotkut hänen kuvistaan ​​muuttavat mieltäsi valokuvauksesta. Esimerkiksi hänen kuvansa kanista, joka on vain siluetti.

Todella mukavia juttuja lähettämässäsi linkissä ... kiitos!
#6
+2
Kivus
2010-08-09 01:55:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Trey Ratcliff ( http://www.stuckincustoms.com/)

Teen itse paljon HDR-kuvauksia ja käytän melko paljon Treyn opetusohjelmaa paljon työtäni varten. Lisäksi olen "surrealistisen" HDR-tyylin fani ja se on aivan Treyn ohjaamossa. Tiedän, että kaikki eivät tykkää surrealistisista HDR-näköisistä kuvista, joten kai kaikki eivät pidä hänen jutuistaan.

#7
+2
Mark
2010-07-29 20:10:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen seurannut Scott Bournen twiittejä viime aikoina ja tykkään hänen kommentoinnistaan.

#8
+1
AJ Finch
2010-07-16 15:40:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

John Wright

http://www.johnwrightphoto.com/

Rakastan hänen asenteensa. Rakastan hänen valokuviensa tyyliä. Haluaisin jäljitellä joitain molemmista.
Minua inspiroi erityisesti Johnin viimeisin vierasviesti Scott Kelbyn blogista.

#9
+1
ex-ms
2010-08-08 19:17:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Magnum

Ei selvästikään yksi yksittäinen valokuvaaja, mutta on ollut joidenkin maailman tunnetuimpien valokuvaajien koti sen perustamisesta lähtien.

#10
+1
ex-ms
2010-08-08 19:22:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nick Turpin

Tähtien katukuvaaja ja muodon yleinen mestari yleensä.

Myös in: n perustajajäsen -public, joka on myös kollektiivisen maininnan arvoinen.

#11
+1
Oddthinking
2010-07-16 06:56:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Frank Hurley

(Ei hänen epäilyttävästä valokuva-journalismistaan ​​(kuvien säveltäminen), Papuan ja Torresin salmen alkuperäiskansojen kohtelusta tai perheen hylkäämisestä. Nykyaikaisille silmille nämä olivat pettymyksiä.)

Enemmän olosuhteista, joissa hän otti monia valokuviaan.

Erityisesti hänen merkittävät valokuvat, jotka otettiin samalla kun he olivat kaatuneet Etelämantereella Shackletonin katastrofaalisissa tilanteissa. matka (6 kuukautta elämistä pitkäveneellä Etelämantereen talven aikana, jos muistan oikein), mukaan lukien dramaattiset kuvat heidän aluksestaan ​​jään murskaamasta.

#12
+1
Bobby Ketchum
2010-07-16 06:22:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ansel Adamsin lisäksi minulla ei todellakaan ole tunnettuja suosikkivalokuvaajia.

Suosikkihääkuvaajani on Stacy Reeves Dallasissa, TX. Hänen valokuvansa nousevat usein muiden yläpuolelle. Jos se ei olisi häntä, en todennäköisesti olisi edes harkinnut Canonin 50 f / 1.2: n ostamista (jota rakastan!).

http://www.stacyreeves.com/

#13
+1
pritaeas
2010-08-16 13:05:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

David Doubilet

Hän on tehnyt vedenalaisesta valokuvauksesta suosikkityyppini. Rakastan erityisesti sitä, että hän rakensi erikoiskameran kahdella linssillä veden alla / yläpuolella oleviin valokuviin.

#14
+1
Mark Whitaker
2011-09-14 02:23:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jane Bown

Observerin (UK Sunday newspaper) muotokuvakuvaaja viimeisten 60 vuoden ajalta. Se on hämmästyttävä ura, jonka määrittelee yksinkertainen, epätekninen lähestymistapa, mutta todellinen vaisto tällä hetkellä ja luonnonvalon taitava käyttö.

http://www.guardian.co.uk/artanddesign/ galleria / 2009 / lokakuu / 18 / Jane-Bown-60-vuoden muotokuvat

#15
  0
jrista
2010-07-16 07:03:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun aloitin valokuvaamisen, se johtui osittain Ansel Adamsin työstä. Mielestäni se oli vähemmän hänen valokuvaus ja enemmän hänen työetiikka. Kun olen alkanut oppia lisää valokuvauksesta ja tutkia yhä enemmän, olen kohdannut monia muita valokuvaajia.

Tähän kysymykseen on vaikea vastata, koska on olemassa useita suuria valokuvauslajeja. Sinulla on luonnonvalokuvia, muotokuvia, arkkitehtonisia, abstrakteja ja mahdollisesti muutamia muita. En ole oikeastaan ​​muotoillut erityistä suosikkiartistia näille kaikille. Ottaen kuitenkin huomioon, että luontokuvaus on oma menneisyyteni, olen kohdannut joitain ilmiömäisiä taiteilijoita, joiden työtä ja tyyliä rakastan ehdottomasti:

  • Andy Mumford
    • Erittäin lahjakas valokuvaaja, hänen työnsä on erityisen inspiroivaa. Hänellä on käsitys luonnosta ja maisemakoostumuksesta, joka on opettanut minulle paljon.
  • John Parminter
    • Ilmiötaito löytää hämmästyttävä, kiehtova valo. Hänen työnsä on hämmästyttävän terävä ja selkeä ja aina jotain upeaa.

Päivitän tämän vastauksen todennäköisesti useammalla valokuvaajalla muilla alueilla, kuten olen. löytää jatkuvasti uusia ihmisiä, joilla on niin ilmiömäinen kyky.

#16
  0
chuqui
2010-08-16 20:00:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei yksi tietty henkilö (jos minun pitäisi nimetä vain yksi, se todennäköisesti olisi George Lepp), mutta tein vain laajennetun teoksen valokuvaajille, jotka vaikuttavat ja vaikuttavat edelleen valokuvaani:

http://www.chuqui.com/2010/08/my-photographic-mentors-and-inspirations/

#17
  0
Sridhar Iyer
2011-09-14 05:41:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Chase Jarvis

Pidän siitä, että hänen valokuvansa kertovat tarinan .. ja useimmiten hän blogaa siitä, mitä menee tietyn kuvan ottamiseen. Erittäin informatiivinen ja inspiroiva.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...